I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Kompetentní? / Vedenie

Příspěvekod Hoover » 06 říj 2016, 18:06 VIP

Zdravím, nečakal som, že budem musieť zájsť až sem, ale evidentne sa inak nedá.
V stručnosti: pri odoberaní mojich práv mi boli odobrané všetky VIP na jb serveroch. Jedno z nich bolo moje EVIP na JB5. Keďže mám kód, myslel som, že je všetko ok. Kód bol neplatný a keďže som končil s cskom neriešil som to. Keď už si však chcem teraz zahrať, moje vip by sa hodilo. Tak som pár mesiacov dozadu kontaktoval Aweeho i spolu s tým, že by som sa vrátil keďže bola vidina voľného času. VIP mi prisľúbil, že sa nahodia k právam. Z voľného času vzišlo a oznámil som to Aweemu. Na druhý deň už ma nemal na steame. Odvtedy mi zahýba a v podstate vždy opustil room na TS keď som mu naznačil, že chcem niečo riešiť, resp. na moje správy neodpovedal. Ignoráciu najlepšie overiť PM na webe, tak som mu napísal, správa videná, neodpovedal. Videl som, že cez Aweeho to nepôjde. Kontaktoval som Maxipesa. Maxipesovi i tu ďakujem, že on ako jediný môjmu problému venoval čas a pozrel sa naň. Kompetencie mu však nestačili a odkázal ma za Garlinom. On mi toho veľa nepovedal, len ma odkázal za vedením. Napísal som Diazovi, situácia rovnaká ako u Aweeho - prečítané, neodpísané. Za Lulkou ma ani neposielajte, jej som už tiež párkrát písal (a to si už nepamätám či s týmto), tá má tiež nechala pekne čakať a nevyriešila nič.

Tak sa vás pýtam. Som osina v riti alebo prečo si ma opinkávate zo strany na stranu a odmietate niečo so mnou riešiť?
Hoover
Spamer
Spamer

Kompetentní? / Vedenie

od Rumcajz » 06 říj 2016, 18:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kompetentní? / Vedenie

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 říj 2016, 18:11

Vážně nevím že si mi psal a určitě jsem tě schválně neignoroval! Opakuji všem že když neodpovím, mají mě spamovat zas a zas. Nicméně pokud nestačili kompetence Maxipsovi, mě to taky nepůjde :(
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Diaz » 06 říj 2016, 18:14 VIP

Jednoduchá věc, ohledně VIP napiš do poradny nebo na email [email protected]
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Hoover » 06 říj 2016, 18:18 VIP

Awee - verím, že keď prečítaš nejakú správu tak vieš odpovedať. Mohli sme sa akokoľvek dohodnúť, ale tebe som sa nijako nedohovoril.
Diaz - tak málo napíšeš a tak málo by nás ušetrilo tejto sťažnosti, keby si mi odpísal do PM

Keď mi zaručíte, že sa to cez e-mail konečne vyrieší, považujte sťažnosť za vybavenú...
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod PEto » 06 říj 2016, 18:43

A mna si neskusal, aj ked najviac z vedenia riesim vip poradnu :D

Posli mi do PM vsetky VIP kody co ti nejdu aj so servermi kam patria, este aj SID. Opakujem, ze potrebujem VIP kody, kody od evip su zbytocne.

Ked tak, to doriesime v PM, tuto to mozem locknut.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Dwandy » 06 říj 2016, 18:53 VIP

ani mě nepsal :) podle mě nepsal skoro nikomu
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy