I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Ovečka/CTF1

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 10 říj 2016, 18:00

Dobrý večer, chtěl bych si stěžovat na admina "Ovečka". Opět mě zabil neoprávněně při údajném kempu.. Kdyby vám to nevadilo, tak bych poprosil admina napsat, jak by definoval "kemp". To co na serveru opakovaně předvádí neodpovídá velikosti a úrovni portálu.. Potom na server chodí často málo hráčů, kteří zrovna přijdou nevhod a je tam například tenhle admin.. a odradí je hrát s někým, kdo neovládá základy a má "vést" server.
Snad tento netradiční způsob stížnosti nebude vadit a já bych rád pokračoval, až se vyjádří.. předem díky za trpělivost nad mou stížností PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Ovečka/CTF1

od Rumcajz » 10 říj 2016, 18:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ovečka/CTF1

Příspěvekod Obetniovce » 10 říj 2016, 18:30

Bez důkazů se ti k tomu nehodlám vyjadřovat pokud to nedostanu příkazem od nadřízených
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 10 říj 2016, 18:43

Pokud se na tuto otázku stydíš odpovědět, tak neboj.. Poprosím, aby teda nějaký "nadřízený" "přikázal" napsat jednoduchou definici.. nechci po něm nic složitého, děkuji.. k důkazům ke stížnosti se hned dostaneme po definici a k důkazům a ukázce tvého chování na serveru se dostanu hned potom :) PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Obetniovce » 10 říj 2016, 18:57

Dobrá ač jsi jeden z těch pár "uplakánků" rád ti definuji KEMP

Je to když se hráč zdržuje na jedno nebo v těsném okolí jednoho místa. Ty narážíš na situaci na mapě eldorado a moment kdy jsi se zdržoval na střeše jednoho z domů. A teď máš definici a ještě ti pro úplnost dodám že jde i o dobu a ta je výhradně v kompetenci admina a já beru cca 20 - 25s nebo opakované zdržování na jedno místě v případě úmrtí.
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 10 říj 2016, 19:49

-Tak super.., že to tak ovládáš i sis to tak krásně upravil k 20-25s :D upřímně teď nevím, jestli sis to někde zjistil.. ale pravděpodobně si někde hledal nebo se ptal, protože na mapě nejsi schopný toto napsat ani z daleka..(ne dneska..)
-Tak teď bych se rád dostal k důkazům.. tedy abych správně všechno sepsal..
Stížnost, jak už z názvu je zřejmé, je na admina "Ovečku" za mé zabití na mapě eldorado, kde jsem se spawnul a po chvilce mě zabil na střeše, na kterou jsem zrovna vlezl.. ani jsem neměl nějak v úmyslu se tam nějak extra zdržovat.. každopádně jak psal admin.. upravil si to trošku k obrazu svému a říká.. že čeká cca 20-25s.. což celý můj život i s nákupem trval zhruba tak dlouho :) když se tedy nejednalo o 20-25s tak psal také, že trestá opakované.. máte záznam několika mých posledních životů.. jestli jsem někde vyloženě kempil.. to mi nepřijde a že by to zrovna Ovečka viděl, aby to mohl brát za "opakované" tak taky nevím.. můžete se sami kouknout.. ani tam není žádné napomenutí na mě.. takže to je vše k celé situaci na prvním demu (dem).. druhé demo (dem1) zachycuje, jak byla hned změna mapy, tak jsem se ho ptal.. celkem dlouho jsem z něho páčil, aby vůbec napsal "kemp" toť vše, co k tomu dodal..
-Další demo (demos) + screeny jsou zachyceny už po podání stížnosti, kdy jsem šel na server napsat Ovečce ať se vyjádří.. všechno to je popsáno níže přesně tak, jak to napsal..

V příloze tedy přikládám 3 dema...
1. z nich je to, na kterém je zachycený můj údajný "kemp"
2. z nich zachycuje, jak admin reaguje a je problém z něho dostat, za co to vůbec bylo.. (což není na serveru tak neobvyklé, že většina adminů si není schopno moc obhájit, co dělá)

Čas na demu:
(dem) 29:09 jsem umřel a další život se to stalo..
(dem1) začátek mapy.. nic nějak zajímavého.. jen sem z něho nevím jak dlouho dostával jedno slovo "kemp".. nevím proč admini mají takový problém se vyjádřit k tomu co udělali.."když ví co dělají"

3. z dem zachycuje chování admina, když jsem mu přišel říct na server, aby se zašel vyjádřit, ať se to neřeší nějak zbytečně dlouho.. před touto nahrávkou to začalo viz screeny a poslední screen naznačuje, že už se točí demo a tím to tedy i skončilo (+admin dodal, že "ví, je na to hrdý".. taky zachyceno na demu)

Napíšu vám tady ten rozhovor, ať to nemusíte zbytečně hledat.. (všechno je podloženo [screenem]/demem):

Já: Ovecko? mas na webu stiznost.. mohl by ses tam prosimte vyjadrit?:P at to neresime nejak dlouho ;) [A-1]
Ovecka: ne [A-2]
Já: Proc?O.o Tak to se nad sebou zamysli :D [A-3,A-4]
Ovecka: pac je od tebe [A-5]
Já: Si admin ;) Mas povinost se vyjadrit :P ty tady nemas absolutne co delat.. s tvojim pristupem ;) [A-6,A-7,A-8]

