• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Symbio / JailBreak
Nick v hre : Symbio
Nick na fóre : Symbio
Profil na fóre : symbio-u12640.html
Vek : 18
Steam nick : psychopatickejmedvidek
Steam ID : STEAM_0:1:67524397
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=11868
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jedno malé nedorozumění s adminem Graphic (už jsme si o tom pokecali a v pohodě
) Jinak o předešlých banech se ví od minulé žádosti.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Měsíc utekl, Symbík přiběhl, podzim začal, co bych se svým časem dělal? Zažádám si o práva, třeba je dostanu znova! Dovolil jsem si napsat menší rýmovačku k tomu
No, abych to shrnul... Co si budeme nalhávat. Adminů není nikdy dost.Radši hodně adminů, než málo adminů.Rád bych rozšířil opět admin team o mou maličkost a snad už bez sebemenších problémů.Radši ani nepočítám, kolikrát jsem byl nabrán a kolikrát odebrán (kdyby se náhodou nějaký HLSA nudil, mohl by mi to poslat.Docela mě to zajímá
).No, přichází podzim a s podzimem přichází lenošení doma u televize s chlupatýma ponožkama, mikinou, teplákama a čajem cinknutým s rumem.Tak bych rád, aby byla opět využita má "síla" a byl znova přijat.
Pokud jste někdo tenhle žblept dočetli až sem, tak Vám přeji krásný den
Nick na fóre : Symbio
Profil na fóre : symbio-u12640.html
Vek : 18
Steam nick : psychopatickejmedvidek
Steam ID : STEAM_0:1:67524397
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=11868
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jedno malé nedorozumění s adminem Graphic (už jsme si o tom pokecali a v pohodě

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Měsíc utekl, Symbík přiběhl, podzim začal, co bych se svým časem dělal? Zažádám si o práva, třeba je dostanu znova! Dovolil jsem si napsat menší rýmovačku k tomu

Pokud jste někdo tenhle žblept dočetli až sem, tak Vám přeji krásný den

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
[Zamítnuto] Symbio / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Symbio / JailBreak
No. Symbik no. Horká hlava, o tom žádná, ale ví co dělá. Je pravda že mu čas od času ujede sem tam slovíčko, ale komu ne, že ano. Pravidla zná, aktivní je, u CT je pečenej vařenej, pomáhá.. Myslim, že zrovna Symbio by ale tu šanci dostat měl
. Hlavně bych ho rád viděl zpět v Admin teamu
. Stručně ale výstižně řečeno
. .. 

Život je boj, tak bojuj..
STEAM: Achillesツ

STEAM: Achillesツ

-
Achilleus - Mistr
Teraz pri písaní si odmyslím že tento chalan je mi ako brat a napíšem to čo si myslím objektívne..
Neviem prečo prišiel o práva, neviem za akých presných okolností.. jediné čo viem že tento chalan mi ako adminovi vždy pomáhal.. či na začiatkoch alebo už ako admin keď mi pomáhal riešiť bordel na serveroch, najmä na JB5.. pravidlá ovláda, ako admin je nekonfliktný a drží si odstup.. ako hráč je niekedy zbrklý sám som bol svedkom ale aj keď ho to neospravedlňuje kopu ex-adminov sa chová horšie a doteraz znepríjemňujú nám adminom a hráčom na GS život.
Ako hráč ale aj kreatívny, nebojí sa slušne upozorňovať na chyby CT/Simona.. Stalo sa že mu ušlo nejaké nevhodné slovíčko ale buďme úprimní.. stáva sa to a ako admin s tým problémy nemal. Stojím za tým že by mal dostať akúkoľvek príležitosť dokázať či bude dobrým a správnym adminom na tomto portále a pokiaľ zlyhá, myslím že budete vedieť že sa na túto pozíciu nehodí.. ale ak nie, celý tento môj príspevok dával zmysel a vy ste nepremárnili šancu posíliť naše rady a poťahať tento portál vyššie.
Držím palce
Neviem prečo prišiel o práva, neviem za akých presných okolností.. jediné čo viem že tento chalan mi ako adminovi vždy pomáhal.. či na začiatkoch alebo už ako admin keď mi pomáhal riešiť bordel na serveroch, najmä na JB5.. pravidlá ovláda, ako admin je nekonfliktný a drží si odstup.. ako hráč je niekedy zbrklý sám som bol svedkom ale aj keď ho to neospravedlňuje kopu ex-adminov sa chová horšie a doteraz znepríjemňujú nám adminom a hráčom na GS život.
Ako hráč ale aj kreatívny, nebojí sa slušne upozorňovať na chyby CT/Simona.. Stalo sa že mu ušlo nejaké nevhodné slovíčko ale buďme úprimní.. stáva sa to a ako admin s tým problémy nemal. Stojím za tým že by mal dostať akúkoľvek príležitosť dokázať či bude dobrým a správnym adminom na tomto portále a pokiaľ zlyhá, myslím že budete vedieť že sa na túto pozíciu nehodí.. ale ak nie, celý tento môj príspevok dával zmysel a vy ste nepremárnili šancu posíliť naše rady a poťahať tento portál vyššie.
Držím palce

Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1
Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1
Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
-
STeKo - Drbna
Zkus se víc snažit, než si požádáš o práva. Měl by jsi vědět jak se chovat na serverech a nedávná stížnost nás jen utvrdila v tom jak to nevíš. Nezamítám tě kvůli tomu, to určitě ne. Zamítám tě kvůli tomu, aby jsi měl čas na to projít si akademií a ukázat, že o práva stojíš a že se dokážeš chovat normálně. Moc brzo, zamítnuto.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:Zkus se víc snažit, než si požádáš o práva. Měl by jsi vědět jak se chovat na serverech a nedávná stížnost nás jen utvrdila v tom jak to nevíš. Nezamítám tě kvůli tomu, to určitě ne. Zamítám tě kvůli tomu, aby jsi měl čas na to projít si akademií a ukázat, že o práva stojíš a že se dokážeš chovat normálně. Moc brzo, zamítnuto.
No... Po pravdě mě to ted docela zamrzelo... Nechci o sobě říkat, jaký jsem bůh, jak všechno umím atd... Ale v A-teamu jsem byl nejednou prospěšný a admin mých "kvalit" asi není... Abych dal tolik energie do jednoho serveru... Tolik snažení...
Promin, ale s JB se tímto rozloučím s právy... Já nejsem typ člověka, který bude huntit bodíky na každém hráči, který poruší pravidla a místo, abych mu to vysvětlil, zachovám se jako "práskač" (je to správné, to ano) a nahuntím si na něm bodíky...
Bohužel, stalo se.. Tímto se loučím a doufám, že další žadatelé o práva budou mít více štěstí...
Promin Jayo, ale na akademii nemám nervy

LOCKNĚTE to.
#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Re: [Zamítnuto] Symbio / JailBreak
Jajo, aký význam má poslať do akadémie bývalého admina, ktorý pravidlá ovláda, je nápomocný pre tie servery a splňuje všetky podmienky ?
Sry za vyjadrenie a díky za odpoveď
Sry za vyjadrenie a díky za odpoveď

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Re: [Zamítnuto] Symbio / JailBreak
Aby dokázal že o práva stojí. Jak vidíš nemá zájem, nehodlá se snažit, aby je dostal. Radši bude nadávat a dávat MFK a my mu ty práva dáme zadarmo jako by se nic nestalo.
Ceco příště napíše PM a nebude porušovat pravidla diskuzního fóra..
Na žádost, lock.
Ceco příště napíše PM a nebude porušovat pravidla diskuzního fóra..
Na žádost, lock.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1