• Stránka 1 z 1
(Zamietnute)Žádost na BaseBuilder 2
Zdravím.. rád bych požádal o práva na server BaseBuilder 2.
Můj herní nick: [69]Dandy*M[o]nster
Nick na forum: Lampis
Steam nick: dandymonster
Moje Steam ID: STEAM_0:0:67315555
Moje Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=927410
Jmenuji se Daniel. Je mi 18 let. Jsem studentem střední školy, proto mám poměrně dost času na hry.
Dělám různé sporty, jako jsou fotbal, florbal, Krav Maga a jinak jsem velký fanoušek BaseBuilderu. 
Adminem bych chtěl být hned z několika důvodů. Na Basebuilderu 2 hraje poměrně dost lidí a tím myslím i nějaké mladšího věku. Často se setkávám s mnoha vulgárními urážkami, zabíráním cizích tunelů a jejich následné blokování, více lidí v tunelu než je dovoleno a sem tam i více lidí na jednom airu. Hrával jsem tu už dříve, teď se sem zase vracím a nerad tyto věci vidím. Občas tam zajde samozřejmě admin, takže to dá do pořádku, ale admin nebývá vždy online a proto bych chtěl trochu pomoct. Mám nahráno pouze něco přes 20 hodin, protože jsem začal hrát teprve nedávno, ale aktivitu mám maximální. Zkušenosti s tím mám.. dříve jsem byl admin na Gigagame. AMX mi tudíž nedělá problém.
Můj herní nick: [69]Dandy*M[o]nster
Nick na forum: Lampis
Steam nick: dandymonster
Moje Steam ID: STEAM_0:0:67315555
Moje Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=927410
Jmenuji se Daniel. Je mi 18 let. Jsem studentem střední školy, proto mám poměrně dost času na hry.

Adminem bych chtěl být hned z několika důvodů. Na Basebuilderu 2 hraje poměrně dost lidí a tím myslím i nějaké mladšího věku. Často se setkávám s mnoha vulgárními urážkami, zabíráním cizích tunelů a jejich následné blokování, více lidí v tunelu než je dovoleno a sem tam i více lidí na jednom airu. Hrával jsem tu už dříve, teď se sem zase vracím a nerad tyto věci vidím. Občas tam zajde samozřejmě admin, takže to dá do pořádku, ale admin nebývá vždy online a proto bych chtěl trochu pomoct. Mám nahráno pouze něco přes 20 hodin, protože jsem začal hrát teprve nedávno, ale aktivitu mám maximální. Zkušenosti s tím mám.. dříve jsem byl admin na Gigagame. AMX mi tudíž nedělá problém.

- Lampis
- Kolemjdoucí
(Zamietnute)Žádost na BaseBuilder 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost na BaseBuilder 2
Ahoj, na to ze hras na BB nieco okolo 6 mesiacov je odohratych 21h strasne malo.
Nahraj si aktivitu (poriadne aktivny)
Nahlas do PP nejakych previnilcov
Sekaj dobrotu na serveroch
O mesiac si skus poziadat opat.
Nesplnas podmienky - Ziadost zamietam
edit: Pomoze ti ked sa prihlasis do akademie a uspesne nou prejdes
Nahraj si aktivitu (poriadne aktivny)
Nahlas do PP nejakych previnilcov
Sekaj dobrotu na serveroch
O mesiac si skus poziadat opat.
Nesplnas podmienky - Ziadost zamietam
edit: Pomoze ti ked sa prihlasis do akademie a uspesne nou prejdes