Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] servery

Příspěvekod Siber1a » 04 říj 2016, 18:43

zdravím, mám hned dva dotazy.

1. občas mi csko (steam) vymaže seznam serverů z [Favourite servers]k a musím si je znovu přidávat. Jestli s tím máte někdo zkušenosti nebo nějaká rada co s tim, budu jen rád.
Napadlo mě udělat si bind, třeba bind "x" "addserver IP" nebo tak nějak, jestli to pujde nevim :D

2. Když si chci někoho přidat do přátel na steam tak prý ve hře mám dat kombinaci Shift+TAB a pak zobrazit hráče nebo co, ale to mi nejde. Když dám shift a tab tak jenom mi to hodí "Showscores". Nějaký alternativní způsob jak si někoho přidat??
Stay low, go fast,
kill first, die last,
one shot, one kill,
no luck, pure skill,
Siber1a
Amatér
Amatér

[vyřešeno] servery

od Rumcajz » 04 říj 2016, 18:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: servery

Příspěvekod HELLzOmbie » 08 říj 2016, 11:06 VIP

Siber1a píše:zdravím, mám hned dva dotazy.

2. Když si chci někoho přidat do přátel na steam tak prý ve hře mám dat kombinaci Shift+TAB a pak zobrazit hráče nebo co, ale to mi nejde. Když dám shift a tab tak jenom mi to hodí "Showscores". Nějaký alternativní způsob jak si někoho přidat??

Zapni si steam - LIBRARY/KNIŽNICA - tam chod na cs 1.6 a klikni naňho Mouse 2 [ pravým ] a tam zvolíš Properties/Vlastnosti
-General a tam zaškrtni Enable the steam overlay while in game
http://imgbank.cz/image/9eNp
Potom ti pojde SHIFT + TAB a tam budeš mat Show players
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
HELLzOmbie
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod HELLzOmbie » 08 říj 2016, 12:53 VIP

Siber1a píše:zdravím, mám hned dva dotazy.

1. občas mi csko (steam) vymaže seznam serverů z [Favourite servers]k a musím si je znovu přidávat. Jestli s tím máte někdo zkušenosti nebo nějaká rada co s tim, budu jen rád.
Napadlo mě udělat si bind, třeba bind "x" "addserver IP" nebo tak nějak, jestli to pujde nevim :D

V zložke cs 1.6 chod csstrike - a zložku s menom resources daj iba na čítanie a daj Aplly/Použiť
Potom by to malo prestať
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
HELLzOmbie
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod useless » 08 říj 2016, 13:49 VIP

Joj toto jsem zjišťoval a zapomněl ti to tu napsat, díky HELLzOmbie, že jsi mi to připoměl :D

Takže na Steamu se ti všechny oblíbené servery a servery na kterých jsi hrál ukládají do souboru serverbrowser_hist .
Ten je ve složce Steam/userdata/<dlouhé číslo>/7/remote. Ten soubor serverbrowser_hist si po tom, co si opět uložíš všechny servery zazálohuj (tj. udělej si jeho kopii) a dej si ho do nějaké složky, ve které ho snadno najdeš.

Pokaždé, když se ti znovu vymažou, stačí do té složky remote dát tu zazálohovanou verzi.

Pozn. Pokud máš ve složce userdata víc těch „dlouhých čísel“ postupuj takto:
  • Jdi na tuto a na ní jdi úplně dole.
    (možná se budeš muset přihlásit, pokud se ti nechce přihlašovat, nedělej to přes prohlížeč, ale přes aplikaci steam tak, že půjdeš na svůj Steam profil > Inventář > Obchodní nabídky > Kdo mi může posílat obchodní nabídky)
  • Máš tam odkaz typu https:/steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=195252433&token=blablabla
  • To tučně vyznačené číslo je to správné.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody