• Stránka 1 z 1
Problém s lagy
Zdravím,
Hraju normálně někde na serveru,mám např. 60 fps a projde okolo mě někdo,zapne baterku,svítí a fps se mi sníží na 5 fps ..V tu chvíli se nedá hrát. Prostě všechno,co nějak výrazněji svítí = strašné lagy. Když vejdu do místnosti a něco tam svítí ( například na serverech typu HnS block atd. ..) tak se mi taky v pravym horním rohu objeví na chvilku červeně napsané něco ve smyslu CL_FlushEtentityPacket
Zkoušel jsem i přeinstalovávat csko,ale nepomohlo to ..
A ještě mám problém s tím,když hraju na serverech HnS a jsem někdě vysoko tak mám fps asi tak něco mezi 20-25 .. Na zemi mám normálně tak 70 - 90 ..
Byl bych rád za každou radu
Hraju normálně někde na serveru,mám např. 60 fps a projde okolo mě někdo,zapne baterku,svítí a fps se mi sníží na 5 fps ..V tu chvíli se nedá hrát. Prostě všechno,co nějak výrazněji svítí = strašné lagy. Když vejdu do místnosti a něco tam svítí ( například na serverech typu HnS block atd. ..) tak se mi taky v pravym horním rohu objeví na chvilku červeně napsané něco ve smyslu CL_FlushEtentityPacket
Zkoušel jsem i přeinstalovávat csko,ale nepomohlo to ..
A ještě mám problém s tím,když hraju na serverech HnS a jsem někdě vysoko tak mám fps asi tak něco mezi 20-25 .. Na zemi mám normálně tak 70 - 90 ..
Byl bych rád za každou radu

-
Spectator5 - Kolemjdoucí
Problém s lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s lagy
Steam nemám ..
-
Spectator5 - Kolemjdoucí
Ahoj,je to tu furt? Pořád?
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Robilo to aj mne skus povypinat blbe vecicky 

-
GhOsTiK - Pokročilý
• Stránka 1 z 1