• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Piker/JailBreak
Ahojte, rád by som si požiadal o adminské práva na JB serveroch.
Nick v hre : Piker
Nick na fóre : kiko199991
Profil na fóre : kiko199991-u22973.html
Vek : 17
Steam nick : kiko199991
Steam ID : STEAM_0:0:50189986
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=13971
Nejaké bany alebo prehrešky : na JB som nemal ziadne bany na CTF som par banov za kemp, mrzia ma tie bany a poučil som sa.
Niečo o sebe : Ahojte, volam sa Christopher chodím na strednú do 2 ročníka za mechanika počítačovích sietí. Vo voľnom čase hrávam futbal a počítačové hry. Rád si pozrem aj daky akčný film.
Prečo by som chcel byť na GS admin : Je mojim záujmom pomôcť GS mať poriadok na serveroch, jak som si všimol veľa CTčok nema veľakrát mikrofon, davajú MFK, atd. . A najračej by som pomáhal novým hráčom ktorý začínajú. A jak som si všimol tak v poslednej dobe admini niesu na serveroch a potom si hráči robia čo chcú a tým kazia hru.
Vlastním evip na Furien 10, JB 7 a CTF 1
Prajem vám pekný zvišok dňa.
S pozdravom Kiko
Nick v hre : Piker
Nick na fóre : kiko199991
Profil na fóre : kiko199991-u22973.html
Vek : 17
Steam nick : kiko199991
Steam ID : STEAM_0:0:50189986
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=13971
Nejaké bany alebo prehrešky : na JB som nemal ziadne bany na CTF som par banov za kemp, mrzia ma tie bany a poučil som sa.
Niečo o sebe : Ahojte, volam sa Christopher chodím na strednú do 2 ročníka za mechanika počítačovích sietí. Vo voľnom čase hrávam futbal a počítačové hry. Rád si pozrem aj daky akčný film.
Prečo by som chcel byť na GS admin : Je mojim záujmom pomôcť GS mať poriadok na serveroch, jak som si všimol veľa CTčok nema veľakrát mikrofon, davajú MFK, atd. . A najračej by som pomáhal novým hráčom ktorý začínajú. A jak som si všimol tak v poslednej dobe admini niesu na serveroch a potom si hráči robia čo chcú a tým kazia hru.
Vlastním evip na Furien 10, JB 7 a CTF 1
Prajem vám pekný zvišok dňa.
S pozdravom Kiko

-
kiko199991 - Amatér
[Zamítnuto] Piker/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zamítnuto] Piker/JailBreak
Ďakujem veľmi pekne som nevedeľ koľko banov som mal lebo som to už dávno nehral len pred 2 týždňami som začal odznovu ale ďakujem ti že si mi aspoň povedaľ koľko banov mam a ano určite sa pripojím do akadémie.
-
kiko199991 - Amatér
• Stránka 1 z 1