• Stránka 1 z 1
nemám kod
dobrý den mám take dve otázky.
1. Mal som niekedy dávno VIP A EVIP na Avatar Battle 2 a server je teraz zrušený ???
2. mal som VIP a možno aj EVIP na Avatar Battle 1 a na emaile nemám kod ale mám tam ten starý aktivator ktorý sa stahoval a písal sa doneho ten kod. A ten aktivator nejde stiahnut z gamesites stranky. Dakujem za odpovede.
1. Mal som niekedy dávno VIP A EVIP na Avatar Battle 2 a server je teraz zrušený ???
2. mal som VIP a možno aj EVIP na Avatar Battle 1 a na emaile nemám kod ale mám tam ten starý aktivator ktorý sa stahoval a písal sa doneho ten kod. A ten aktivator nejde stiahnut z gamesites stranky. Dakujem za odpovede.
- lukinqqo
- Kolemjdoucí
Re: nemám kod
Ahoj,
pokud se server čerstvě zruší, máš nárok na přehození svého VIP, ale bohužel teď už je pozdě.
K tomu bodu číslo dvě, tak už to takhle nefunguje. Ty to máš ještě v podobě "setinfo pw_16 XXXXXXX".
To co jsem ti zvýraznil tučně, je tvůj kod, kterej zadáš přímo ve hře do chatu pomocí příkazu /aktivator.
pokud se server čerstvě zruší, máš nárok na přehození svého VIP, ale bohužel teď už je pozdě.
K tomu bodu číslo dvě, tak už to takhle nefunguje. Ty to máš ještě v podobě "setinfo pw_16 XXXXXXX".
To co jsem ti zvýraznil tučně, je tvůj kod, kterej zadáš přímo ve hře do chatu pomocí příkazu /aktivator.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
takže to chapem tak že som odjebal 16€ ? ano ?
- lukinqqo
- Kolemjdoucí
A podla všetkého vaše VIP a EVIP výhody maju byt navždy nie predsa ?
- lukinqqo
- Kolemjdoucí
Mám podobný problém, dříve když existoval server furien night, jsem si na něj zakoupil evip. Po zrušení serveru jsem psal i mail, ale vedení mi odpovědělo, že server je zrušen a evip si nemůžu přesunout. Od té doby jsem taky bez evipka a vyhodil jsem 400,-
Tenhle přístup mě docela zaskočil, jinak proti gamesites nemůžu nic říct... Ale tohle se nikdy nevyřešilo a já to vzdal (y) ...

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
Ono, ked sa server zrusi, zaniknu aj vsetky VIP co su na nom s nim. Avsak, nejaku dobu po zruseni serveru je ta moznost si to VIP presunut. Ale kedze je to uz dlhsiu dobu od zrusenia serverov, nie je to uz teraz mozne.
V podmienkach je uvedene
V podmienkach je uvedene
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1