• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]JailBreak 2 příkazy
Ahoj, na serveru se rozšiřuje, že používat náseldující 2 příkazy je zakázáno. Chci se proto zeptat, jestli to je pravda, nebo další výmysl některých hráčů:
1) "udělejte řadu rameno na rameno"
2) při HVD: "vstup před zbrojku na vlastní nebezpečí"
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
[Vyřešeno]JailBreak 2 příkazy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 2 příkazy
1. By se nemela pouzivat
2. Normalni prikaz, ale kdyz je jen pred zbrojkou prestrelka. Timpadem si tam ct nesmi strilet jen tak.
2. Normalni prikaz, ale kdyz je jen pred zbrojkou prestrelka. Timpadem si tam ct nesmi strilet jen tak.
-
Javi - Spamerův sluha
polskasila píše:Ahoj, na serveru se rozšiřuje, že používat náseldující 2 příkazy je zakázáno. Chci se proto zeptat, jestli to je pravda, nebo další výmysl některých hráčů:
Díky za odpověď.
1) Je to kravina. Když se otočíš, už nejsi s hráčem vedle "rameno na rameno". Proto říkáme hráčům, že to nemají používat.
2) Nic takového zakázáno není. Jen hodně hráčů to špatně chápe a zabíjí hráče, kteří jenom stojí před zbrojkou. Myšleno je to tak, že když po někom střílíš před zbrojkou a vleze ti do rány někdo kdo nic nedělá, je to jeho mínus a nemá nárok na VD.

-
BrooKlyGS - Spamer
1. Ako písal Brookly tak je to kravina a nemalo by sa to už používať
2. A pred zbrojkou na vlastne nebezpečie keď po niekom strieľaš a zastrelíš omylom niekoho iného tak to FK bol ale nárok na VD nemá.
2. A pred zbrojkou na vlastne nebezpečie keď po niekom strieľaš a zastrelíš omylom niekoho iného tak to FK bol ale nárok na VD nemá.
- 2 Roky s Gamesites
- [EVIP] JailBreak#2
- [EVIP] JailBreak#2
- BadPlayerBadAIM
- Pokročilý
Nechápu proč, když tady máte odpoveď od supporta, tak se sem vyjadřují další dva ...
lock
e. Brookly: Support neprošel testem, co se týče znalosti pravidel. Neopsal jsem věty co psal support, doplnil jsem, co nenapsal.
lock
e. Brookly: Support neprošel testem, co se týče znalosti pravidel. Neopsal jsem věty co psal support, doplnil jsem, co nenapsal.

-
ElysiumGS - Mistr
• Stránka 1 z 1