Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Harley Quinn (Graphic) / JailBreak 5 / Nadávky???

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 18:41

Nickname Symbio
Herni ID STEAM_0:1:67524397
SteamCommunity ID 76561198095314523
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 18.10.2016 - 19:35:57
Vyprší dne 18.10.2016 - 19:45:57 (7 Minut zbývá)
Zabanovaný od Harley Quinn
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #5

Aha?
Za 1.: Není náhodou postup upozornění/kick/ban?
Za 2.: Jsi na serveru ani né 5 vteřin a střelíš mi ban?
Za 3.: Jestli jsem teda nadával, jak moc silná to byla urážka, která tě vedla k okamžitému banu a neupozornění na můj slovník?
Dle mého admin nejednal správně a ikdyž jsem byl zlobidlo... na serveru jsem si odváděl svojí práci, bavil lidi a nedělal dnes ani předtím nic zvláštního k tomu, aby admin jednal takto impulsivně a myslím si, že zrovna já nejsem případ, který nepotřebuje upozornění a má dostávat rovnou bany...
Očekávám vysvětlení
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Harley Quinn (Graphic) / JailBreak 5 / Nadávky???

od Rumcajz » 18 říj 2016, 18:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Harley Quinn (Graphic) / JailBreak 5 / Nadávky???

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 18:44

PS: Na serveru byl i ElSabanero, který tam byl mnohem déle... Prosím, aby ses taky vyjádřil elsíku
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Jablko007 » 18 říj 2016, 18:51

Takže ty máš tu drzosť podať si ešte unban žiadosť? no nevadí ja sa ti rád vyjadrím poviem to trošku vulgárnejšie.

1.Nemal som dobru náladu ale to stým nemá nič spoločné.
2. Prišiel som na server a jediné slová čo som počul boli hned nadávky ktoré si si nemohol odpustiť ako bývalí admin by si mal vedieť ako sa máš správať a to že kick a upozornenie je len moja dobrá vôla že ťa upozorním aj niektorý ostatný admini dávaju hned ban jak len započuju nadávku alebo uvidia už ma to nebaví upozornovať 300 krát niekoho na servery bol si kedysi admin máš vedieť ako sa máš správať nebudem ja nikoho upozornovať to je len moja dobrá vola že ťa upozorním a nedám ti ban hned no ty si povedal asi 2 možno 3 nadávky na začiatku mapy nevie už.

PS: Prosím ťa spamätaj sa čo tu píšeš dobre?? aby si vedel dal som ti ban len na 10 min tak to si možeš dať studenu sprchu a večeru aby si sa ukludnil.

Konec.
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 18:58

Aby ti nepraskla žilka 8-)
To, že napíšeš, že jsem byl kdysi admin 400x za sebou nemění nic na situaci, že jsi mě měl upozornit... Přeci jen... Není to žádná výmluva, ale jsem ostravák... to, že máš špatnou náladu , že ti mamka nedala večeři, nebo tě poslala dřív spát mě absolutně nezajímá...
Na serveru byl ElSabanero... pokud bych měl nějaký nesnesitelný slovník , nemyslíš si, že by mě upozornil, nebo zabanoval sám?
Asi těžko...
Já si myslím, že si vybíjíš zlost na lidech, kteří ba i malinko poruší něco...
Věř mi, že já na serveru nikdy nebudu mluvit jako angličan, který mluví s královnou... Žádné nadávky ve stylu "ty ko***" apod. neproběhly, protože bych si to nikdy nedovolil někomu říct...
S ElSikem se bavím ve stylu: Drž hubu apod... Jenže my se známe ze serveru asi 5-6 let... můžeme si to dovolit...
Pokud si chodíš po serverech se špatnou náladou, tak se jdi vyspat nebo si dej cigárko na uklidnění...
Dle mého stále admin jednal nesprávně a měl se držet určitých pravidel... A že je tvoje dobrá vůle mě upozornovat? Upozornění je i kick... a jelikož to nebylo tak hrozné, tak se máš řídit tím kickem... A konec to není hošku... to je teprve začátek
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Zesh » 18 říj 2016, 19:14 VIP

to že kick a upozornenie je len moja dobrá vôla že ťa upozorním aj niektorý ostatný admini dávaju hned ban jak len započuju nadávku alebo uvidia už ma to nebaví upozornovať 300 krát niekoho na servery bol si kedysi admin máš vedieť ako sa máš správať nebudem ja nikoho upozornovať to je len moja dobrá vola že ťa upozorním a nedám ti ban hned no ty si povedal asi 2 možno 3 nadávky na začiatku mapy nevie už.

