• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Hoolder
Server: JB1
Popis situácie/ prehrešky admina: Hoolder sa rozprával s jedným hráčom prečo neberie simona, ja som nabehol do zbrojky a videl som, že je v grabe tak som ho tak nechal a zabil som ostatných v zbrojke a on ho potom pustil a ja som ho ani nezabil. Tak si urobte v tom poriadok, keďže som videl, že ho má v grabe, tak som kašlal na neho a ešte som dostal ban za kazenie hry/zabíjanie hráča v grabe. Smiešne.
Dôkazy: Nemám žiaden dôkaz, ale chcem aby mi ho hoolder ukázal, že som zabil toho v grabe, dík.
Popis situácie/ prehrešky admina: Hoolder sa rozprával s jedným hráčom prečo neberie simona, ja som nabehol do zbrojky a videl som, že je v grabe tak som ho tak nechal a zabil som ostatných v zbrojke a on ho potom pustil a ja som ho ani nezabil. Tak si urobte v tom poriadok, keďže som videl, že ho má v grabe, tak som kašlal na neho a ešte som dostal ban za kazenie hry/zabíjanie hráča v grabe. Smiešne.

Dôkazy: Nemám žiaden dôkaz, ale chcem aby mi ho hoolder ukázal, že som zabil toho v grabe, dík.
-Rio 2k16
-
rio77 - Amatér
[Vyřešeno]Hoolder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hoolder
Zabil jsi mě, admina, který řešil danou situaci, což jsi dělat neměl. Omluva nepřišla žádná, proto nastal trest. Pokud se omluvíš, ban ti smažu.
-
Hoolder - Spamer
http://leteckaposta.cz/968904607
Výpis z konzole.
//: Ja to kašlem, je to len hodina. Ale načo sa tam s ním rozprávaš 5minút. Ja ako terorista mám v práve nabehnúť do zbrojky a spraviť tam bordel a v pravidlách nič také nie je.
Nechaj tak, len si myslím, že nemám sa za čo ospravedlňovať.
Výpis z konzole.
//: Ja to kašlem, je to len hodina. Ale načo sa tam s ním rozprávaš 5minút. Ja ako terorista mám v práve nabehnúť do zbrojky a spraviť tam bordel a v pravidlách nič také nie je.

-Rio 2k16
-
rio77 - Amatér
Rio, ty píšeš že si zabil všechny mimo hráče v grabu, a Hoolder říká že že si toho v grabu zabil, když nemáš důkaz tak věřím Hoolderovi
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
Tak ste potom pekne zkorumpovaný, on ako admin má mať dôkaz, že som ho zabil v grabe. Je mi z vás zle. Prečo by som si mal ja niečo ako terorista točiť? #ADMINMAVZDYPRAVDU
-Rio 2k16
-
rio77 - Amatér
Ty si stěžuješ že on něco neudělal správně, tak to musíš nějak dokázat 

EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
http://hosting.pilsfree.cz/hoolder/Ostatni/dema/jb.dem
Nejsem povinen ti u stížnosti dokládat demo, ale mrkni se na něj a usuď sám. Je to čas cca 13:50.
Nejsem povinen ti u stížnosti dokládat demo, ale mrkni se na něj a usuď sám. Je to čas cca 13:50.
-
Hoolder - Spamer
Hoolder postupoval správně ale dal ti špatnou délku banu, unbanned.
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
• Stránka 1 z 1