• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] CTF / PusinQa
Dobrý den, chtěl bych požádat o práva na serverech CTF
Nick ve hře: PusinQa :*
Nick na webu: PusinQaMucinQa
Profil na webu: pusinqamucinqa-u12732.html
Věk: 18let
Steam nick: PusinQa :*
Steam ID: STEAM_0:0:65294303
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=64048
Bany/prohřešky: Na jiném portálu nehraji, ale gamesites toho na mě pamatuje asi hodně.. Myslím, že Awe by mohl vyprávět (1-1,5roku zpátky dokonce "Trvale zamítnut"). Teď tady mám 6 banů vesměs za to stejné.. dá se říct, že mé stížnosti na ně mluví samy za vše.. a i po všech stížnostech ke mě konkrétní admini změnili přístup (aspoň to tak vypadá). Samozřejmě to ty bany neomlouvá a byly většinou správně dané.. i když jsem většinou reagoval na adminy. Jediný ban od Cobrettiho byl zcela zasloužený, protože jsem si ten jeho nick spletl s adminem, který byl cca po týdnu vyloučen - neuměl se chovat, tak jsem se k němu choval stejně (což ten ban samozřejmě neomlouvá).. Myslím a doufám, že už teď s nikým nemám problém a se všemi vycházím dá se říct v klidu. Některých banů lituji (přehnané debaty s Kačenkou), ale je to asi zbytečné..
Něco o mě: Ještě jednou dobrý den, jmenuji se Martin a studuji na SPŠ Stavební, kde jsem ve 3. ročníku. Před rokem a půl jsem přestal hrát fotbal a začal jsem se plně věnovat pískání(2,5roku). Takže kromě toho, že jsem student.. tak se věnuji naplno Rozhodčím a od této sezóny jsem začal trénovat malé kluky. Konkrétně trénuji 2x týdně šestileté a 2x týdně desetileté kluky. Jsem za oba moje koníčky strašně rád, protože mě baví práce s lidma/dětma (i když někteří rodiče/diváci jsou občas oříšek
) a ještě za to mám zaplaceno.. Mám taky malého bráchu o kterého se často starám a občas spolu hrajeme i JailBreak servery, protože ho baví dávat příkazy ve hře
Mám toho celkem dost ať už je to škola, rozhodčí a tréninky, jsou s tím spojené i různé přednášky a školení.. Proto jsem rád když po celém dni přijdu domů a můžu se trošku odreagovat právě u CSka či filmu. Nejčastěji už delší dobu hraji CTF servery, kde jsem se delší dobu rozhodoval, jestli zažádat o práva a pomoci.. jestli je vůbec šance přes mou minulost práva dostat.. To nechám na vás.. já od toho čekám další zkušenost co se týče práce s lidmi (je to zase něco jiného než s nimi osobně jednat) a doufám, že vám taky pomůžu s chodem serveru a tak zpříjemním i ostatním hráčům hru. Myslím si, že jsem vtipný a se všemi se snažím vycházet dobře a spravedlivě, ale když někdo se mnou nejedná fér nebo se mě snaží nějak urážet.. tak se k němu chovat mile taky nebudu.
Kdyby jste měli nějaký dotaz na mě, či by nějaká informace neseděla.. tak napište, já rád odpovím
PS: Akademií jsem prošel a zkušenosti s AMX taky mám.. (tak snad nějaký plusový bodík
)
Děkuji všem, co si přečetli žádost až sem.. teď už budu jen doufat v kladné vyřízení, a tak přeji krásný zbytek dne, PusinQa :*
Nick ve hře: PusinQa :*
Nick na webu: PusinQaMucinQa
Profil na webu: pusinqamucinqa-u12732.html
Věk: 18let
Steam nick: PusinQa :*
Steam ID: STEAM_0:0:65294303
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=64048
Bany/prohřešky: Na jiném portálu nehraji, ale gamesites toho na mě pamatuje asi hodně.. Myslím, že Awe by mohl vyprávět (1-1,5roku zpátky dokonce "Trvale zamítnut"). Teď tady mám 6 banů vesměs za to stejné.. dá se říct, že mé stížnosti na ně mluví samy za vše.. a i po všech stížnostech ke mě konkrétní admini změnili přístup (aspoň to tak vypadá). Samozřejmě to ty bany neomlouvá a byly většinou správně dané.. i když jsem většinou reagoval na adminy. Jediný ban od Cobrettiho byl zcela zasloužený, protože jsem si ten jeho nick spletl s adminem, který byl cca po týdnu vyloučen - neuměl se chovat, tak jsem se k němu choval stejně (což ten ban samozřejmě neomlouvá).. Myslím a doufám, že už teď s nikým nemám problém a se všemi vycházím dá se říct v klidu. Některých banů lituji (přehnané debaty s Kačenkou), ale je to asi zbytečné..
Něco o mě: Ještě jednou dobrý den, jmenuji se Martin a studuji na SPŠ Stavební, kde jsem ve 3. ročníku. Před rokem a půl jsem přestal hrát fotbal a začal jsem se plně věnovat pískání(2,5roku). Takže kromě toho, že jsem student.. tak se věnuji naplno Rozhodčím a od této sezóny jsem začal trénovat malé kluky. Konkrétně trénuji 2x týdně šestileté a 2x týdně desetileté kluky. Jsem za oba moje koníčky strašně rád, protože mě baví práce s lidma/dětma (i když někteří rodiče/diváci jsou občas oříšek

Kdyby jste měli nějaký dotaz na mě, či by nějaká informace neseděla.. tak napište, já rád odpovím

PS: Akademií jsem prošel a zkušenosti s AMX taky mám.. (tak snad nějaký plusový bodík

Děkuji všem, co si přečetli žádost až sem.. teď už budu jen doufat v kladné vyřízení, a tak přeji krásný zbytek dne, PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[Zamitnuto] CTF / PusinQa
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF / PusinQa
Zamítnuto
Vaše zpráva obsahuje 9 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Vaše zpráva obsahuje 9 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nevím, jestli sis to četl.. ale bod "Prečo by som chcel na GS adminovať" jsem zahrnul do bodu "Něco o mě".. Škoda, že jsi to hned zamítl..
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Kdyby to neudelal on, udelal bych to ja.
e. Izmael: Nebo taky já..
e. Izmael: Nebo taky já..
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1