• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva na CTF 4
Dobrý večer , chtěla bych požádat o admin práva na server Capture the flag 4 .
Můj nick ve hře : =(*HS_Factory*)= Nikusz
Nick na forum : Nikusz
Profil na forum ( odkaz ) : nikusz-u48679.html
Věk : 24 let
Steam nick : Nikusz
Steam ID : STEAM_0:1:168729169
HLstats z danej sekcie: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=364287
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ): žádný ban
Něco málo o sobě : Ahoj, jmenuji se Nikol. Před nedávnem (pár měsíců) jsem žádala o práva na server knife, ale žádost jsem, po komunikaci se dvěmi HLSA, nakonec na vlastní žádost zrušila. V poslední době mě zaujal mod CTF kde jsem teď převážně non stop a z toho důvodu jsem už i členkou místního klanu (
). Mimo jiné se také objevuji na paintballu, deathmatchi, případně JB.
Proč bych chtěla na GS adminovat? : Vzhledem k tomu,že se čím dál častěji setkávám s lidmi, kteří kazí ostatním hru - ať už kempováním, spawn killy nebo cheaty, tak bych byla ráda součásti teamu co má nastarost usměrňování těchto "nepřizpůsobivých" hráčů, jelikož ostatní hráči, kteří si přišli normálně zahrát, pak zbytečně odchází na jiné servery nebo dokonce i mimo GS , což je myslím si i celkem škoda. Věřím,že bych byla užitečnou posilou do teamu adminů GS a budu se těšit na případné reakce.
Můj nick ve hře : =(*HS_Factory*)= Nikusz
Nick na forum : Nikusz
Profil na forum ( odkaz ) : nikusz-u48679.html
Věk : 24 let
Steam nick : Nikusz
Steam ID : STEAM_0:1:168729169
HLstats z danej sekcie: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=364287
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ): žádný ban
Něco málo o sobě : Ahoj, jmenuji se Nikol. Před nedávnem (pár měsíců) jsem žádala o práva na server knife, ale žádost jsem, po komunikaci se dvěmi HLSA, nakonec na vlastní žádost zrušila. V poslední době mě zaujal mod CTF kde jsem teď převážně non stop a z toho důvodu jsem už i členkou místního klanu (

Proč bych chtěla na GS adminovat? : Vzhledem k tomu,že se čím dál častěji setkávám s lidmi, kteří kazí ostatním hru - ať už kempováním, spawn killy nebo cheaty, tak bych byla ráda součásti teamu co má nastarost usměrňování těchto "nepřizpůsobivých" hráčů, jelikož ostatní hráči, kteří si přišli normálně zahrát, pak zbytečně odchází na jiné servery nebo dokonce i mimo GS , což je myslím si i celkem škoda. Věřím,že bych byla užitečnou posilou do teamu adminů GS a budu se těšit na případné reakce.
Vesmír a lidská demece jsou nekonečné. To první je ovšem spekulativní.
-
Nikusz - Pokročilý
[Zamítnuto] Žádost o práva na CTF 4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na CTF 4
Zdravím,
postupuješ k pohovoru, ozvi se mi zde soukromou zprávou nebo na steamu (GS.cz # Izmael) a domluvíme se.
V řešení..
postupuješ k pohovoru, ozvi se mi zde soukromou zprávou nebo na steamu (GS.cz # Izmael) a domluvíme se.

V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení] Žádost o práva na CTF 4
Důrazně doporučuji Izmaelovi aby se probral a napsal mi důvody připuštění k pohovoru!
Téměř nulová aktivita na CTF.
Naprostá většina příspěvků na fóru jsou nesmysly a flame.
Nahlášení hráče za WH, které nepozná.
Pokud zjistím, že jde na pohovor jen proto že je to holka, poletíte odsud oba dva rychlostí blesku!
Téměř nulová aktivita na CTF.
Naprostá většina příspěvků na fóru jsou nesmysly a flame.
Nahlášení hráče za WH, které nepozná.
Pokud zjistím, že jde na pohovor jen proto že je to holka, poletíte odsud oba dva rychlostí blesku!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nahlaš alespoň 5 hříšníků z CTF serverů do PP, z toho minimálně 2 cheatery. Během toho hraj aktivně na CTF. Až vše nahlásíš, ozvi se.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Rozumim 
Hrisnici - splneno
A ted pujdu po tech cheaterech

Hrisnici - splneno
A ted pujdu po tech cheaterech
Vesmír a lidská demece jsou nekonečné. To první je ovšem spekulativní.
-
Nikusz - Pokročilý
Zdravím,
je to na dobré cestě. Pokračuj dále v nahlašování a aktivitě a brzo postoupíš k pohovoru.
2 cheatery nahlašovat nemusíš, to by se nám možná ani za půl roku nepoštěstilo. Jaké máš znalosti ohledně cheatů nám nastíní Tvůj výklad o nich a nějaké to zkušební demo.
Brzo na viděnou.
je to na dobré cestě. Pokračuj dále v nahlašování a aktivitě a brzo postoupíš k pohovoru.
2 cheatery nahlašovat nemusíš, to by se nám možná ani za půl roku nepoštěstilo. Jaké máš znalosti ohledně cheatů nám nastíní Tvůj výklad o nich a nějaké to zkušební demo.
Brzo na viděnou.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1