Admin - Eventmaster - Gamesites - Survival

Příspěvekod Tennes » 27 říj 2016, 21:29

1) Nick na serveru: Tennes

2) Věk: 18

3) Originální MC: Nevlastním.

4) Splněná akademie: 1. V případě narušování pravidel je a bude mou povinností to nahlašovat a to na fóru, tak i přímo ve hře. Případné důkazy si budu screenovat pro potvrzení. 2. Jsem rád, když mě lidi znají v dobrém smyslu, tudíž i rád pomůžu v jistých problémech hráčů. 3. Samozřejmě jsem iniciativní, hraju často a doufám, že komunita mě uvítá.

5) Aktivované VIP: Nikdy jsem VIP neaktivoval.

6) Denní aktivita: V případě dobré komunity jak admin teamu, tak hráčů ve hře budu hrát tak často, jak jen bude možné v případě, že mi to bude dělat radost.

7) Přestupky na Gamesites: Žádné.

8) Přestupky mimo Gamesites: Žádné.

9) Něco o sobě: Je mi 18 let, hraju WoW - Wotlk (jen 2x v týdnu na raid), hrál jsem spoustu dalších her, jenž mi dodali dostatečnou zkušenost a praxi v dělání různých akci, které by mohli lidi pobavit.

10) Proč právě ty: Již na Infix-gaming jsem dělal Eventmastera a byli ze mě naprosto spokojeni a pokud ti hráčí tu spokojenost vrací, tak je jasné, že v tom pokračuju. Infix-gaming po nějaké době skončil - už si nepamatuju proč. Tato doba mi celkem chybí, tak bych si ji rád zopakoval, tentokrát na GS.

11) Event ze singlu: Různé skákačky: "fence jump", klasický "block jump"... Poté stavění hradů s následným spawnem mobek a cílem jest dojít do cíle (můj nejoblíbenější). Obyčejné bludiště. V nejlepším případě smíšenina všech těchto eventů. Jelikož jich není moc, tak zato dávám do toho hodně práce a snahy.

Závěr: Chtěl bych poděkovat za přečtení, jsem si vědom toho, že nemám screen z eventů. Moje omluva je ta, že při installovaní windows se mi smazal MC se všemi světy s eventy. Kdyby se zde objevil komentář typu "tak něco znova postav", tak odpovím, že je to zbytečné, protože se to nevyužije tolik jako přímo na serveru.
Tennes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Admin - Eventmaster - Gamesites - Survival

od Rumcajz » 27 říj 2016, 21:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin - Eventmaster - Gamesites - Survival

Příspěvekod Tennes » 27 říj 2016, 21:34

Abych dodal takovou tu třešničku na dortu. Za svou roli Eventmaster (se svou kreativitou i buildera) si stojím. Kdyby byla má příhláška zamítnuta, v což nedoufám. Tak bych rád poprosil o různé rady vedení adminů.

Můj FB: https://www.facebook.com/tony.rozsypal
Můj Skype: tony.zavislak
V jiném případě mám i TS3 s mikrofonem.
Tennes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod noblemar » 28 říj 2016, 17:50

Ahoj spln podmínku aktivního trvalého vip a rad te uvítám mezi nás, vypadas rozumne uz jen podle přihlášky.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tennes » 29 říj 2016, 05:59

noblemar píše:Ahoj spln podmínku aktivního trvalého vip a rad te uvítám mezi nás, vypadas rozumne uz jen podle přihlášky.

Zdravím,

nějak nevidím důvod si pořizovat VIP. Z pohledu práv, má admin/eventmaster větší možnosti. Pokud ovšem se jedná o finanční podporu, tak to bych spíš doporučil možnost přeskoku pořízení VIP a rovnou mě hodit na eventmastera ať se můžu pustit do práce a ostatní hráče přesvědčit o koupi E-VIP. Jestli se jedná o jiný důvod proč si udělat VIP, tak se omlouvám, ale budu ho potřebovat osvětlit.

Tannes
Tennes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod noblemar » 29 říj 2016, 10:14

Řekneme ze je to v podmínkách bud je chceš splnit nebo nikoliv.
Pokud nechces tak bohužel prava nedostaneš je to pravidlo portalu, uz od zacatku. Navíc nemůžu dat prava někomu kdo u nás nic nema a mohl by hned vyvádet po nahozeni.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tennes » 29 říj 2016, 14:45

noblemar píše:Řekneme ze je to v podmínkách bud je chceš splnit nebo nikoliv.
Pokud nechces tak bohužel prava nedostaneš je to pravidlo portalu, uz od zacatku. Navíc nemůžu dat prava někomu kdo u nás nic nema a mohl by hned vyvádet po nahozeni.

Zdravím,

v tom případě pokud se neudělá vyjímka, tak příhlášku můžeš zrušit/zamítnout. Z jistých morálních důvodů si VIP / E-VIP za peníze nepořídím. Bylo by výhodnější abych přesvědčoval ostatní o pořízení ve větším počtu než abych si ho sám kupoval.

Tennes
Tennes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tennes » 01 lis 2016, 10:57

Mohu se zeptat jaký je finální verdikt? Stále denně sleduju nové příspěvky, ale k mé přihlášce se nic nepřidává a ani není uzavřená. Prosím o rozhodnutí, případně se domluvíme přes prostředky, které jsem uvedl v obsahu přihlášky.
Tennes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod noblemar » 02 lis 2016, 11:45

Žádné speciální podmínky pro tebe dělat nebudu. Nechceš nechtěj.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábor Adminu