I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriesene] Stoofik je trošku rebel

Příspěvekod commox222 » 17 říj 2016, 21:06

Server: Jailbreak 4
Popis situácie/ prehrešky admina: Normálně jsem simonoval a pak jsem spadnul a zabil jsem se omylem a Stoofik mě movnul a napsal že jsem mentál to mi nepřípadá normální.
Dôkazy: https://ctrlv.cz/9BmY
Commox Army navždy !!!
RIP AKADEMIK ALE JÁ SE VRÁTÍM :D
commox222
Amatér
Amatér

[Vyriesene] Stoofik je trošku rebel

od Rumcajz » 17 říj 2016, 21:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stoofik je trošku rebel

Příspěvekod stoofik » 17 říj 2016, 21:48

Nazdar,
tak tímhle si mě dost namíchl. Na serveru si se choval jako něco mnohem horšího než neškodné slovo "mentál", které ani není urážkou jakou by sis ty sám zasloužil. Za 1 kolo co jsem přišel, si rozdal free VD s chabou omluvou že si se překlikl, přesto si mu ho neukončil. Až po mém upozornění do voice si se s blbýma kecama uráčil mu VD ukončit, nicméně na chování si nic nezměnil a dál měl blbý kecy dokud si jak sám říkáš "omylem" nespadl.

Zpětně lituju jednoho, a to že sem ti hned nedal ban, ale byl sem dost hodný na to ti jen dát move. Přístě s takovou solidaritou nepočítej.
Stoofik
Obrázek
stoofik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkMouse » 18 říj 2016, 11:57 VIP

Pokud ses na serveru nechoval tak, jak máš, adminovi se vůbec nedivím. Je pravda, že v tomto trošku ujel, ale to se stane každému a nemyslím si, že někoho totálně sesype, že mu někdo řekne že je "mentál". Avšak na přístupu admina nevidím nic špatného, ba naopak ho chválím za pevné nervy až na to zakončení. Move od CT byl tedy naprosto oprávněný a nevidím zde jediný důvod si stěžovat.

Pokud je tvá stížnost celá založená na označení "mentál", které administrátor použil, ano, máš pravdu a toto bylo skutečně trochu přes čáru, ale není to nic kvůli čemu bychom měli adminovi hned trhat hlavu. V ostatních případech nevidím jediný důvod stížnosti, protože vše bylo podle těch nejlepších postupů.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod commox222 » 18 říj 2016, 14:50

Jaj ok :D

Já se tedy omlouvám a omlouvám se hlavně Stoofikovi a Darkovi že trávili čas nad touhle stížnosti.
Přeji příjemný den váš commoxík :D
Commox Army navždy !!!
RIP AKADEMIK ALE JÁ SE VRÁTÍM :D
commox222
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy