• Stránka 1 z 1
[Přijatý] VonBraunCZ/JB
Ahoj, vítám Vás u mé žádosti o admina na sekci JB.
Nick v hre : VonBraunCZ
Nick na fóre : Vonbrauncz
Profil na fóre : vonbrauncz-u41158.html
Vek : 17 (+úspešně dokončená akademie)
Steam nick : VonBraunCZ
Steam ID : STEAM_0:0:122346964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=351740
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
Áno , když jsem ještě hrál na NS tak jsem dostal 2 bany (asi 1 a něco zpět)
1.)Za dělostřelce : Střílel jsem z děla , když byl mód a v té době jsem ještě nevěděl že se to nesmí, což mě ale vůbec neomlouvá.
2.)Za nadávky : Měl jsem hodně špatný den a nic se mi nedařilo a když jsem se připojil na server tak tam byl zmatek a CT neměli MIKy, padaly FK atd. tak jsem to ze sebe vypustil a moc toho lituji.
Niečo o sebe : Ahoj , jmenuji se Jakub.Pocházím z malé vesničky nedáleko Třince.Chodím do gymnázia do 2. ročníku.Mezi moje koničky patří : šachy,fotbal,florbal.Rád se dívám v televizi na hokej a jiné sporty.Mezi moje oblíbené hry patří: CS 1.6 , Fifa, BF2,CoD a dalších spousta her.Obecně se zajímám o války a politiku , takže i uprchlickou krizi.Čtu a vypravuji rád vtipy.V budoucnu bych se chtěl stát pilotem.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Velmi se mi líbi na GS serverech. Chtěl bych samozdřejmě zbavit servery hráčů co porušují pravidla. Myslím si že jsme pohodový člověk co má rád srandu ,ale i pořádek.
Doufám že vás moje žádost dostatečně zaujala a budu rád za recenze
.
S pozdravem, VB
Nick v hre : VonBraunCZ
Nick na fóre : Vonbrauncz
Profil na fóre : vonbrauncz-u41158.html
Vek : 17 (+úspešně dokončená akademie)
Steam nick : VonBraunCZ
Steam ID : STEAM_0:0:122346964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=351740
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
Áno , když jsem ještě hrál na NS tak jsem dostal 2 bany (asi 1 a něco zpět)
1.)Za dělostřelce : Střílel jsem z děla , když byl mód a v té době jsem ještě nevěděl že se to nesmí, což mě ale vůbec neomlouvá.
2.)Za nadávky : Měl jsem hodně špatný den a nic se mi nedařilo a když jsem se připojil na server tak tam byl zmatek a CT neměli MIKy, padaly FK atd. tak jsem to ze sebe vypustil a moc toho lituji.
Niečo o sebe : Ahoj , jmenuji se Jakub.Pocházím z malé vesničky nedáleko Třince.Chodím do gymnázia do 2. ročníku.Mezi moje koničky patří : šachy,fotbal,florbal.Rád se dívám v televizi na hokej a jiné sporty.Mezi moje oblíbené hry patří: CS 1.6 , Fifa, BF2,CoD a dalších spousta her.Obecně se zajímám o války a politiku , takže i uprchlickou krizi.Čtu a vypravuji rád vtipy.V budoucnu bych se chtěl stát pilotem.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Velmi se mi líbi na GS serverech. Chtěl bych samozdřejmě zbavit servery hráčů co porušují pravidla. Myslím si že jsme pohodový člověk co má rád srandu ,ale i pořádek.
Doufám že vás moje žádost dostatečně zaujala a budu rád za recenze

S pozdravem, VB
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
[Přijatý] VonBraunCZ/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VonBraunCZ/JB
Zapiš se na pohovor, je tam termín zítra 13:15. Pokud ti nebude vyhovovat, napiš mi PM.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1