• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]ecKO; - Furien
Zdravím, chtěl by jsem požádat od administrativní práva na furien servery.
• Nick v hře: ecKO;
• Nick na fóru: McEcKo
• Profil na fóru: Forko
• Vek: 16 Let + Vyhozen z akademie protože jsem nepřidával příspěvky na Forko a také protože jsem byl na dovolené měl jsem omluvenku ale ne na 3týdny...ale na 2.
• Steam nick: ecKO;
• Steam ID: STEAM_0:1:105210821
• Hlstats: HLStats
• Nejaké bany, nebo prohřešky: Můj poslední ban byl před pár lety od Groosa a ano zasloužil jsem si ho...byl jsem mladej a hloupej a používal jsem scripty...a od té doby jsem na cheaty ani nepomyslel a na to jsem si koupil steam.
• Niečo o sebe: Ahoj jmenuju se Serhej nejsem Čech jsem z Ukrajiny a je mi 16 Let CSko hraju každý den když né na jednom PC tak na druhém, a hraju na Gamesites už 5-6let. Chodím na střední školu Elektrotechnickou v Praze, hral jsem Fotbal, Basketball, Floorball a tedka hraju Gaučing
.
• Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Chtěl bych být součástí portálu, když už hraju dlouho tak poznám co kdo má a když se mi to nelíbí tak to natáčím. Čeští hráči hrají čím dál hůř a také s cheatami...scriptami...a nadávají a Admini nikde...a já zrovna hraju na každém serveru docela to střídám.
Děkuji za Váš čas a doufám že mě příjmenete
a Když ne tak nevadí 
Groosi snažím se hrát tak aby se hrálo všem dobře a snažím se klidnit hráče když nadávají.
• Nick v hře: ecKO;
• Nick na fóru: McEcKo
• Profil na fóru: Forko
• Vek: 16 Let + Vyhozen z akademie protože jsem nepřidával příspěvky na Forko a také protože jsem byl na dovolené měl jsem omluvenku ale ne na 3týdny...ale na 2.
• Steam nick: ecKO;
• Steam ID: STEAM_0:1:105210821
• Hlstats: HLStats
• Nejaké bany, nebo prohřešky: Můj poslední ban byl před pár lety od Groosa a ano zasloužil jsem si ho...byl jsem mladej a hloupej a používal jsem scripty...a od té doby jsem na cheaty ani nepomyslel a na to jsem si koupil steam.
• Niečo o sebe: Ahoj jmenuju se Serhej nejsem Čech jsem z Ukrajiny a je mi 16 Let CSko hraju každý den když né na jednom PC tak na druhém, a hraju na Gamesites už 5-6let. Chodím na střední školu Elektrotechnickou v Praze, hral jsem Fotbal, Basketball, Floorball a tedka hraju Gaučing

• Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Chtěl bych být součástí portálu, když už hraju dlouho tak poznám co kdo má a když se mi to nelíbí tak to natáčím. Čeští hráči hrají čím dál hůř a také s cheatami...scriptami...a nadávají a Admini nikde...a já zrovna hraju na každém serveru docela to střídám.
Děkuji za Váš čas a doufám že mě příjmenete

Groosi snažím se hrát tak aby se hrálo všem dobře a snažím se klidnit hráče když nadávají.
Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou
))^^

-
McEcKo - Pokročilý
[Zamítnuto]ecKO; - Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ecKO; - Furien
Dodávám Forko nevím proč ale nejde mi to opravit a nevěděl jsem oté chybě...
mcecko-u41616.html
mcecko-u41616.html
))^^

-
McEcKo - Pokročilý
Nejdřív zapracuj na tom jak se máš vyjadřovat na serveru a až se to naučíš tak si podej žádost do akademie.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
1) Však se snažím vyjadřovat se normálně bez nadávek...ale přece každý má svůj den někdy...
2) Akademii už jsem dělal
2) Akademii už jsem dělal
))^^

-
McEcKo - Pokročilý
Re: [Zamítnuto]ecKO; - Furien
Tak když máš ty svoje dny, tak si běž třeba ven zaběhat a bude to ok.
To že si se dostal do akademie neznamená že jí dělat už nemusíš
To že si se dostal do akademie neznamená že jí dělat už nemusíš

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1