Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Neaktívne]Nejde zapnout CS:GO

Příspěvekod Miris » 27 zář 2016, 19:49

Ahoj
Dnes jsem vyřešil problém s windowsem. Jednalo se o to že jsem nemohl spustit absolutně žádný exe soubour tak jsem vytvořil ve windowsu noví účet a všechno už funguje.
Jenže když chci zapnout CS:GO tak mě to jen cca na 5 sekund hodí jako že jsem ve hře... nic se nenačte jen se ukazuje že hraju CS:GO a po 5ti sekundách se mi to hned přepne do režimu online a CS:Go se nezapne neaskočí ani černý obraz nenaskočí nic zkoušel jsem aktualizovat ovladače zkoušel jsem přeinstalovat CS:GO zkoušel jsem ověřit integritu zkoušel jsem restartovat počítač restartovat Steam zkoušel jsem snad všechno :-D ale furt nic .... screeny ani video nemá dělat cenu protože se stejnak nic neděje jen mi skočí steam jako že hraju CS:GO ale za 5 sekund se hned vypne :-/
Předem děkuji za odpověď
Miris
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Neaktívne]Nejde zapnout CS:GO

od Rumcajz » 27 zář 2016, 19:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nejde zapnout CS:GO

Příspěvekod Rekkago » 27 zář 2016, 22:29 VIP

Ahoj,

hledal bych spíše vinu v systému, co způsobilo to, že nemůžeš spustit žádný exe soubor na tom druhém účtu? Nespustil si nějaký neznámý soubor?
Obrázek
Rekkago
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Miris » 28 zář 2016, 07:44

Hele jak se mi to stalo opravdu nevím :-) odskočil jsem si na půl hoďky ven a pustil mladšího bráchu a pak jsem jen přišel a koukal jsem že nejde spustit žádný exe soubor a na všech souborech bylo logo skyrimu takže opravdu nevím jak se mi to stalo ale nevím proč ale CS:GO a ještě jedna hra mi šla pustit i když mi ty exe soubory spustit nešli což jsem moc nechápal taky ale nevadí :-D takže cs:go jsem mohl hrát v pohodě ale když jsem teďka založil ten novej účet a ten starej smazal tak mi to od té doby nejde prostě spustit :-/
Miris
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rekkago » 28 zář 2016, 09:50 VIP

Zkus nahrát starší bod obnovy, pokud nevíš jak, vyhledej mě na TS3 pod nickem "redži" nebo libovolného PC supporta.
Obrázek
Rekkago
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod polskasila » 28 zář 2016, 18:38 VIP

Miris píše:na všech souborech bylo logo skyrimu

Projel bych PC různými antiviry. Je totiž dost pravděpodobné, že tvůj mladší brácha stáhl nějaký fake "crack, hack nebo něco takového do Skyrimu", který byl ve skutečnosti vir.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [N.]Nejde zapnout CS:GO

Příspěvekod KhalCZ » 09 říj 2016, 14:41

Ahoj, mám ten samý problém. Reinstaloval jsem nejdříve hru, potom DirectX, nakonec jsem zkoušel přeinstalovat i celé Windows. Hra se spustí přesně na 5 sec., v knihovně mi to napíše synchronizace a hned se hra vypne. Teda víceméně nenajede vůbec. Jsem z toho zoufalý. Na notebooku mi hra jede úplně v pohodě a na počítači ani ťuk. Ještě mne napadlo, jestli to nemůže být tím, že jsem přihlášený na dvou počítačích.
Děkuju moc
KhalCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody