• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Žádost o unban
1. Název Topicu - GameSites SkyBlock / Nylight/ Deny_YT
2. Důvod a délka banu - jiný důvod a na 2 roky
3. Napište co se stalo - Ničila jsem cestu na spawnu, nevěděla jsem že se to nesmí, protože tam byla povolená rezidence. Ničeho jiného si nejsem vědoma.V Minecraftu jsem začátečník. Touto cestou bych Vás chtěla požádat o unban. Děkuji Deny_YT
2. Důvod a délka banu - jiný důvod a na 2 roky
3. Napište co se stalo - Ničila jsem cestu na spawnu, nevěděla jsem že se to nesmí, protože tam byla povolená rezidence. Ničeho jiného si nejsem vědoma.V Minecraftu jsem začátečník. Touto cestou bych Vás chtěla požádat o unban. Děkuji Deny_YT
- DenyYT
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Jelikož tam žádná žádná residence není(pouze spawn protect),tak pochybuju o nějakém povolení,mám tušení jak bylo možný to provést,ale to je pouze moje myšlenka. Ban si dostala nejen za cestu,ale za rozebranou část tutorialu+různě rozbité lampy,skla atd na spawnu. Taky jsem bral jako duvod to,že chybu nikdo nenahlásil a jen jí zneužíval.
-
Nylight - Pokročilý
Nylight píše:Jelikož tam žádná žádná residence není(pouze spawn protect),tak pochybuju o nějakém povolení,mám tušení jak bylo možný to provést,ale to je pouze moje myšlenka. Ban si dostala nejen za cestu,ale za rozebranou část tutorialu+různě rozbité lampy,skla atd na spawnu. Taky jsem bral jako duvod to,že chybu nikdo nenahlásil a jen jí zneužíval.
Žádné lampy ani skla jsem nerozbíjela
- DenyYT
- Kolemjdoucí
Žádné lampy ani skla jsem nerozbíjela.
- DenyYT
- Kolemjdoucí
Core protection řiká něco jinýho 

-
Nylight - Pokročilý
Taky jsem si musela změnit heslo na svém účtu protože mi tam někdo chodil a níčil(a) mi na mém ostrově, nikdo na mém ostrově neměl /sethome a když jsem se odpojila tak jsem byla na svém ostrově, když jsem se připojila byla jsem na pvp, tak jsem si řekla že mi asi někdo chodí na účet jako mé kámošce která si taky musela změnit heslo, a jestli opravdu jsem níčila i ostatní tak to už jsem nemohla být já. Kámoška vám potvrdí že mi někdo lezl(a) na účet a jí taky. Tím chci říct že jsem já zníčila cestu, pokud vám tohle jako vysvětlení nestačí, tak to není můj problém 

- DenyYT
- Kolemjdoucí
A zajímalo by mě kde si zjistil to že jsem rozbila toho více -_- což není pravda, a proč píšu furt že to není pravda?? Protože mi někdo chodil na účet a pokud vím tak jsem rozbila jen tu cestu.
- DenyYT
- Kolemjdoucí
Kde jsem to zjistil? Už jsem psal,že core protection říká něco jinýho-vim naprosto přesně co si zničila. To,že ti někdo leze na učet je čistě tvoje chyba.
-
Nylight - Pokročilý
Hmm, úplně moje chyba no.... taky můžu říct to že vaše chyba je to že jsem měla povolko a dokonce jsem viděla zprávu kde si psal že si rezidence odstranil. No...? Co na to říct? Jen to že má chyba to nemůže být
Moc by mě zajímalo jak by to mohla být má chyba.

- DenyYT
- Kolemjdoucí
Wtf? Jaký residence? Na spawnu žádná reska není,už ti to řikám po druhý
To,že ti někdo leze na acc je čistě tvoje chyba. Beru jako vyřešený.

-
Nylight - Pokročilý
• Stránka 1 z 1