• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Strengi / ban neprávem
Zdravím, dnes jsem postavil povolenou kempu, kterou Strengi neznal a nevěděl jak do ní vlézt.. hned po zkoušce mi dal ban. Demo si najděte na tom záznamu co máte + Ujo ví, že ta kempa je povolená .. dále vás chci informovat o tom, že Strengi je jen hráč s právy, např.: jsem byl 1, on mi dal pryč bloky a začal stavět, potom jsem si postavil air, někdo mi ho blokl (nakonci) a strengi řekl (protože byl CT) že to neodblokuje. Ale to je mimo téma, tenhle ban už mě naštval tolik, že podávám stížnost
A svědků tam je hodně, např. DanQQqo, PePPPix1337 atd.

-
GregG - Amatér
[Vyřešeno] Strengi / ban neprávem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Strengi / ban neprávem
[list=]Server Basebuilder 1[/list]
-
GregG - Amatér
Od toho že je viem či je povolená alebo nie si niesom celkom istý.. Vsimol som si ze keď chceš isť do vnútra, musiš sa postaviť na zm a bugnuť sa cez blok, diskutoval som to so strengim a myslim ze to nema normalnu pristupovu cestu ale musis sa bugnut cez blok aby si mohol isť zabiť CT.. Ja by som ta za to banoval uz keby ta v tom vidim, dnes som ta v tom videl 3x ale nevedel som ako sa tam ide, tak som to neriešil, potom som zistil ze to využíva bug ale nebola prilezitost ta zabanovať..
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
UjoBochniiik píše:Od toho že je viem či je povolená alebo nie si niesom celkom istý.. Vsimol som si ze keď chceš isť do vnútra, musiš sa postaviť na zm a bugnuť sa cez blok, diskutoval som to so strengim a myslim ze to nema normalnu pristupovu cestu ale musis sa bugnut cez blok aby si mohol isť zabiť CT.. Ja by som ta za to banoval uz keby ta v tom vidim, dnes som ta v tom videl 3x ale nevedel som ako sa tam ide, tak som to neriešil, potom som zistil ze to využíva bug ale nebola prilezitost ta zabanovať..
V pravidlech je 8) Je zakázáno si postavit nepřístupný či zakázaný build. - jiné pravidlo které bych porušoval tu není, jenže ani tohle pravidlo neporušuji

-
GregG - Amatér
1ZM a 1CT------ Ako sa tam dostane jedno zm mi prosím vysvetli? No nedostane sa tam ciže neprístupný build.
-
strengi - Pokročilý
Ahoj,
myslím že HLSA by se hodil screen toho kempu a popis jak se do něj dá/nedá dostat.
Zkuste to dohledat a hoďte to sem.
myslím že HLSA by se hodil screen toho kempu a popis jak se do něj dá/nedá dostat.

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...

-
Vasmenx - Mistr
Vasmenx píše:Ahoj,
Do toho kempu sa dá dostať jedine že sa postaviš na ZM a vyskočíš, čím sa bugneš cez blok..

Kemp je vlastne poschodový hs kemp.. Dva bloky nad sebou a aby ti pretŕčala hlava, avšak normálny vstup je bloknutý..takže jediná cesta dnu je sa bugnúť.. Ak pohľadám mal by som mať demo z mapy kde bol ten build postavený
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
K prošetření situace potřebuješ důkazy (demo / screen), které musíš doložit. Jinak nezjistím, zda se jedná o povolenou stavbu, či nikoliv.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Důkazy jsi nedodal, tudíž už není co řešit.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1