I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Karlos

Příspěvekod realone » 12 říj 2016, 22:11

Vyhodil mě od CT s tím, že když je na serveru on, tak nesmím hrát za CT. Poté co jsem se znovu připojil k CT, tak mi dal BAN.
Toto je jasné zneužívání práv, nemůže mi bezdůvodně odepřít hrát za CT.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/192910153
realone
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Karlos

od Rumcajz » 12 říj 2016, 22:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Karlos

Příspěvekod Karl0s » 12 říj 2016, 22:21

Neustále děláš na serveru bordel, slovíčkáříš a v neposlední řadě zesměšňuješ a urážíš hráče, ba dokonce nadáváš.

Jelikož jsi typ člověka co který se nechce změnit, a vlastně ani nemůže jelikož mu to jeho inteligence nedovoluje tak pro tvoje a dobro všech ostatních hráčů nebudeš u CT co já budu na serveru.

Jo a ban si dostal za to že i přesto že jsem tě 2x přesunul od CT tak jsi tam šel potřetí.

S přáním hezkého dne [K]arlos.

Na demo jsem nekoukal jelikož vím co jsem dělal. Ať zas nemáš debilní řeči že to nikdo nestáhl.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod realone » 12 říj 2016, 22:34

To je to samý jako kdybys řekl, že ten co jednou zalhal lže pořád. Ano párkrát se mnou byly problémy, ale za ty jsem byl potrestán a můj trest VYPRŠEL. Teď jsem čistej a přístup k CT bych měl mít stejný jako ostatní hráči. Pokud vím ban do CT na gamesites nefunguje tak nevím co si to vymýšlíš za novoty.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Orel » 13 říj 2016, 07:27

Nebudu se vyjadřovat kde nemám.
I am the only one.
Orel
Amatér
Amatér

Příspěvekod DarkMouse » 13 říj 2016, 08:17 VIP

Administrátor má právo vyhodit kohokoli od CT pokud si je jist, že hráč porušuje opakovaně pravidla a uklidní hru na serveru. V tomto případě se nedivím že tě vyhodil od CT, protože neustále na serveru děláš bordel. A neboj, zákazy k CT jsou a týmové bany na vás čekají také. Ve stížnosti není co řešit... bordel děláš opakovaně a to víme všichni. Uděláš ze sebe neinteligenta jednou, táhne se to s tebou celý život, ale na to si myslím že si speciálně ty už přišel.

Stížnost zamítám, administrátor se ničím neprovinil a konal v dobrém ohledu vzhledem k serveru. Až se uklidníš, můžeme se o něčem bavit.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Re: [Vyřešeno] Karlos

Příspěvekod realone » 13 říj 2016, 12:13

To že si z někoho dělám srandu neznamená, že budu špatný u CT. Dostal jsem pouze 1 ban za FK a to bylo neúmyslné. Myslím že je daleko více adeptu na zákaz přístupu k CT. Navíc už je to měsíc od té doby co jsem dostal poslední ban.
realone
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy