• Stránka 1 z 1
[Přijat]FURIEN #1 // AeMko
Ahoj, chcel by som požiadať o práva na Furien server.
Nick v hre : AeMko
Nick na fóre : AeMko
Profil na fóre : aemko-u52190.html
Vek : 16
Steam nick : AAAeMko
Steam ID : STEAM_0:0:72432486
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=3044
Bany/prehrešky/ : Pred dvoma mesiacmi som mal ban za prehodenie na Furiene. (nechcene, ale ban som dostal)
Niečo o sebe : Čaute, volám sa Mišo, kamaráti mi hovoria Mimo. Mám 16 rokov. Bývam na dedine, hrávam futbal, jazdím na motorkách a hrávam PC hry. Chodím na SOŠ v odbore Mechanik-Elektrotechnik.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem spríjemňovať hráčom hru, čistiť server od ľudí, ktorí porušujú pravidlá.
Pokúšal som sa najprv o akademika a potom som si chcel požiadať o admina, ale zamietli mi žiadosť, kvôli spomínanému 2 mesiace starému banu, na ktorý som zabudol (2 mesiace sú 2 mesiace).
Ďakujem za prečítanie a skorú odpoveď.
Nick v hre : AeMko
Nick na fóre : AeMko
Profil na fóre : aemko-u52190.html
Vek : 16
Steam nick : AAAeMko
Steam ID : STEAM_0:0:72432486
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=3044
Bany/prehrešky/ : Pred dvoma mesiacmi som mal ban za prehodenie na Furiene. (nechcene, ale ban som dostal)
Niečo o sebe : Čaute, volám sa Mišo, kamaráti mi hovoria Mimo. Mám 16 rokov. Bývam na dedine, hrávam futbal, jazdím na motorkách a hrávam PC hry. Chodím na SOŠ v odbore Mechanik-Elektrotechnik.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem spríjemňovať hráčom hru, čistiť server od ľudí, ktorí porušujú pravidlá.

Pokúšal som sa najprv o akademika a potom som si chcel požiadať o admina, ale zamietli mi žiadosť, kvôli spomínanému 2 mesiace starému banu, na ktorý som zabudol (2 mesiace sú 2 mesiace).
Ďakujem za prečítanie a skorú odpoveď.

"You pick up one case, and you pick up another one, and before You know it.. You're burying yourself.. Deeper, Deeper, and Deeper...." Big Dragon.
-
AeMko - Amatér
[Přijat]FURIEN #1 // AeMko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FURIEN #1 // AeMko
V řešení...
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Tak teda si mě přidej na steamu a uvidíme 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Stalo sa. 

"You pick up one case, and you pick up another one, and before You know it.. You're burying yourself.. Deeper, Deeper, and Deeper...." Big Dragon.
-
AeMko - Amatér
Přijatý, vítej 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1