Začátek, proč jsem začal natáčet demo.. viděl jsem, že někdo kempí na balkoně a Ovečka po upozornění nic nedělal.. hned potom rozhovoru viz výše
(viz screeny):
Já: Ovce..kempi ti na balkone [A-9]
record demos
(pokračování bez screenu, ale zachyceno na demu - screen A-10):
Já: Ovecko.. kempi ti na balkone..
Ovecka: no a?
Já: Si delas srandu ne? Tak ty se rychle vzpamatuj..
Ovecka: ne fur jen brecite
Já: Ty si admin jak nevim co.. Jak brecime? ja spectuju.. ani nehraju a ty mi tady napises toto..
Ovecka: nejvic vreci ti co to sami delaji a porusiji pravidla
Já: To je tvuj argument jo?:D To zni dost objektivne ;)
Ovecka: en konstatovani
Já: aha. chytry hoch ;)
(poté jen dodal viz screen):
Ovecka: ja vim jsem na to hrdy [A-11]

Důkazy: http://leteckaposta.cz/831504730

Díky za řešení stížnosti.. a krásný zbytek večera :) PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Obetniovce » 10 říj 2016, 20:17

1) Nemám povinnost ti každý můj krok ve hře zdůvodňovat a vysvětlovat.

2) Když hraju nestíhám i k tomu psát.

3) Ohledně toho rozhovoru o tvojí stížnosti. Jelikož ty a Hello a pár dalších jste věčně uplakaní a stěžující si lidé tak v konverzaci s vámi používám ironii což ty jsi evidentně nepochopil.

Tak to je asi ode mně vše víc se ti k tomu nebudu opravdu vyjadřovat pokud k tomu nebudu vyzván kompetentní osobou. A ty si taky počkej na vyjádření.
Obrázek
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 10 říj 2016, 20:37

Tak samozřejmě počkám co k tomu napíšou vyšší.. jen k tobě.. samozřejmě, že nemáš "povinnost" odpovídat.. ale předejdeš tomu všemu.. ty nejsi schopný na to normálně odpovědět ;) a to, že hraješ.. jako promiň, ale zastavit se a napsat 1-2 souvislé věty není problém.. přesně proto nerad dávám důkazy předem..:D přesně podle toho, jak se vám to hodí se k tomu vyjádříte :P tady něco s ironií nebo něco podobného ;):D nemáš absolutně právo na to, psát takovým způsobem.. škodíš sobě i portálu.. pak je otázka jestli to je ironie, když jsem tě na serveru neviděl se pořádně vyjádřit někdy jinak ;) a to už nějakou dobu na CTF1 hraju :)
a jestli jsem ubrečený? já si nevzpomínám, že bych někdy něco napsal proti dobrému přístupu admina.. když vidím, že za to stojí.. tak se na ně i obracím s něčím a taky jím to dávám najevo.. a nikdy jsem nenapsal nějakou stížnost bez aspoň nějakého faktu.. to, že to bylo "nedostatečně podloženo důkazy" je věc druhá.. je to tady nastaveno tak, že je strašně těžké něco dokázat.. jelikož vy "nejste povinni" točit dema a musí to mít hráči.. a často nestačí ani screen.. protože opět admin na to napíše něco, aby byl mimo ohrožení ;):P ale to je věc vedení, jak to máte zařízeno.. já na to ukazuji už celkem dlouho.. tak třeba časem budete povinni aspoň den demo uchovávat a né jen (jak jsem slyšel) při banu. Jelikož bany dáváte jen výjimečně, ale spíš zabíjíte kolikrát neprávem.. a točit každý život je pro nás hráče taky hodně náročné :) Toť zase vše..;) PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 10 říj 2016, 22:05 VIP

Zdravím,

admin mi napíše soukromou zprávu a co nejrychleji si semnou sjedná schůzku na TS!!
Potom sem dopíšu verdikt.

Víc mi to tady nespamujte, abych to nemusel lockovat, díky. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Izmael » 11 říj 2016, 17:20 VIP

Takže s adminem jsem si promluvil na TSku.
Admin tě slaynul neoprávněně a nechoval se profesionálně, proto byl upozorněn, věřím, že to zlepší a nebudeme to muset vícekrát rozebírat.

Omlouváme se tedy za komplikace, stížnost oprávněná. ;)
Pokud k tomu ještě něco budeš mít, máš možnost zde v tématu se ještě vyjádřit.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Ovečka/CTF1

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 12 říj 2016, 05:42

Dost by mě potěšilo, kdyby se mi aspoň on omluvil :P ale jestli to tak necítí on, že udělal chybu tak nemusí ;) ale vzhledem k tomu, jak moc je vůči mě předpojatý..a podle jeho chování usuzuji, že mě asi žádná omluva z jeho strany nečeká :/
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno] Ovečka/CTF1

Příspěvekod Hon » 14 říj 2016, 23:51

Vyřešeno, zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy