[Zamítnuto]Přihláška

Příspěvekod armsik1235 » 10 říj 2016, 16:41

Nick ve hře: IScream #onetap

Nick na fóru: armsik1235

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198301217449/

Věk: 13

Steam ID: STEAM_0:1:170475860

Proč chci akademika: Už mně nebaví jak pořád chodí na gamesites lidi který dávají Fk protože ze sebe dělají hlupáky a baví je to

Moje prohřešky na GS nebo jinde: pár Fk po kterých přišlo VD ale ne vždy, pouštěl sem slam a mluvil simonovi do řeči ale už se snažím hrát co nejnormálněji co mi to jde

Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Jmenuji se Michal jsem z Ústeckého kraje na gamesites mně dostal kamarád když jsem byl u něj on mněl Cs:Go a já ne byla to moje první hra Counter striku a byl tam zrovna zapnutý Gamesites jail break, mohl jsem si Counter Strike půjčit a hrát tak jsem dokola hrál Jb a nemohl jsem se odtrhnout po roce jsem si koupil Counter Strike a nepřestalo mně to bavit našel sem si tam spoutu kamarádu ale našel sem tam i spoustu lidí který nebily zrovna prátelští a tak jsem tady momentálně mám na gamesites nahrané čtyři dny a 19 hodin přibližně
armsik1235
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Přihláška

od Rumcajz » 10 říj 2016, 16:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přihláška

Příspěvekod xSlayee » 10 říj 2016, 17:03

Taaakže. Zaregistroval si sa dneska. Hneď žiadaš o akademika. A vlastne prečítal si si podmienky pre prijatie?
"Pár" FK ale nepovedal si že si dostal aj BAN! Zabudol si dodať Hlstats V Tvojom chate vidím blbosti a spam...
Nemáš nahlásených ani 3 hriešnikov...
Doporúčam ti nahlásiť tých 3 hriešnikov, nespamovať a nepísať blbosti do chatu a myslím že by nebol problém ti dať šancu.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
xSlayee
Profesionál
Profesionál

Re: Přihláška

Příspěvekod TomMyGS » 10 říj 2016, 17:07 VIP

Zamítnuto z výše uvedených důvodů po dobu 1 týden. Po uplynutí 1 týdne si můžeš požádat, ovšem se splněnýma podmínkama.
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky