I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stiznost nad admin "," | Gamesites.cz ^Dust2 Only #3

Příspěvekod Altx » 14 říj 2016, 12:47

hostname: Gamesites.cz ^Dust2 Only #3
version : 48/1.1.2.7/Stdio 6027 insecure (10)
tcp/ip : 81.0.217.176:27620
map : de_dust2 at: 0 x, 0 y, 0 z
players : 30 active (32 max)

# name userid uniqueid frag time ping loss adr
# 4 "," 464 STEAM_0:0:123172528 3 42:19 12 0

Tento admin bezduvodne kickuje, dava slay CT kdyz hraje za T za "nedefus" ale to ze cely T tym kempi a nejde pro bombu mu nevadi. Tento clovek nema mozek na to aby byl nestrannym adminem a trestal jen to co trestat ma.
Obrázek
Altx
Pokročilý
Pokročilý

[V] Stiznost nad admin "," | Gamesites.cz ^Dust2 Only #3

od Rumcajz » 14 říj 2016, 12:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stiznost nad admin "," | Gamesites.cz ^Dust2 Only #3

Příspěvekod Altx » 14 říj 2016, 13:01

Jelikoz mi tu nejde ulozit demo, tak nahrano na leteckou postu

http://leteckaposta.cz/301752544
Obrázek
Altx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 14 říj 2016, 13:13

Ahoj,

takže, začalo to tím, když jeden hráč od CT, kempil ve vaně s awp a čekal jen na fragy, místo toho, aby šel defus. Dokážu pochopit, když má někdo alespoň snahu, což on jednoznačně neměl, tudíž dostal slay. Následně vše začalo, oba jste se s asi Tvým kamarádem dglem začali do mě navážet a diktovat mi co mám a nemám dělat. Já ti psal, že prostě nemůžu při třiceti hráčích vidět skutečně vše. Nepochopil jsi to, neustále se do mě navážel, ať si dám slay a kick atp.. Upozorňoval jsem, ať mě neustále neprovokujete, což nepomohlo, tak jsem Ti za veškeré Tvé narážky a diktování, co mám a nemám dělat dal kick. Pokud si myslíš, že při takovém počtu hráčů je reálné vše uhlídat, tak jsi na omylu.

Zde přikládám screeny Vašich provokací a narážek. Snažím se dohlížet, aby všichni hráli, jak měli a dodržovali pravidla, hold ovšem při takovém počtu hráčů se to těžko uhlídá.

Pokud vyšší usoudí, že byl kick z mé strany za Tvé neustále provokace a narážky unáhlený, tak se Ti omluvím. Nejsem ale na serveru zvědavý na takové hráče, jako jsi Ty, kteří se jen starají do práce admina a provokují.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Altx » 14 říj 2016, 14:00

Z principu mě vadí některé zásahy do hry, které vypadají spíše jako zlovůle než koncepční jednání.

1. když jako admin hraješ aktivně, tak obvykle se adminování věnuješ jen když jsi mrtvý - z toho plyne bias ve vidění plnění úkolů protivníka. Ani jeden slay nebyl za to, že poslední T sedí někde v rožku a nejde pro bombu, což je cílem pro T, takže kill za no defus vs nechat vypršet čas protože T se zrovna necítí na plant je stejná situace, ale řešena zcela jinak.

2. pokud hráč je v situaci 1 v 5 není to VIP, podržení zbraně v některých situacích je pochopitelné. Pokud však kempí cíleně jedno místo celé kolo bez zájmu o to co se děje na mapě, pak slay je naprosto v pořádku.

Přijde mi lepší řešení situace je warning, že se má chodit plantovat, defusovat a hrát prostě CS jak se patří nebo jinak trest. A pak konat z obsu 2-3 kola a prostě vyčistit AFK, pokillovat ty, co kazí hru zbytku a následně se zpět věnovat hře.
Obrázek
Altx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 říj 2016, 14:03

Vyčasuj a popiš obsah dema, které si dodal jako důkaz o provinění admina.
Děkujeme.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seweee » 14 říj 2016, 14:14

Chápu, o co Ti jde, jenže, pokud nejsem mrtvý, tak nevidím, co kdo dělá, nebo nedělá. Nebudu trestat někoho, koho sám nevidím a nejsem tedy o jeho porušování pravidel plně přesvědčen. Pokud jsem něco neřešil, když jsem byl mrtvý, tak se omlouvám, že jsem pouze člověk a musel jsem si odskočit, ale ihned ze strartu dalšího kola jsem hrál. Jedno kolo jsem byl mrtvý skoro ze začátku, kdy Ty jsi začal psát, že T kempí na spawnu, přičemž vzhledem k času, který byl, pokud se nemýlím okolo 01:15, tak mohl.

Víc Ti k tomuto uvést nemohu, své povinnosti se snažím plnit, jak nejvíce to jde.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod dude11 » 14 říj 2016, 14:22

ALTX

Dobrý deň

Hral som momentálne keď sa to všetko dialo. Bohužiaľ musím povedať že si dosť vulgárny a nadával si po adminovi. Veď on nemôže čekovať 25 hráčov naraz.
Ano priznavam afk hrači vadia aj mne. Nechapem prečo nemozu nastavit automaticky kick po 120 sekundach a hralo by sa ovela lepsie. Lebo ak mame z 10 hracov v teame 4 afk co sa dost casto stava hra je potom velmi zla.

Vdaka
dude11
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 14 říj 2016, 14:35

Ještě bych se rád vyjádřil k Tvému demu a objasnil Ti to. Co se týče hráče HORVI, tak tohoto jsem řešil již před tím, než jsi mě na něj upozornil. Dostal ode mě slap, kdy já jej také pisemně upozornil, aby nekempil, je to i v mém chatu na hlstats. Následně po Tvé upozornění jsem na něj překlikl, kempil opět na spawnu, tak dostal slay a k tomu písemné upozornění. Co se týče hráče Demo, v tu chvíli jsem byl mrtvý, to ano, ale musel jsem si odskočit. Co se týče hráče Agnes, tak v tomto případě se jedná o tzv. AFK bota, kterého server vykopne sám po dvou kolech. Více už k tomu nemám co dodat, mé vyjádření máš.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Altx » 14 říj 2016, 14:37

Na principu se shodneme, že zasahovat do hry se má v krajních situacích nebo v očiviných případech a chápu argumenty proč není možné postihnout vše.
A ano, já si neberu moc servítky při kritice a nechodím kolem horké kaše. Takže já beru, že moje narážky na jednání mohou být vyhodnoceny jako urážka a kick mé osoby tedy přijímám jako adekvátní.

Beru za vyřešeno.
Obrázek
Altx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 16 říj 2016, 10:54 VIP

Zdravím,

jeden admin nemůže uhlídat server, kde hraje 30 hráčů, navíc si také chce zahrát, proto to může někdy vypadat, že někoho potrestá, někoho ne nebo že nějakému týmu nadržuje, prostě si nemusí něčeho všimnout.

Pokud však i přesto podle tebe admin neplní povinnosti, máš zde podat stížnost a vyřešilo by se to, avšak ne, že začneš admina slovně napadat nebo mu kecat do práce. Splň podmínky pro přijetí, staň se adminem a pak uvidíš, že to není tak lehké všechno uhlídat, jak to vypadá.

Jsem rád, že jste si to mezi sebou vyřešili, zpětná vazba je důležitá. ;)

Vyřešeno, lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy