• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] All Gungame Servers
Ahoj, rád by som požiadal o admin oráva na Gungame servery.
Nick v hre : STARS*;shoxxx
Nick na fóre : TOMII
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17
Steam nick : shox cs.money
Steam ID : STEAM 0:1:120871860
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=628377
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál) : Samozrejme bany boly ale nikdy nie za cheaty alebo iné nepovolené programy. Bany som dostával za menšie prehrešky ako nejaká nadávka či sprostý slovník. Poučil som sa a bany nedostávam.
Niečo o sebe : Čauko, volám sa Tomáš chodím na strednú odbornú školu Technickú Akadémiu v meste Spišská Nová Ves. Študujem v treťom ročníku na odbore Grafické systémy čiže sa vyznám aj v počitačoch alebo nejakej grafickej úprave fotiek či videií. Aktívne som hrával hokej po dobu 10 rokov no po začatí strednej školy som to vzdal z dôvodu poctivého učenia aby som v živote niečo dosiahol. Teraz sa venujem hlavne počítačom a samozrejme škole ktorú nevynechávam. Mám funkčý mikrofón a často používam TS3. Vlastním originálnu hru no prednedávnom som si skladal počítač a kedže starý nebol dosť silný hral som servery cez Neoriginálnu hru. Na steame mám nahraných priblížne 40 hodín cca.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som oddeliť hernú komunitu od detí ktoré plačú ak ich zabijete často sa stáva na servery Gungame Massive [mám VIP] ako máte výhody speedu či autobunnyhopu že hráči začnú nadávať na vašu osobu či inak urážať vaše meno. Často sa stretávam s tým, ak po dosiahnutí úrovne 25 dostanete granát tak spoluhrači z dôvodu závisti alebo hnevu vás začnú zabíjať. Hra vas potom prestane baviť a v mojích prípadoch to väčšinou leavnem a idem si zahrať niečo iné alebo sa učiť do školy.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie. S pozdravom TOMII
Nick v hre : STARS*;shoxxx
Nick na fóre : TOMII
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17
Steam nick : shox cs.money
Steam ID : STEAM 0:1:120871860
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=628377
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál) : Samozrejme bany boly ale nikdy nie za cheaty alebo iné nepovolené programy. Bany som dostával za menšie prehrešky ako nejaká nadávka či sprostý slovník. Poučil som sa a bany nedostávam.
Niečo o sebe : Čauko, volám sa Tomáš chodím na strednú odbornú školu Technickú Akadémiu v meste Spišská Nová Ves. Študujem v treťom ročníku na odbore Grafické systémy čiže sa vyznám aj v počitačoch alebo nejakej grafickej úprave fotiek či videií. Aktívne som hrával hokej po dobu 10 rokov no po začatí strednej školy som to vzdal z dôvodu poctivého učenia aby som v živote niečo dosiahol. Teraz sa venujem hlavne počítačom a samozrejme škole ktorú nevynechávam. Mám funkčý mikrofón a často používam TS3. Vlastním originálnu hru no prednedávnom som si skladal počítač a kedže starý nebol dosť silný hral som servery cez Neoriginálnu hru. Na steame mám nahraných priblížne 40 hodín cca.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som oddeliť hernú komunitu od detí ktoré plačú ak ich zabijete často sa stáva na servery Gungame Massive [mám VIP] ako máte výhody speedu či autobunnyhopu že hráči začnú nadávať na vašu osobu či inak urážať vaše meno. Často sa stretávam s tým, ak po dosiahnutí úrovne 25 dostanete granát tak spoluhrači z dôvodu závisti alebo hnevu vás začnú zabíjať. Hra vas potom prestane baviť a v mojích prípadoch to väčšinou leavnem a idem si zahrať niečo iné alebo sa učiť do školy.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie. S pozdravom TOMII
-
TOMII - Pokročilý
[Zamítnuto] All Gungame Servers
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: All Gungame Servers
Zdravím,
že ses poučil a už nanadáváš? Nemyslím si..
Je vidět, že se absolutně neumíš udržet na úzdě..
Navíc máš nahráno 45 minut a dle základních podmínek máš mít nahráno alespoň 20 hodin.
Ani jsi neprojevil žádnou snahu nahlašovat hříšníky na fórum do sekce Porušení pravidel.
Zatím na post admina rozhodně nemáš, projdi akademii, mezitím si zlepši chování a nahraj hodiny a pak to zkus znovu
Zamítnuto..
že ses poučil a už nanadáváš? Nemyslím si..
2016-10-11 19:50:10 pi čus. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
2016-10-11 19:49:41 piču si. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
2016-10-11 19:49:03 jasne bro. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
2016-10-11 19:48:26 vetšiu pi čovinu som nehral. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
2016-10-11 19:48:14 koko ti. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
2016-10-11 19:47:38 to čo je za koko tinuz. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
2016-10-11 19:47:10 ale chod do pi če. Gamesites.cz ^GunGame Massive gg_33_besot
Je vidět, že se absolutně neumíš udržet na úzdě..
Navíc máš nahráno 45 minut a dle základních podmínek máš mít nahráno alespoň 20 hodin.
Ani jsi neprojevil žádnou snahu nahlašovat hříšníky na fórum do sekce Porušení pravidel.
Zatím na post admina rozhodně nemáš, projdi akademii, mezitím si zlepši chování a nahraj hodiny a pak to zkus znovu

Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] All Gungame Servers
Neviem no odkiaľ máš že tam mam 45 minút ale ja vidim na svojom profile že mám nahranych 36 hodín. A vyťahovať tu staré nadávky je kúsok blbé. Píšem že som sa poučil to asi nevidíš. Nevadí možno to zbadaš po 45 minútach.
-
TOMII - Pokročilý
Re: [Zamítnuto] All Gungame Servers
TOMII píše:Neviem no odkiaľ máš že tam mam 45 minút ale ja vidim na svojom profile že mám nahranych 36 hodín. A vyťahovať tu staré nadávky je kúsok blbé. Píšem že som sa poučil to asi nevidíš. Nevadí možno to zbadaš po 45 minútach.
Nezáleží kolik máš hodin v csku na steamu, ale kolik máš na serveru

-
SilverTip - Pokročilý
• Stránka 1 z 1