Upozornovať hráčov je povinnosť, najprv slovne a potom poprípade kickom. Tu môžme povedať, že Symbio má na konte x banov a berem aj to, že ako bývalý admin by si sa mal už naučiť chovať. Máš na konte 3 bany za nádavky a 2 za MFK. Nevieš sa asi vspratať do kože a to, čo si predviedol aj tu na fóru radšej nekomentujem.

Poprosím ešte vyjadrenie admina ElSabanero.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 19:23

Zesh píše:
to že kick a upozornenie je len moja dobrá vôla že ťa upozorním aj niektorý ostatný admini dávaju hned ban jak len započuju nadávku alebo uvidia už ma to nebaví upozornovať 300 krát niekoho na servery bol si kedysi admin máš vedieť ako sa máš správať nebudem ja nikoho upozornovať to je len moja dobrá vola že ťa upozorním a nedám ti ban hned no ty si povedal asi 2 možno 3 nadávky na začiatku mapy nevie už.

Upozornovať hráčov je povinnosť, najprv slovne a potom poprípade kickom. Tu môžme povedať, že Symbio má na konte x banov a berem aj to, že ako bývalý admin by si sa mal už naučiť chovať. Máš na konte 3 bany za nádavky a 2 za MFK. Nevieš sa asi vspratať do kože a to, čo si predviedol aj tu na fóru radšej nekomentujem.

Poprosím ešte vyjadrenie admina ElSabanero.

Hele... Vezmu to takhle.Jo, na kontě mám pár banů a jo, choval jsem se jako prase... Ale od té žádosti (která byla "neočekávaně" zamítnuta") jsem si řekl, že asi bude lepší sekat latinu a nemyslím si, že mi to nešlo... Nadávka ve stylu "Do prdele" ujede snad každému... Každopádně si stále stojím za svým, že nejsem zrovna ten případ, který nepotřebuje upozornovat... Když mi admin nejednou (opravdu) řekl, at se uklidním... zmírnil jsem páru...
Nejde mi tak o těch 10 minut jako o ten princip... Že admin nedodržel to, co měl.A taky trošku o to, že jayovi asi bude vadit ten ban, když si zkusím někdy znovu požádat...
Jo, na foru jsem se trošku odvázal, ale myslím si, že nijak slovně úmyslně neurážím admina či někoho jiného... Spíše mu dávám rady (z vlastní zkušenosti) , že se špatnou náladou na server radši nechod...
Doufám tedy, že se to v klidu vyřeší ;)
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Jablko007 » 18 říj 2016, 19:26

Neviem aký máš problém dobre teda je to povinnosť upozorniť najprv a potom po upozornení dať ban áno reagoval som trochu rýchlo že som ti dal hned ban prosím ťa moju matku si do ust neber mám toho viac odžitého jak ty neviem kolko máš rokov v každom prípade som určite starší ale to nič natom nemení vek je len číslo ban som ti dal len s toho dovodu že si ani nemal nato povedať aspon sorry ale povedal si asi 2 nadávky a ani bu ani me ostalo ticho a dal som si hned ban dovod banu som bral tak že ako bývalý admin máš sa vpratať do kože máš vedieť čo možeš a čo nie mohol by si vedieť že na servery niesu len taký ako si ty su tam aj horší dokonca aj deti a ty sa tam hentak rozprávaš neviem či elsabanero má práva ale ak hej a bol stebou na servery a toto ťa ani neupozornil tak nemám slov načo je admin ale to je jedno ak som reagoval moc prehnane alebo dokonca aj zle som ochotný prijať svoj trest. Viac už nemám k tomu čo povedať.
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 19:31

