• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]All admins/furien 1
Dobrý den chci jen podat stížnost na adminy na furienu nevím jak je to na ostatních serverech ale na furienu je to normální.. Takže kde začít..Už mě to docela štve a myslím si že i ostatní hráče co hrajou furien.. Jde o kemp na serverech.. je na serveru vždy nějaký admin ale ani jednou za tenhle den nebo i třeba týden jsem si nevšiml aby admin byl ve spectu,když se admina zeptám proč tam nejde že někdo kempí nebo tak,tak mi odepíše co mu rozkazuju nebo že nemusí chodit do spectu... Když někoho vidím ve spectu tak to jsou spíše akademici.. Ale jak si má admin všímat kempu když nejde do spectu?? tohle prostě nepochopím...Když si na ně začnu stěžovat na serveru tak mě kicknou... Nemám žádný důkaz ale myslím si že se tu najde spoustu lidí co se s tímhle potkalo.. Takže ještě jednou.. Jak má admin hlídat kemp když ani jeden nechodí do spectu? Popravdě i já když vidím admina na serveru tak není žádný strach
Prostě lidi si můžou kempit i když jsou na serveru 3 admini protože,ani jeden si toho nevšímá
čeho si max.všímají je chat to sledují pořád no
...

Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
[Vyřešeno]All admins/furien 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: All admins/furien 1
Zdravím,
sice admini si můžou dovolit někdy jenom zahrát, ale musí i plnit své povinnosti, takže pokud potkáš admina, který ti začne psát, co mu rozkazuješ a podobné řečičky, tak to natoč nebo vyscreenuj a zašli sem.
Bez důkazu nemůžeme danou věc řešit.
sice admini si můžou dovolit někdy jenom zahrát, ale musí i plnit své povinnosti, takže pokud potkáš admina, který ti začne psát, co mu rozkazuješ a podobné řečičky, tak to natoč nebo vyscreenuj a zašli sem.
Bez důkazu nemůžeme danou věc řešit.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
No jasně ale mě jde hlavně o to že říkají že není jejich povinnost chodit do spectu.. Popravdě jsem na furienu málem pořád a třeba za tenhle týden jsem viděl ve spectu jen tixa.. Ted' má jiné jméno takže nevím
Jinak díky za odpověd' a na 100% tu aspon jedna stížnost bude

Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
je na serveru vždy nějaký admin ale ani jednou za tenhle den nebo i třeba týden jsem si nevšiml aby admin byl ve spectu,
Záleží na adminovi jak si to pohlídá, není jeho povinností aby vždy chodil do spectu pokud to není potřebné (cheaty a pod)
Pořádek se dá udělat i když admin hraje..teda do doby pokud si na ten kemp nestěžuje více lidí, pak by admin měl jít do spectu a udělat pořádek.
když se admina zeptám proč tam nejde že někdo kempí nebo tak,tak mi odepíše co mu rozkazuju nebo že nemusí chodit do spectu...
Napiš nám který admin ti toto tvrdil, když už se tu o tom zminuješ tak by jsi měl vědět.
Když si na ně začnu stěžovat na serveru tak mě kicknou...
Tady by mě zajímalo jakým způsobem si na ně stězuješ protože by jsi kick jentak asi nedostal.
Popravdě i já když vidím admina na serveru tak není žádný strachProstě lidi si můžou kempit i když jsou na serveru 3 admini protože,ani jeden si toho nevšímá
čeho si max.všímají je chat to sledují pořád no
.
Je dalších xxx serveru kde si admin neuhlídá každého hráče a je jedno jestli jich je vtu dobu třeba 5, Uhlídat by se to samozřejmě dalo ale jediným způsobem a to že by byl ve spectu celou mapu a myslím že nikoho by nebavilo furt být ve spectu když si chce zahrát. Pokud ty stím nemáš problém být ve spectu v kuse 40 minut tak si požádej o práva a mile rádi to s tebou zkusíme.

