Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie VIP vyhody

Příspěvekod KaillerSVK » 19 zář 2016, 17:37

Hravam na Zombie blood 1, a niekedy sa stane taka vec (hlavne ked je vacsia koncentracia hracov) ze zombici nemaju sancu urobit nakazu. Potom to vyzera tak ze dve tretiny hracov- humani si daju terminatorov a hanibalov, a lovia zombikov, ktori su bez sance. Hlavne vtedy je velmi neatraktivne hrat za zombikov. V pripade vacsej nakazy alebo jej naznaku kazdy nakazeny hrac robi vsetko pre to, aby sa stal opat clovekom a nemusel hrat za zombika.
Vychodisko z tejto situacie by som videl inak, ako zase rusit povedzme hanibala alebo im davat nerf, pripadne ich inak obmedzovat. Teraz skor potrebuju pomoc zombici, nejak ich vylepsit a zatraktivnit hru, aby aj zombici mali viac zabavy a nemuseli trpiet sustavne zabijanie z vacsinovej strany humanov. Idealne by bolo uvazovat o pridani nejakych VIP vyhod v podobe ako maju moznost zakupit si humani, aby si mohli za body kupit aj zombici nejake itemy alebo vylepsujuce vlastnosti.
Dalej neviem akym stylom je riesena hra co sa tyka ranku a pripocitavania levelov ak clovek hra za zombie, asi aj to je problem. Kazdy sa snazi ziskat levely a to sa asi vyplaca iba za humanov...
KaillerSVK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie VIP vyhody

od Rumcajz » 19 zář 2016, 17:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie VIP vyhody

Příspěvekod TiberSeptim » 19 zář 2016, 19:09 VIP

Hl ma 4k hp placete ze ma malo hp keby ze ma 6k hp placete ze ma vela hp ten kto hral za hl bol asi novacik kedze nakaza sa da lahko zrobit aj s 4k hp ja tam hravam a nakazu zrobim v poho ked som hl a este mi ostane nejake to hp ak by zomre velmi rychlo hl takk sa spravi dallsi hl
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KaillerSVK » 21 zář 2016, 13:21

Ha! Prilis zjednodusujes, a tvaris sa ze je vsetko v poriadku? Tak ako priemerny hrac alebo novacik nedokaze urobit nakazu, to iste sa moze stat aj skusenemu hracovi. A to z dost dobrych dovodov: HL zombie= magnet na ohnive granaty, a to znamena aj rapidny ubytok HP, a dalsia vec su zakempeni humani a kopec min v kempe. Po celkovom zhodnoteni to znamena len jednu vec, asi dost rychlu smrt hlavneho zombie. A k celej tejto situacii pridaj fakt ze ludia maju nakupene zbrane za body, plus niekto moze disponovat Secretom. O infect bomb prosim tiez bez komentarov. Poleti do kempu a co sa stane? Horuckovite sa vsetci nakazeni snazia ozivit a hrat zase za humana. Dalsi priklad je ze niekto kupi infect bomb a netrafi sa, ALEBO pre istotu ho schvalne hodi prec aby sa nedalo ucinne bojovat proti zakempencom.
KaillerSVK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Mexxis » 26 zář 2016, 15:04 VIP

Já si myslím že by hra měla zůstat tak jak je, že first neumí udělat nákazu tak tam je záloha druhého firsta,infect bomby ci nesmrtky.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod LuckONE » 26 zář 2016, 20:11 VIP

Všetko závisí od hráča či dokáže spraviť nákazu. A ak je schopný tak spraví nákazu aj s 1900HP. Ale určite by to malo zostať tak ako to je! :)
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Zombie Servery