Jablko007 píše:Neviem aký máš problém dobre teda je to povinnosť upozorniť najprv a potom po upozornení dať ban áno reagoval som trochu rýchlo že som ti dal hned ban prosím ťa moju matku si do ust neber mám toho viac odžitého jak ty neviem kolko máš rokov v každom prípade som určite starší ale to nič natom nemení vek je len číslo ban som ti dal len s toho dovodu že si ani nemal nato povedať aspon sorry ale povedal si asi 2 nadávky a ani bu ani me ostalo ticho a dal som si hned ban dovod banu som bral tak že ako bývalý admin máš sa vpratať do kože máš vedieť čo možeš a čo nie mohol by si vedieť že na servery niesu len taký ako si ty su tam aj horší dokonca aj deti a ty sa tam hentak rozprávaš neviem či elsabanero má práva ale ak hej a bol stebou na servery a toto ťa ani neupozornil tak nemám slov načo je admin ale to je jedno ak som reagoval moc prehnane alebo dokonca aj zle som ochotný prijať svoj trest. Viac už nemám k tomu čo povedať.

Tvojí maminku si do pusy opravdu neberu...nikdy se nesnížím na takovou úroven... Spíše jen to, s jakou náladou lezeš na server a nemohl jsem si odpustit tuto krutou připomínku...
Opět ti řeknu jedno... UPOZORNĚNÍ-KICK-BAN... Drž se toho a nebudou problémy... Ano, když člověku ujedou nadávky, většinou si jich nevšimne... od toho jste tu VY... I jako adminovi mi ujelo něco a neuvědomil jsem si to..
A promin, ale dnešní generace dětí má slovník o mnohem lepší než já, to musíme oba uznat :D
Každopádně tvou omluvu beru... Jak vidím, zkušený admin ještě asi moc nejsi a nechcu ti zbytečně zadělávat na problémy...
Omluvu příjímám, pokud mi bude přislíbeno, že na tento ban nebude brán ohled u mé žádosti o práva, kterou bych rád podal.
PS: Nic proti tobě nemám... Jen nemám rád, když je někdo pendlován za něco, co se může stát každému a nedostane se mu stejného "trestu", jakému by měl správně dostat...

e.Jablko007: Ešte raz sa ti musím ospravedlniť mal som zlu náladu lebo mi neprišli peniaze z práce šak to chápeš dereš sa jak kon pre nič tak som šiel na server a vydím že niekto nadáva tak som mu dal ban ešte raz sa ti ospravedlnujem následky som schopný poniesť.
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 19:38

Symbio píše:
Jablko007 píše:Neviem aký máš problém dobre teda je to povinnosť upozorniť najprv a potom po upozornení dať ban áno reagoval som trochu rýchlo že som ti dal hned ban prosím ťa moju matku si do ust neber mám toho viac odžitého jak ty neviem kolko máš rokov v každom prípade som určite starší ale to nič natom nemení vek je len číslo ban som ti dal len s toho dovodu že si ani nemal nato povedať aspon sorry ale povedal si asi 2 nadávky a ani bu ani me ostalo ticho a dal som si hned ban dovod banu som bral tak že ako bývalý admin máš sa vpratať do kože máš vedieť čo možeš a čo nie mohol by si vedieť že na servery niesu len taký ako si ty su tam aj horší dokonca aj deti a ty sa tam hentak rozprávaš neviem či elsabanero má práva ale ak hej a bol stebou na servery a toto ťa ani neupozornil tak nemám slov načo je admin ale to je jedno ak som reagoval moc prehnane alebo dokonca aj zle som ochotný prijať svoj trest. Viac už nemám k tomu čo povedať.

Tvojí maminku si do pusy opravdu neberu...nikdy se nesnížím na takovou úroven... Spíše jen to, s jakou náladou lezeš na server a nemohl jsem si odpustit tuto krutou připomínku...
Opět ti řeknu jedno... UPOZORNĚNÍ-KICK-BAN... Drž se toho a nebudou problémy... Ano, když člověku ujedou nadávky, většinou si jich nevšimne... od toho jste tu VY... I jako adminovi mi ujelo něco a neuvědomil jsem si to..
A promin, ale dnešní generace dětí má slovník o mnohem lepší než já, to musíme oba uznat :D
Každopádně tvou omluvu beru... Jak vidím, zkušený admin ještě asi moc nejsi a nechcu ti zbytečně zadělávat na problémy...
Omluvu příjímám, pokud mi bude přislíbeno, že na tento ban nebude brán ohled u mé žádosti o práva, kterou bych rád podal.
PS: Nic proti tobě nemám... Jen nemám rád, když je někdo pendlován za něco, co se může stát každému a nedostane se mu stejného "trestu", jakému by měl správně dostat...

e.Jablko007: Ešte raz sa ti musím ospravedlniť mal som zlu náladu lebo mi neprišli peniaze z práce šak to chápeš dereš sa jak kon pre nič tak som šiel na server a vydím že niekto nadáva tak som mu dal ban ešte raz sa ti ospravedlnujem následky som schopný poniesť.

Dobroš, tohle mi bohatě stačí... Admin uznal vlastní chybu, že jednal ukvapeně a v afektu, který moc dobře chápu...

Unban žádost oprávněná - LOCK.

(Vždy jsem to chtěl napsat :3 :D )
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Zesh » 18 říj 2016, 19:44 VIP

Počkáme ešte na vyjadrenie ElSabanera a prečo daného hráča neupozornil za nádavky. Potom HLSA JB dajú verdikt.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Symbio » 18 říj 2016, 19:46

Zesh píše:Počkáme ešte na vyjadrenie ElSabanera a prečo daného hráča neupozornil za nádavky. Potom HLSA JB dajú verdikt.

Samozřejmě ti do toho nebudu nijak kecat, co máš dělat a co ne...
Ale mi tohle stačí... Jelikož se admin omluvil, že jednal v afektu, tak není moc co řešit :? Co uděláte se zbytkem je mi celkem jedno, jen už to nechci mít na svoje triko :lol:
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Simmy » 18 říj 2016, 19:53

Moje vyjadreni nema zadnou hodnotu, prominte.
Simmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ElSabaner0 » 19 říj 2016, 12:52

Na serveru jsem byl a jelikož Symbia znám několik let a dlouhou dobu jsem se s ním nebavil, tak jsem s ním navázal menší konverzaci, začalo to tuším chatem a později jsme občas jeden druhému řekli i do voicu když Tčka měli příkaz jít do klece a podobně. Nevšiml jsem si žádných větších nadávek, maximálně toho, že mě označil tuším za šaška nebo tak něco, ale to bylo takové to kamarádské pošťuchování a možná mu ulítla jedna nadávka, na kterou jsem reagoval "pššt", ale jinak jsem neviděl nic tak důležitého, abych to musel kickovat nebo dokonce banovat.

Nejdřív jsem si myslel, že dostal ban kvůli tomu, že byl nahlášen někde v PP a admin to přišel zabanovat rovnou na server, ale jelikož tohle není ten případ, tak se divím, že dostal ban.

Toť vše. Doufám, že jsem pomohl objasnit situaci co nejlépe.

ElSi(c)k :)
ElSabaner0
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 říj 2016, 08:12

Opět případ bývalého admina, který si mylně myslí že byl lepší než ti současní a chce je poučovat jak by měli postupovat :D
Každý bývalý admin, se má chovat dle pravidel, automaticky.
Symbio se chová jako debil a proto dostal ban. Ban byl oprávněný. Nikdo tě nebude vodit za ručičku a 34822x ti stále dokola opakovat co můžeš a co ne.

Pokud jde o El Sabanera, mám chuť jej vyhodit. Sračky typu "Jsme internetoví kamarádi a mluvíme spolu sprostě protože se máme rádi" nikoho nezajímají. Pokud admin není schopen zasáhnout, když někdo spamuje voice nebo říká nesmysly (90% toho co Symbio řekne), popř. sjednat pořádek jinak než retardovaným pššššt, tak tady nemá co dělat.

Admin konal správně, v souladu s mým předchozím doporučením.

Máš prostor se za své vyjadřování převážně v tomto topicu omluvit. V případě že zase budeš psát kraviny, postup určitě znáš ;)
Co se týká Sabanera, budeme jej řešit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Harley Quinn (Graphic) / JailBreak 5 / Nadávk

Příspěvekod Symbio » 20 říj 2016, 12:50

Za tento topic se omlouvám, někdy jsem to možná přehnal..
Každopádně nevíš Awee, jak na serveru hraju... Kolikrát to připojíš na nějakou chvilku a to je celé...
Tak prosím nesud, že 90% toho, co řeknu jsou kraviny... ;) Lockněte to.
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost