• Stránka 1 z 1
Nejde mi CSKO po poslednom update !
: Ahojte
chcem sa spýtať či mi náhodou niekto z vás nevie pomôct po poslednom update pri ktorom boli pridavé grafity tak stále ked zapnem csko mi vybehne toto : An error occurred while Counter-Strike: Global Offensive (corrupt update files)
====================================================
Skúšal som :
Reset PC
Reset steamu
Reinstal CS:GO
Overenie integrity

Skúšal som :
Reset PC
Reset steamu
Reinstal CS:GO
Overenie integrity
- Snoperis
- Kolemjdoucí
Nejde mi CSKO po poslednom update !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde mi CSKO po poslednom update !
Zdravím.
Napíši ti sem pár možností které můžeš vyzkoušet.
1.Vypni antivirus zda-li to poté půjde.
2.Zkus spustit steam jako správce.
3.Klikni pravým na hru dej Vlastnosti - Beta - A zkontroluj že nejsi v žádné betě. (pokud ano udělej reinstall a zkus)
4.Klikni pravým na hru dej Vlastnosti - Updaty - Pokud máš nastavenou vysokou prioritu tak to dej na normal.
5. Jdi do složky : Steam SteamApps Downloading - otevři složku s názvem 730 - A všechno co tam je zkopíruj do složky CSGO kterou najdeš když si otevřeš v Vlastnostech - Místní soubory
6.Updatuj directx popř si stáhni nejnovější
7.Stáhni si CSGO na jiném PC a poté přesun složku steamapps z tohoto počítače do toho kde to nefunguje.
Napíši ti sem pár možností které můžeš vyzkoušet.
1.Vypni antivirus zda-li to poté půjde.
2.Zkus spustit steam jako správce.
3.Klikni pravým na hru dej Vlastnosti - Beta - A zkontroluj že nejsi v žádné betě. (pokud ano udělej reinstall a zkus)
4.Klikni pravým na hru dej Vlastnosti - Updaty - Pokud máš nastavenou vysokou prioritu tak to dej na normal.
5. Jdi do složky : Steam SteamApps Downloading - otevři složku s názvem 730 - A všechno co tam je zkopíruj do složky CSGO kterou najdeš když si otevřeš v Vlastnostech - Místní soubory
6.Updatuj directx popř si stáhni nejnovější
7.Stáhni si CSGO na jiném PC a poté přesun složku steamapps z tohoto počítače do toho kde to nefunguje.

-
Taygete - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1