Pokuď nemáš žadný důkaz co by potvrzovalo tvoje tvrzení tak to mužu brát za vyřešené.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj,
To, že admini nie sú/nechcú ísť do spectu neznamená, že nesledujú hráčov, ktorý porušujú pravidla servera. Určite ich sledujeme a trestáme aj keď v specte nie sme. Ak vás niekto zabije hneď začnete spamovať, že daný hráč kempí. Pri čom vôbec nekempí napr. len stráži plantovisko. Potom začnete nás adminov poučovať/provokovať s rečmi typu - "admin rob už dačo" "ako mohli dať tebe práva" "čo si ty za admina, si v poriadku?" "banuj to okamžite lebo ťa nahlásim" "admin fetuješ, si na drogách ?" , grabuj to už" "admin j*** i kempia, takéto reči počúvať nebudeme a potom sa není čomu čudovať, že dostanete kick. Stačí nám pekne napísať, že henten hráč kempí, pozri sa naňho. Bude to lepšie a budeme spolu určite dobre vychádzať. Tiež sa adminom môže stať, že situáciu kde hráč kempí priehľadnú. Tiež sme len obyčajný ľudia a nie stroje a keď vás je na servery 30, tak sa není čomu diviť, že sem - tam niečo priehladneme.
Každopádne, ak si niečoho nevšimneme, tak máte možnosť hráča nahlásiť do sekcie Porušovanie Pravidiel (PP) a tam už dostane adekvátny trest aký si zaslúži.
To, že admini nie sú/nechcú ísť do spectu neznamená, že nesledujú hráčov, ktorý porušujú pravidla servera. Určite ich sledujeme a trestáme aj keď v specte nie sme. Ak vás niekto zabije hneď začnete spamovať, že daný hráč kempí. Pri čom vôbec nekempí napr. len stráži plantovisko. Potom začnete nás adminov poučovať/provokovať s rečmi typu - "admin rob už dačo" "ako mohli dať tebe práva" "čo si ty za admina, si v poriadku?" "banuj to okamžite lebo ťa nahlásim" "admin fetuješ, si na drogách ?" , grabuj to už" "admin j*** i kempia, takéto reči počúvať nebudeme a potom sa není čomu čudovať, že dostanete kick. Stačí nám pekne napísať, že henten hráč kempí, pozri sa naňho. Bude to lepšie a budeme spolu určite dobre vychádzať. Tiež sa adminom môže stať, že situáciu kde hráč kempí priehľadnú. Tiež sme len obyčajný ľudia a nie stroje a keď vás je na servery 30, tak sa není čomu diviť, že sem - tam niečo priehladneme.
Každopádne, ak si niečoho nevšimneme, tak máte možnosť hráča nahlásiť do sekcie Porušovanie Pravidiel (PP) a tam už dostane adekvátny trest aký si zaslúži.
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
Re: [Vyřešeno]All admins/furien 1
Ahoj
na F1 hraju pravidelně, jenže když napíšete kemp, admin kemp apod, tak jak my máme vědět kdo kempí? Napíšu například plankton kempí tam a tam, první věc
Druhá: mě osobně vadí, že když jsem ve hře a jsem zrovna na T spawnu a někdo kempí na CT spawnu, tak vaše narážky typu jsi neschopný admin, admín na nic apod. WH nemám, aby sem za pochodu z T spawnu sledoval, kdo je na CT spawnu. Pokud někdo kempí, napíšu jeho nick a já si na něj u toho spawnu počkám další kolo. A to že někdy něco přehlédnu, když sem sám na 24 lidí na serveru a vy se hned do mě pustíte apod. Zkuste se taky zamyslet nad tím, že nejsme stroje a někdy si chcem zahrát. Pak se jen divíte, že vám admini buď neodepisují, nebo nereagují. A pokud admin něco přehlídne a ty to máš nějak zpečetěný, nahlaš ho do PP nebo nějákému adminovi normálně napiš, že máš důkaz jak ten a ten kempí.
Nemám k tomu co víc dodat
na F1 hraju pravidelně, jenže když napíšete kemp, admin kemp apod, tak jak my máme vědět kdo kempí? Napíšu například plankton kempí tam a tam, první věc
Druhá: mě osobně vadí, že když jsem ve hře a jsem zrovna na T spawnu a někdo kempí na CT spawnu, tak vaše narážky typu jsi neschopný admin, admín na nic apod. WH nemám, aby sem za pochodu z T spawnu sledoval, kdo je na CT spawnu. Pokud někdo kempí, napíšu jeho nick a já si na něj u toho spawnu počkám další kolo. A to že někdy něco přehlédnu, když sem sám na 24 lidí na serveru a vy se hned do mě pustíte apod. Zkuste se taky zamyslet nad tím, že nejsme stroje a někdy si chcem zahrát. Pak se jen divíte, že vám admini buď neodepisují, nebo nereagují. A pokud admin něco přehlídne a ty to máš nějak zpečetěný, nahlaš ho do PP nebo nějákému adminovi normálně napiš, že máš důkaz jak ten a ten kempí.
Nemám k tomu co víc dodat
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1