Nábor na Admina.

Příspěvekod NikCZ » 15 říj 2016, 20:46

1. Věk: 15
2. Nick v hře: nik
3. Originální MC: Samozřéjmě, že mám :)
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám aktivované.
5. Primární server kde chcete práva: SkyBlock
6. Denní aktivita: Minimálně 4-5H někdy i více,..
7. Přestupky na gamesites: Nepamatuji si, že bych se nějakých dopustil.
8. Přestupky mimo gamesites: Nemám.

9. Něco o mně (minimálně 20 slov): Pff...Co bych vám o sobě tak mohl říct, spolehlivý.., když už ne v normálním životě, tak aspoň v Mc..D, myslím si, že jsem i zábavný a ke hráčům i vůči hráčům jsem tolerantní..Však uvidíte, ohlasy ke mě
budou jen plusové :)

10. Proč právě já mám být adminem (minimálně 50 slov):

No..takže, zdravím celou admin sekci a předem děkuji za přečtení a zvážení mé nabídky na post admina. Co bych vám k tomu mohl říct proč právě já.., myslím si, že dlouholeté zkušenosti s Minecraftem a nejen s ním (Tekkit apod.) budou pro mě si myslím plusovým bodem, nicméně na tom ani tak nesejde, ve hře dokážu pomoct opravdu s čímkoliv a zkušenosti s příkazy nejsem typ člověka, který hned všechno hrotí a potrestá každého za každou blbost, o to ani nějak moc nestojím, dokážu všechno řešit s klidem. Hlavní věc proč se chci stát adminem je ta, že rád pomáhám lidem a ani nevím proč, ale dělá mi radost, když po mě lidé něco chtějí a chtějí s něčím pomoct :) ..Nevím co dál bych k tomuhle napsal, jen to, že vám ještě jednou moc děkuji za zvážení a čekám na brzkou opověď ;)
NikCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nábor na Admina.

od Rumcajz » 15 říj 2016, 20:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nábor na Admina.

Příspěvekod TheRsM1 » 17 říj 2016, 17:47

Nesplňuješ podmínky, jednou z nejduležitějších podmínek je splněná akademie, pokud tedy chceš admin práva musíš nejdříve projít akademii. Žádost si dej tady.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Re: Nábor na Admina.

Příspěvekod NikCZ » 17 říj 2016, 20:51

TheRsM1 píše:Nesplňuješ podmínky, jednou z nejduležitějších podmínek je splněná akademie, pokud tedy chceš admin práva musíš nejdříve projít akademii. Žádost si dej tady.

Už jsem dal přihlášku na Akademii.
NikCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábor Adminu