• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]JailBreak 2 příkazy
Ahoj, na serveru se rozšiřuje, že používat náseldující 2 příkazy je zakázáno. Chci se proto zeptat, jestli to je pravda, nebo další výmysl některých hráčů:
1) "udělejte řadu rameno na rameno"
2) při HVD: "vstup před zbrojku na vlastní nebezpečí"
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
[Vyřešeno]JailBreak 2 příkazy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 2 příkazy
polskasila píše:Ahoj, na serveru se rozšiřuje, že používat náseldující 2 příkazy je zakázáno. Chci se proto zeptat, jestli to je pravda, nebo další výmysl některých hráčů:
Díky za odpověď.
1) Je to kravina. Když se otočíš, už nejsi s hráčem vedle "rameno na rameno". Proto říkáme hráčům, že to nemají používat.
2) Nic takového zakázáno není. Jen hodně hráčů to špatně chápe a zabíjí hráče, kteří jenom stojí před zbrojkou. Myšleno je to tak, že když po někom střílíš před zbrojkou a vleze ti do rány někdo kdo nic nedělá, je to jeho mínus a nemá nárok na VD.

-
BrooKlyGS - Spamer
1. Ako písal Brookly tak je to kravina a nemalo by sa to už používať
2. A pred zbrojkou na vlastne nebezpečie keď po niekom strieľaš a zastrelíš omylom niekoho iného tak to FK bol ale nárok na VD nemá.
2. A pred zbrojkou na vlastne nebezpečie keď po niekom strieľaš a zastrelíš omylom niekoho iného tak to FK bol ale nárok na VD nemá.
- 2 Roky s Gamesites
- [EVIP] JailBreak#2
- [EVIP] JailBreak#2
- BadPlayerBadAIM
- Pokročilý
Nechápu proč, když tady máte odpoveď od supporta, tak se sem vyjadřují další dva ...
lock
e. Brookly: Support neprošel testem, co se týče znalosti pravidel. Neopsal jsem věty co psal support, doplnil jsem, co nenapsal.
lock
e. Brookly: Support neprošel testem, co se týče znalosti pravidel. Neopsal jsem věty co psal support, doplnil jsem, co nenapsal.

-
ElysiumGS - Mistr
• Stránka 1 z 1