• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika v2
Zdravím,na server na ktorý si žiadam nie je ešte urobené HLSTATSX.Teraz bola menšia aktivita lebo som mal problémy s PC ale už zas zvýšim aktivitu.
Nick ve hře: Jintao ツ
Nick na fóru: Jintao
Odkaz na steam profil: steamcommunity.com/id/JintaoSVK
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:96755016
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... ayer=34214
Proč chci akademika: Tak lebo na serveri surf+timer nevidim veľa adminov. A chcel by som adminom pomahať čistiť od ľudí čo porušujú pravidla.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS nemám ale na jednom nemenovanom mám perma ban preto lebo som si dal s kamaratom meno hlsa toho portálu.
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:Ahoj volám sa Kristián mám 14 rokov. Chodím do deviateho ročníka na zakladnej škole. Moje zaľuby sú hranie futbalu s kamarátmi, hranie na GS práve na vášom surf+timer serveri. Na GS som sa dostal tak že som isť hrať cs 1.6 ale nemal som kupené csko tak brat mi povedal že GS má dobré NS CS 1.6 a tak som začal hrať na vašich serveroch.
Ešte by som vám chcel povedať že mám povolenie od KN!F3R-a a že vie že na tom serveri hrám.

Nick ve hře: Jintao ツ
Nick na fóru: Jintao
Odkaz na steam profil: steamcommunity.com/id/JintaoSVK
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:96755016
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... ayer=34214
Proč chci akademika: Tak lebo na serveri surf+timer nevidim veľa adminov. A chcel by som adminom pomahať čistiť od ľudí čo porušujú pravidla.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS nemám ale na jednom nemenovanom mám perma ban preto lebo som si dal s kamaratom meno hlsa toho portálu.
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:Ahoj volám sa Kristián mám 14 rokov. Chodím do deviateho ročníka na zakladnej škole. Moje zaľuby sú hranie futbalu s kamarátmi, hranie na GS práve na vášom surf+timer serveri. Na GS som sa dostal tak že som isť hrať cs 1.6 ale nemal som kupené csko tak brat mi povedal že GS má dobré NS CS 1.6 a tak som začal hrať na vašich serveroch.
Ešte by som vám chcel povedať že mám povolenie od KN!F3R-a a že vie že na tom serveri hrám.

-
Jintao - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika v2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika v2
Tak lebo na serveri surf+timer nevidim veľa adminov. A chcel by som adminom pomahať čistiť od ľudí čo porušujú pravidla.
Tak začít můžeš třeba tím, že splníš podmínku, kterou nesplňuješ - 3 nahlášení hříšníků v sekci PP. Už jednou si byl z důvodu nesplnění podmínek zamítnut a nevidím tu žádnou změnu.

-
BrooKlyGS - Spamer
Ahoj, nemáš splnené podmienky a to 3 nahlásených hriešnikov v PP. A myslím si že na surf+timer sú neni ani nahodené práva.. Od minulej žiadosti sa toho moc nezmenilo. Najskôr splň podmienky a nebol by problém ti dať šancu.
e. Najfr Na surfu i na bhopu práva už jsou
e. Haxo - No tak mne nešli práva tak som nevedel.
e. Najfr Na surfu i na bhopu práva už jsou

e. Haxo - No tak mne nešli práva tak som nevedel.

STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
Až splníš podmínky tak si požádej znova.
Zamítám.
Zamítám.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-