Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno]Blokování/Public server 1

Příspěvekod SamEt » 27 říj 2016, 09:37

Nickname porušujcího:Vaclav
Čas porušování:10:21
Důkaz:jelikož nahrávat nemohu pač by se mi to sekalo,tak sem udelal screen co delal na de_inferno.
Steam ID + Screenshot SID:Steam ID:VALVE_0:0:1996217076 a SID zasílám ve screenu.
Můj pohled na situaci:Hráč Vaclav blokuje v jednom kuse ve dveří,když mu řeknu aby vypad tak nevypadne a jen se směje,nadává nám za každe zabití,já mu jasně řekl že kdyz bude blokovat nebo nadávat že pujde na forko a že si VIP platil zbytečně,byl bych rád aby byl nějak potrestán aby sme mohli normálně hrát,hlavně na de_nuke,vyleze na žebřík a blokuje a nechce jít prič,toto je zřejmě vše co sem chtěl napsat,děkuji za každě odpovědi.

Noph--->TOP

PS:Každý potvrdí že Václav blokuje a nadává,pardon nemohu přidat soubor screen ktery je uloženy v bmp,jak tedy přidám ten screen?
SamEt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Blokování/Public server 1

od Rumcajz » 27 říj 2016, 09:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Blokování/Public server 1

Příspěvekod qSunNy » 27 říj 2016, 11:58 VIP

Ahoj, tohle by se mělo řešit adminem na serveru, když hráč neustále blokuje ve dveřích a není tam admin, tak si budeš muset najít jinou cestu kudy bys mohl projít.
Není žádný problém přijít na TS a napsat nějakému adminovi, aby došel na server a hráče upozornil/zabanoval. ;)
qSunNy
Drbna
Drbna

Zpět na Public Servery