I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Pán Brookly potrebuje pozornosť

Příspěvekod Maxer » 28 říj 2016, 19:54

Dobrý deň , včera sa mi stala taká divná vec . ..
Server : JB1 CSGO
Dôvod : Pán Brooklyn si vymyslel že som povedal adminovy NY že je nula , a následne som za to dostal ban . (provokacia, skľudni sa ) mám aj dôkaz ako som nič nepovedal a ak chcete tak si overte aj na HLXstats môj chat . Myslím že by ste mohli dať nový projekt , taký podobný Akinatorovy . Dajte tam Vymyšľator a nech to Brooklyn moderuje , určite by ste si našli sponzora Fica . Neviem ako vy ale myslím že v A-Teame nemajú byť nemoralistické nevyprášené koberce ,ktore by potrebovali vyprášiť po hlave a poslať aladinovy do sýrie . Ak pán Brooklyn má dôkaz ako som to napísal , do toho . Ja som mu nič zlé nepovedal ,ja som riešil s adminom "Scarcom" (asi , zabudol som meno ale bolo to na S :O) a on sa do mňa obul že či ho dám na ústavný súd a že sa bojí vezenia , ja som to zobral ako provokácia (nepriama) a obraňoval som sa . Po tom ako sa Pán Brooklyn nudil som mu povedal že nech rieši niečo ine ako provokovať a nech rieši ten problém s "Scarcom" . po tom povedal NY že som nula a už viete ako to bolo . Dúfam že koberček bude po tomto potrestaný ako ma byť a poučený že admin musí mať verejný profil aby sa zistilo že má originálne CS. (Ak to není pravda ospravedlňujem sa , pán Brooklyn namiesto toho aby ma opravil , ma provokoval . )
Dôkazy :
http://leteckaposta.cz/862528727 (screenshoty z HLXstats , aby ste nehovorili že som photoshoper :) )
Za poprípadnú "demenciu" odomňa že som neschopný a že neviem pravidla sa ospravedlňujem,a poprosím prečo to není tak. (ak vlastne nebudem mať pravdu :D )
Ak sa to vyrieši v prospech v mňa , chcem ban odstrániť z banlistu , (aspoň napísať bezdôvodný)
Ďakujem za prečítanie :) Poprosím normálne odpovede , a nie v štýle Pána Brooklyna.
Maxer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Pán Brookly potrebuje pozornosť

od Rumcajz » 28 říj 2016, 19:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pán Brookly potrebuje pozornosť

Příspěvekod Maxer » 28 říj 2016, 20:08

Maxer píše: po tom povedal NY že som nula

že je nula , pardon , chybička sa vloudila :D
Maxer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrooKlyGS » 28 říj 2016, 20:50 VIP

Stěžuješ si na mě a přitom jsem ti já ban vůbec nedával. Dával ti ho nY (v tu chvíli se jmenoval Saul) za opakovanou provokaci mířenou vůči mě. Poučoval si nás tam o nějakých povinnostech admina o kterých víš uplný nic.

2016-10-27 22:56:39 Brookly ? čo neodpovedáš ? googluješ povinnosti adminov ?.
2016-10-27 22:56:04 dal som ti normálnu otázku.
2016-10-27 22:55:56 ja chcem normálnu odpoveď.
2016-10-27 22:55:45 Brookly , ja nechápem či rozumieš mojím vetám , ale pýtal som sa prečo to neriešiš.
2016-10-27 22:54:50 tak prečo neriešiš problémi s Soulom.
2016-10-27 22:54:39 Brooky , myslím že si Admin na Gamesites.
2016-10-27 22:53:09 Brookly , tak ak nechceš aby ti padalo mydlo tak kľudne môžeš.
2016-10-27 22:52:26 ja som bol admin.
2016-10-27 22:52:17 podľa všeobecných povinnosti admina.
2016-10-27 22:52:03 Saulko , vieš o tom že Admini Gamesites musia mať verejný profil ?.

Ptal ses mě, proč neřeším nějaký problém ze Saulem, že nemá veřejný profil, což bylo podle tebe zakázané. Odpověděl jsem ti větou, jestli mám podle tebe zrušit svoje HLSA. Myslím, že z té věty bylo jasné znatelné, že je to můj nadřízený. Ty ses furt ptal blbě dál, že chceš normální odpověď, jestli si googluju povinnosti adminů atd. atd., tak ti nYcko (Saul) už dal ban.

