• Stránka 1 z 1
Fred | CTF1 (nedořešené+důkaz)
-Dobrý večer, jelikož jsem měl celý den nějaké zápasy.. tak jsem se sem nemohl dřív vyjádřit a vy jste to mezitím "Vyřešili"..
-Odkaz na minulou stížnost: fred-ctf1-t139728.html
-Jelikož už tak trošku znám Freda.. tak jsem tam záměrně nedával žádný důkaz.., protože jak bylo jisté, tak to celé popřel a napsal "Opět sis vymyslel historku" .. "Já jsem plnil mod a hrál podle pravidel, vlajky jsem bral pravidelně (neustále), bez jakého počínání u vašeho spawnu"... kdybych tam dodal screen tak si na něj taky vymyslí nějakou výmluvu.. jak je zvykem
Důkaz: http://leteckaposta.cz/369151594 - Na screenu je jasně vidět, že jsem se zrovna připojoval do hry.. mezitím než jsem se poprvé narodil (odpočet 10s-jsem evip, takže se normálně spawnuji 5s.. to je taky poté na screenu vidět), tak zabil několik lidí.. pochopitelně na spawnu, protože mě zabil hned jak jsem se narodil, takže by nestihl dojít za tu chvíli někde z půlky mapy, takže každý rozumný člověk ví, že to je u/na spawnu.. => spawn kill => porušování pravidel za které jak už jsem psal ostatní trestá => "moje vymyšlená historka" => konečně se prokázala jeho ulhaná povaha
na kterou snad jednou dojede.., protože je to jen otázka času s tím co na serveru předvádí
myslím si, že zrovna v tomto případě je to zřejmý důkaz ke kterému není třeba dema.. protože to svědčí samo za sebe..
Krásný zbytek večera.. PusinQa :**
-Odkaz na minulou stížnost: fred-ctf1-t139728.html
-Jelikož už tak trošku znám Freda.. tak jsem tam záměrně nedával žádný důkaz.., protože jak bylo jisté, tak to celé popřel a napsal "Opět sis vymyslel historku" .. "Já jsem plnil mod a hrál podle pravidel, vlajky jsem bral pravidelně (neustále), bez jakého počínání u vašeho spawnu"... kdybych tam dodal screen tak si na něj taky vymyslí nějakou výmluvu.. jak je zvykem

Důkaz: http://leteckaposta.cz/369151594 - Na screenu je jasně vidět, že jsem se zrovna připojoval do hry.. mezitím než jsem se poprvé narodil (odpočet 10s-jsem evip, takže se normálně spawnuji 5s.. to je taky poté na screenu vidět), tak zabil několik lidí.. pochopitelně na spawnu, protože mě zabil hned jak jsem se narodil, takže by nestihl dojít za tu chvíli někde z půlky mapy, takže každý rozumný člověk ví, že to je u/na spawnu.. => spawn kill => porušování pravidel za které jak už jsem psal ostatní trestá => "moje vymyšlená historka" => konečně se prokázala jeho ulhaná povaha

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Fred | CTF1 (nedořešené+důkaz)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fred | CTF1 (nedořešené+důkaz)
Zdravím,
nemusíš zakládat další témata, mohl ses vyjádřit i tam. Mno podle screenu zabil několik hráčů v okolí spawnu, ale nevidím tam nikde z toho, že by tam záměrně stal a killil je. Vidím z toho, že běžel přes váš spawn a cestou zabil nějaké hráče, ale nezdržoval se tam, protože pak vzal vlajku, takže neporušil žádné pravidlo.
Zkus spíše natočit demo, ze kterém bychom to lépe viděli.
nemusíš zakládat další témata, mohl ses vyjádřit i tam. Mno podle screenu zabil několik hráčů v okolí spawnu, ale nevidím tam nikde z toho, že by tam záměrně stal a killil je. Vidím z toho, že běžel přes váš spawn a cestou zabil nějaké hráče, ale nezdržoval se tam, protože pak vzal vlajku, takže neporušil žádné pravidlo.
Zkus spíše natočit demo, ze kterém bychom to lépe viděli.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Jednou se mi stalo, že jsem se tam vyjádřil a už tam nikdo nic nenapsal, proto nové téma
Tak v okolí spawnu, když jsem se přímo spawnul..
tak přímo na spawnu.. no je až bohužel vtipné, jak jsou zde admini "nedotknutelní" protože abych tady točil každý svůj život (+jsem se sotva teď napojil na server) tak je fakt hrozné.. vždycky je buď nedostatek důkazů nebo tak.. neřeknu kdyby admini točili taky své životy a byli by povinní prokazovat své bany/kicky/slaye atp.. ale tím, že většina hráčů bohužel netočí, tak se tady s tím nedá vůbec nic děla.. smutné.. zase z toho vyvázne..
D třeba by bylo dobré zajít na server a poptat se na něj.. jen ze zvědavosti jsem to teď udělal..
D a stojím si za tím co jsem napsal a nejsem určitě sám
PusinQa :*

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Zdravím,
Takže hele, jak ty tady stále zmiňuješ že jsem neplnil mod hry a tvoje doměnka, že jsem spawnkilloval - Já jsem pouze přeletěl spawn zabil pár hráčů a pak jsem ihned vzal vlajku a odnesl ji ke své vlajce, ale to že bych se tam zdržoval a čekal na spawnutí hráčů to fakt nehrozí. Z mé strany je to vše. Hezký zbytek večera.
Takže hele, jak ty tady stále zmiňuješ že jsem neplnil mod hry a tvoje doměnka, že jsem spawnkilloval - Já jsem pouze přeletěl spawn zabil pár hráčů a pak jsem ihned vzal vlajku a odnesl ji ke své vlajce, ale to že bych se tam zdržoval a čekal na spawnutí hráčů to fakt nehrozí. Z mé strany je to vše. Hezký zbytek večera.

-
FreDie - Kazatelův učeň
Já jsem napsal "spawn kill" => porušování pravidel..
nevím, kde jsem se spletl..:/ mě jsi slapnul když jsem byl na té bedně na dustu směrem k flagu
nevidím v těchto situacích rozdíl
ale ty hledíš jen na sebe a "hraješ nejlíp a zásadně bez porušení pravidel" že?:P:D to známe.. možná se fakt někdo na tebe poptá a sami uvidí
Tak teď je jen na vás jak s tím naložíte.. krásný zbytek večera

Tak teď je jen na vás jak s tím naložíte.. krásný zbytek večera

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Soudím objektivně, ale když nejsi schopen dodat dostačující důkaz, tak se nic nedá dělat přeci.
Jak jsem již psal, tak ze screenu je vidět, že admin proletěl spawn, kde pozabíjel několik hráčů a hned bez zdržování běžel pro vlajku - vše v souladu s pravidly.
Admini musí točit dema pouze, když banují. Pokud máš s FreDsem problém a víš, že lže, tak když hrajete spolu, toč ho a pak to sem nahlaš.
Takhle jsem nucen pro nedostatek důkazů stížnost zamítnout.
Pokud k tomu ještě něco máš, můžeš se v tomto tématu vyjádřit.

Jak jsem již psal, tak ze screenu je vidět, že admin proletěl spawn, kde pozabíjel několik hráčů a hned bez zdržování běžel pro vlajku - vše v souladu s pravidly.
Admini musí točit dema pouze, když banují. Pokud máš s FreDsem problém a víš, že lže, tak když hrajete spolu, toč ho a pak to sem nahlaš.
Takhle jsem nucen pro nedostatek důkazů stížnost zamítnout.
Pokud k tomu ještě něco máš, můžeš se v tomto tématu vyjádřit.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Z mojí strany je to taky vše..
díky, že jsi to hned šel řešit když jsem ti napsal..^^ můžete teda uzavřít

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
• Stránka 1 z 1