I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Fred | CTF1

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 02 říj 2016, 08:00

Dobré ráno, chci si stěžovat na "admina" Freda, který mě včera na de_dust2 nebo jak se to jmenuje přesně.. zabil za údajný spawn-kill.. sice jsem směřoval v invisu přes spawn k flagu.. ale jakože beru, že jsem tam někoho zabil.. i když nevím, jestli jsem je měl nechat zabít mě..nebo co je tedy správně. Každopádně to bych neřešil, ale dnes se napojím v cca 8:48 na server a Fred tam na spawnu killuje..:DD zabije asi 5T včetně mě.. a dokonce bez snahy brát flag (byla to mapa inferno) a z T-spawnu se sice dá jít směrem k flagu.. ale tou cestou se ani z daleka nevydal..:D tak se k tomu tady může vyjádřit.., protože na serveru na můj dotaz co to bylo.. nějak nereagoval a takřka okamžitě se odpojil..:D proč dělá něco, za co ostatní trestá... to je přesně ten Fred na kterého jsem upozorňoval :D a na serveru na něho mnoho hráčů nadává.. za to jak se tam chová a jakým stylem "adminuje"..:) takže díky za vyjádření a krásný zbytek dne :) btw Snad to nějak klasicky nepopře, jak má ve zvyku :P:D PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Fred | CTF1

od Rumcajz » 02 říj 2016, 08:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fred | CTF1

Příspěvekod FreDie » 02 říj 2016, 09:33 VIP

Zdravím,

Takže aby jsme to uvedli na pravou míru. Na mapě de_dust2 jsem tě slapnul z důvodu toho že si neplnil mod v tvém případě se jednalo o spawnkill. Dále si tady zmiňoval, že jsem spawnkilloval u vašeho spawnu - Já jsem plnil mod a hrál podle pravidel, vlajky jsem bral pravidelně (neustále), bez jakého počínání u vašeho spawnu, takže asi tak - Opět sis vymyslel historku. Z mé strany je to vše ;). Hezký zbytek dne.
ObrázekObrázek
Obrázek
FreDie
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: Fred | CTF1

Příspěvekod Izmael » 02 říj 2016, 11:29 VIP

Zdravím,

vyjádření admina tu máš.
Vzhledem k tomu, že jsi nedodal žádný důkaz o provinění admina (v podobě dema), přikláním se k tomu, co psal admin.
Pro vlajku můžeš jít přes spawn nepřítele, ale nemáš se tam zastavovat a zabíjet hráče, to znamená, že je to neplnění módu.

Stížnost bez důkazů, takže neoprávněná!
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy