• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o AT na serveru JB 1
Ahoj rád by jsem požádal o admin práva na serveru Jailbreak 1
nick ve hře Golden Freddy
nick na fóru Tondasakcelk
profil na fóru tondasakcelk-u48035.html
věk 19
Steam nick The Autitor
SteamID STEAM_0:1:154441475
Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=731795
Jsem slušnej mám něaké bany ale už je to staré poučil jsem se
Jmenuji se ve skutečnosti Tonda je mi 19 let jsem velkej fanoušek Five Nights At Freddys,Madness,CS 1.6,CS:GO,
a to je vše o mě. Chci adminovat na serveru Jailbreak 1 protože chci zahnat hackery a chci udržovat pořádek na serveru
Doufám že mě tentokrát příjmete (nejsem si jistý) Naschledanou
nick ve hře Golden Freddy
nick na fóru Tondasakcelk
profil na fóru tondasakcelk-u48035.html
věk 19
Steam nick The Autitor
SteamID STEAM_0:1:154441475
Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=731795
Jsem slušnej mám něaké bany ale už je to staré poučil jsem se
Jmenuji se ve skutečnosti Tonda je mi 19 let jsem velkej fanoušek Five Nights At Freddys,Madness,CS 1.6,CS:GO,
a to je vše o mě. Chci adminovat na serveru Jailbreak 1 protože chci zahnat hackery a chci udržovat pořádek na serveru

Doufám že mě tentokrát příjmete (nejsem si jistý) Naschledanou
-
Tondasakcelk - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o AT na serveru JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o AT na serveru JB 1
Nedostaneš práva bez toho, aniž by jsi projevil jakoukoliv snahu. Nemáš ani nahrané hodiny, nemáš nic.
Rozhodně ne.
Rozhodně ne.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: Žádost o AT na serveru JB 1
JayoX píše:Nedostaneš práva bez toho, aniž by jsi projevil jakoukoliv snahu. Nemáš ani nahrané hodiny, nemáš nic.
Rozhodně ne.
Hmmm co jsem čekal už jsem unavenej z toho odmítání už to nesnášim já se tak těšil a prostě nic prosím adminy jestli souhlasí gramatiku mám dobrou a teď jsem hrál hodinu Jailbreak 1 a jsem naštvanej víte to?
-
Tondasakcelk - Amatér
Re: [Zamítnuto] Žádost o AT na serveru JB 1
Ahoj,
Jestli chceš opravdu zaujmout a mít větší šanci na získání admin práv, určitě bych postupoval následovně:
1) projevit snahu -> přihlásit se do akademii, která po dokončení zvýší šanci na přijetí.
2) shlédnout cizí žádosti -> nikoliv tupě žádost opsat, ale pouze se inspirovat.
3) žádost napsat zajímavěji, nemusí být k tomu 455648 barviček stačí zaujmout textem, zapůsobit a ohromit.
4) pravidelně hrát, pomáhat hráčům.
5) občas prolistovat web, radit, jevit o hru zájem, snažit se.
Zkus se těchto bodů držet a tvé šance na připuštění k pohovoru budou určitě vyšší.
Jestli chceš opravdu zaujmout a mít větší šanci na získání admin práv, určitě bych postupoval následovně:
1) projevit snahu -> přihlásit se do akademii, která po dokončení zvýší šanci na přijetí.
- https://www.gamesites.cz/forum/counter-strike-1-6-f546.html
2) shlédnout cizí žádosti -> nikoliv tupě žádost opsat, ale pouze se inspirovat.
3) žádost napsat zajímavěji, nemusí být k tomu 455648 barviček stačí zaujmout textem, zapůsobit a ohromit.
Zkus se těchto bodů držet a tvé šance na připuštění k pohovoru budou určitě vyšší.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Děkuji zasloužil by sis být spolumajitel a si 50krát hodnější než tady ten adminstrátor.eXcision píše:Ahoj,
1) projevit snahu -> přihlásit se do akademii, která po dokončení zvýší šanci na přijetí.https://www.gamesites.cz/forum/counter-strike-1-6-f546.html
-
Tondasakcelk - Amatér
eXcision píše:Ahoj,
1) projevit snahu -> přihlásit se do akademii, která po dokončení zvýší šanci na přijetí.https://www.gamesites.cz/forum/counter-strike-1-6-f546.html
Ach kdybych neměl ten vac ban za cheaty který jsem neměl

-
Tondasakcelk - Amatér
Pokud opravdu někdy ve vzdálené budoucnosti stojíš o práva na serverech, začni se řídít radami, které ti tu vypsal eXcision. Zbytečným spamem a ani ničím jiným verdikt stejně nezměníš...

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:Pokud opravdu někdy ve vzdálené budoucnosti stojíš o práva na serverech, začni se řídít radami, které ti tu vypsal eXcision. Zbytečným spamem a ani ničím jiným verdikt stejně nezměníš...
Komunisty na vás panebože já vás nesnáším všechny vás zabít jednou to odmítání skončí!
-
Tondasakcelk - Amatér
• Stránka 1 z 1