• Stránka 1 z 1
Moje Chyba ale omluvil jsem se a ještě jsem chtěl dát mod
Názov topicu: JB#4/PatasCZ47
Skopírujte výpis z konzole: Nic mi to nevypsalo
Popíšte čo sa stalo: Hráči měli zákaz stát skákat boxovat poté dal simon příkaz at jdou na černou barvu a prej at tam pusti klávesnici a myš potom mě ct řeklo že jsem dal MFK tak jsem okamžitě reagoval omluvou a chtěl jsem dát mod ještě něž jsem stlačil voice tak jsem dostal BAN
prosím o unban ano byla to moje chyba ale chtěl jsem se omluvit a dát mod nebo VD.
Skopírujte výpis z konzole: Nic mi to nevypsalo
Popíšte čo sa stalo: Hráči měli zákaz stát skákat boxovat poté dal simon příkaz at jdou na černou barvu a prej at tam pusti klávesnici a myš potom mě ct řeklo že jsem dal MFK tak jsem okamžitě reagoval omluvou a chtěl jsem dát mod ještě něž jsem stlačil voice tak jsem dostal BAN

-
KiNgPatas - Profesionál
Moje Chyba ale omluvil jsem se a ještě jsem chtěl dát mod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Moje Chyba ale omluvil jsem se a ještě jsem chtěl dát mo
Doplnění podle vzoru:
Výpis z konzole: Connecting to public(81.0.217.175:27988) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connecting to public(81.0.217.175:27988) ...
Connected to 81.0.217.175:27988
Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.gamesites.cz/ for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.gamesites.cz/ for more info.
Výpis z konzole: Connecting to public(81.0.217.175:27988) ...
Connecting to public(81.0.217.175:27988) ...
Connected to 81.0.217.175:27988
-
KiNgPatas - Profesionál
Zdravím,
Asi bych se sem neměl vyjadřovat, ale rád bych k tomu něco napsal.
Na serveru jsem byl, Patas bral Simona, dával normální kola a něják neporušoval pravidla. Potom dal jeden neúmyslný MFK (jak psal) a když jsem ho upozornil, tak hned říkal že dá mód a chtěl se omluvit, ale než to stihl dostal ban. Podle mého pohledu celkem přísný, ale ne úplně bezdůvodný...
S pozdravem,
Bertík
Asi bych se sem neměl vyjadřovat, ale rád bych k tomu něco napsal.
Na serveru jsem byl, Patas bral Simona, dával normální kola a něják neporušoval pravidla. Potom dal jeden neúmyslný MFK (jak psal) a když jsem ho upozornil, tak hned říkal že dá mód a chtěl se omluvit, ale než to stihl dostal ban. Podle mého pohledu celkem přísný, ale ne úplně bezdůvodný...
S pozdravem,
Bertík
-
Bertik60 - Zkušený
Ty si rikal neco v tom zmyslu ze ked das MFK (v tvojom pripade umyselny) staci sa omluvit a podobne veci, čo je v pravda v prípade ak hráč nechce zabiť hráčov, prípadne nevie dokonale nejake pravidlo a pod. Hraci plnili všetko čo mali, ty si nabehol k nim a si ich zabil len tak, zrejme zo srandy a že to vykompenzuješ nejakým módom (nechapem kto to vymyslel ze po MFK musi byt mod, ale to je druha vec).
To teda veru nie
Ak si nepočúval simona máš sa spýtať, dávať killy máš len keď si si istý. Každý z CT vedel čo sa robí len ty si nabehol a všetko si postrielal. Dúfam že sa poučíš a keď to nezvládaš u CT tak u Tčiek je menšia pravdepodobnosť, že spravíš niečo za čo budeš niesť následky.
Bertik60 brať simona a dávať normálne kola je jeho povinnosťou, čiže to neberiem ako niečo výnimočne
To teda veru nie

Bertik60 brať simona a dávať normálne kola je jeho povinnosťou, čiže to neberiem ako niečo výnimočne
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
S prominutim u ct to zvládám dobře neměl jsem nikdy Ban tohle je první a to kvůli tomu že jsem neslyšel kvůli mému mladšímu bráchovi chtěl jsem se omluvit a nikdy jsem nedal fk či mfk ze srandy to si vyprošuju Já hráče i ponaučuju podle pravidel když dělají chyby a ano ponaučím se.
-
KiNgPatas - Profesionál
Tak aby si vedel za MFK neni VD a ani mod. Ak teda poučuješ iných dufam ze správne.
A tvoj mladší brácha stále neopravnuje davat killy zato že ty nepočuješ a podobne veci.
Viac k tomu nemám čo dodať, o unbane rozhodne niekto iný.
A tvoj mladší brácha stále neopravnuje davat killy zato že ty nepočuješ a podobne veci.
Viac k tomu nemám čo dodať, o unbane rozhodne niekto iný.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Přesně tak, ponaučíš se. To se nejlíp dělá ve chvíli, kdy pykáš za to, co jsi provedl. Jak je zde jasně i vidět, MFK jsi dal a není zde co řešit... UB zamítám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Omlouvám se že jsem vás rušil.
Přeji příjemný zbytek večera.
PatasCZ47
Přeji příjemný zbytek večera.
PatasCZ47
-
KiNgPatas - Profesionál