Na serverech děláš bordel, při hledaní této konverzace ze včera jsem musel procházet X stránek spamu. Vzpamatuj se, nebo nedopadneš dobře. Jinak ty tvoje důkazy, mi nejdou ani otevřít a nevím, co si screenoval, že tam toho je tolik.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod nYcko » 28 říj 2016, 21:43

Ban si dostal zato co si pisal.
Staznost bezpredmetna.
Zamietam
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Vyriešené] Pán Brookly potrebuje pozornosť

Příspěvekod Soliii7 » 28 říj 2016, 21:45

Maxere tvuj prispevěk jsem smazal protože ho Brookly omylem celý editnul :roll: :roll: Jinak zbytek vyřešil už nY
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Příspěvekod Maxer » 28 říj 2016, 21:55

jasne .omylom. zrovna on,vy všetci ste banda jedna .sťažnosť bola ohľadom toho prečo povedal ze som ti povedal ze si nula a pritom som to nenapisal (bolo to v druhom príspevku,ktorý sa "nechtiac " zmazal. takže to není vyriešené. sťažnosť nebola na teba ny .takže to vysvetlenie ze som dostal ban za to co som písal.. ale ja som to nepísal!lebo on si to vymyslel.. takže žiadam o opätovné otvorenie sťažnosti .

e. Brookly: Ano bylo to omylem. Klidně to sem napiš znovu, už se ti k tomu ani vyjadřovat nebudu. Všechno jsem zkopíroval z tvého chatlogu, takže jsem si to asi těžko vymyslel.
Maxer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod nYcko » 28 říj 2016, 22:05

Zrejme ti to nedochadza, no ban si dostal zato co si pisal. Ja o ziadnej nule nic neviem a demo na to tu nevidim. Ban si dostal nie za nejaku nulu (co neviem z kade mas) ale za tvoj chat. Nic sa otvarat nebude, pretoze vravis nieco co nevies podlozit dokazom. Ak dalsi tvoj prispevok nebude dostatocny dokaz tak lockujem topic.
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Maxer » 28 říj 2016, 22:32

pán ny ,neviem ci si si pozeral tu leteckú postu ale čo už no:/však o žiadnej nule nevieš lebo som to napísal v mojom vymazanom komente. a k tomu editu brookly. tam bol tvoj chát. nie môj. co si písal:) a ohovaral ma "šherlokom " a "ze sme tak isto vyspelý " keď sa ma hráči zastávali že ste nemali pravdu .(myslím že len tak by sa hráči nepýtali) myslím že tebe mali dat ban na skludnenie.
tu je ta nula ,ny .keď nevieš si otvoriť win rar ....:https://m.imgur.com/vWbCFS2
tu je ten sherlok ,hráči sa normálne pýtali,on im ešte vynadal. :https://m.imgur.com/xJXWjjC
tu je ako si začal (overte si čas ze kdo si začal ,radšej si to pozrite na hlxstats,keby zas editol v jeho chate časy:) (on si zacal)) :https://m.imgur.com/ZKBRX7F
dúfam že toho "admina" potrestate za vyludnovanie serveru (ze Q.Q :) keď tak rad ma banujes tak by si mal aj jeho za to isté:) ) alebo aspoň za kázenie nálady v hre .tu ide o to ako sa správa "admin" k hráčom keď sa ho niečo pýtajú. ale keď chcú mu dat skiny za to ze aby si ho pridali na steame, tak hneď by vám aj upiekol babovku. a NY,ze keď si ten admin,myslím že keď vycitas ze Simon nesleduje chát, ale ty nemusíš ,ty si admin .takže o tej nule si mal vedieť:)keď si videl co som písal a bol si si 100% co som písal .Takže sa ešte raz pýtam: prečo si povedal NYmu ze som mu povedal ze je nula ,ale nič som také nepovedal a prečo si sa tak zle správal k hráčom
Maxer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod nYcko » 28 říj 2016, 22:43

Nic v zlom, ale urazas nas, no ty si asi zle natom a nevnímaš realitu.
Ziadna nula tam neni tak neviem o com stale tocis :D

Zamykam.
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy