• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]dost hrubé nadávky
Server: Dust2only1
Nickname porušujícího: offecT
Čas porušovaní: 17.10 15:45
Důkaz: Omlouvám se, nevím proč, ale nejdou mi sem nahrát soubory, tak jsem ty obrázky hodil na leteckou poštu, snad to nevadí.
1. a 2. jsou důkazy 3. Steam ID a nick
http://leteckaposta.cz/335112301
SteamID + Screenshot SID: 3.
Váš pohled na situaci: Nadávky se neustále hromadí, většinou si takových nevšímám, ale tohle už bylo na mě prostě moc. Takhle do mě hustí asi třetím dnem. Neustále kempí s awp na spawnu za T, nikdy nechodí plant a když mu napíšu, ať se vzpamatuje, tak mi odepíše tohle? Na serveru nejsem jediný, komu píše takové nesmysly. Doufám, že i přesto že je VIP, tak dostane ban minimálně na týden, protože tohle (uznejte sami) je fakt vrchol... díky.
spunkey
Nickname porušujícího: offecT
Čas porušovaní: 17.10 15:45
Důkaz: Omlouvám se, nevím proč, ale nejdou mi sem nahrát soubory, tak jsem ty obrázky hodil na leteckou poštu, snad to nevadí.
1. a 2. jsou důkazy 3. Steam ID a nick
http://leteckaposta.cz/335112301
SteamID + Screenshot SID: 3.
Váš pohled na situaci: Nadávky se neustále hromadí, většinou si takových nevšímám, ale tohle už bylo na mě prostě moc. Takhle do mě hustí asi třetím dnem. Neustále kempí s awp na spawnu za T, nikdy nechodí plant a když mu napíšu, ať se vzpamatuje, tak mi odepíše tohle? Na serveru nejsem jediný, komu píše takové nesmysly. Doufám, že i přesto že je VIP, tak dostane ban minimálně na týden, protože tohle (uznejte sami) je fakt vrchol... díky.
spunkey
-
aladeeeeeen - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]dost hrubé nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dost hrubé nadávky
Ahoj, rád bych mu ten BAN dal ale hráč již má aktivní ban
díky za snahu. 

-
qSunNy - Drbna