• Stránka 1 z 1
[V]Dody3D "provokace"
Server: JB2
Popis situácie/ prehrešky admina: Měl jsem jméno Dody3D #hubeňour a admin Dody3D mi dal ban za provokaci, ptal se mě jestli tzo má brát jako provokaci já mu řekl že ne že jsem si jen vybral nick a za to mi dát ban nemůže samozdřejmě mi ban dal bezdůvodně...
Sice je to pouze 10 min ale chtěl bych aby se admini zlepšili v tom že nemají na nick patent a může se tak jmenovat každý, pokud nemá sílu nebo nevím co na to příjmout že se někdo jmenuje stejně a pak zneužívá práv tak neměl být admin.
Popis situácie/ prehrešky admina: Měl jsem jméno Dody3D #hubeňour a admin Dody3D mi dal ban za provokaci, ptal se mě jestli tzo má brát jako provokaci já mu řekl že ne že jsem si jen vybral nick a za to mi dát ban nemůže samozdřejmě mi ban dal bezdůvodně...
Sice je to pouze 10 min ale chtěl bych aby se admini zlepšili v tom že nemají na nick patent a může se tak jmenovat každý, pokud nemá sílu nebo nevím co na to příjmout že se někdo jmenuje stejně a pak zneužívá práv tak neměl být admin.
-
EnemiCZE - Pokročilý
[V]Dody3D "provokace"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dody3D "provokace"
Ahoj
Mohli by ste sa naučiť priložiť aj demo alebo aspoň jeden dôkaz pri sťažnostiach nie "hráči na servery". Ak si hráči myslia že, "beztrestne" môžu dehonestovať adminov ktorý sa snažia zahrať si kľudnú hru a pritom usmerňovať hráčov či CT alebo T tak to nie je úplne normálne. Ty ako "akademik" by si mal nejaké veci ohľadne hry vedieť a to že, nasilu máš potrebu provokovať adminov potom skončí takto a pre teba neplatí taká vec že si môžeš dať nick admina keď si z neho potom len robíš srandu a provokuješ ho. Nuž nemám potrebu sa ti tu nejako extra vypisovať pretože tvoje akcie/reakcie hovoria za teba (tvoje mená na serveroch) , plus za 2 týždne od resetu banlistu : 6 banov.
Počkáme si teda na vyjadrenie kompetentných.
Prajem pekný zvyšok dňa.
Mohli by ste sa naučiť priložiť aj demo alebo aspoň jeden dôkaz pri sťažnostiach nie "hráči na servery". Ak si hráči myslia že, "beztrestne" môžu dehonestovať adminov ktorý sa snažia zahrať si kľudnú hru a pritom usmerňovať hráčov či CT alebo T tak to nie je úplne normálne. Ty ako "akademik" by si mal nejaké veci ohľadne hry vedieť a to že, nasilu máš potrebu provokovať adminov potom skončí takto a pre teba neplatí taká vec že si môžeš dať nick admina keď si z neho potom len robíš srandu a provokuješ ho. Nuž nemám potrebu sa ti tu nejako extra vypisovať pretože tvoje akcie/reakcie hovoria za teba (tvoje mená na serveroch) , plus za 2 týždne od resetu banlistu : 6 banov.
Počkáme si teda na vyjadrenie kompetentných.
Prajem pekný zvyšok dňa.

*BEAST*
BLINK 182
BLINK 182
-
Dody3D - Amatér
Takže tu ti pekne píše že admin nemá autorské práva na nicky čiže nick si môžem dať aj Garlin aj Dwandy takže to je jedno a demo som práve nenatáčal dal si mi bezdôvodný ban len admini si to nechcú priznať lebo sa boja ako napríklad ty vidím že si posratý a demo máš ty tak ho sem dodaj nie?
-
EnemiCZE - Pokročilý
Ano je tam napsáno že hráč může mít nick admina, ale vy to berete za účelem provokace, snížení autority na serveru, vydávání se za admina. Koukal jem že jsi dokázal dokončit akademii, pak jsi zkusil požádat o práva kde jsi byl zamítnut a od té doby děláš na serveru jen bordel.
Od resetu banlistu máš 4 bany za provokaci, je vidět že ti denní bany stále nepomohly aby jsi se ponaučil.
Stížnost na admina, máš 24h na dodání důkazů.
Od resetu banlistu máš 4 bany za provokaci, je vidět že ti denní bany stále nepomohly aby jsi se ponaučil.
Stížnost na admina, máš 24h na dodání důkazů.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Hoši tak se dohodněte jeden že mám šest banů druhej že 4 
Karlos když si chceš ulehčit práci tak si to alespoň přečti a nepiš blbosti

Karlos když si chceš ulehčit práci tak si to alespoň přečti a nepiš blbosti

-
EnemiCZE - Pokročilý
Ano máš celkem 6 banů a z toho jsou 4 za provokaci. Nevím co je na tom k nepochopení. Prosím nadále už nespamuj toto téma a dodej důkaz o pochybení admina.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Ok sorry.
Důkazy nemám
Ale pokud se nepletu Dody3D nahrává dema jako admin akademik, to se nedá použít ?
Důkazy nemám

Ale pokud se nepletu Dody3D nahrává dema jako admin akademik, to se nedá použít ?
-
EnemiCZE - Pokročilý
Sťažnosť zanietam.
V pripade spamu lock
V pripade spamu lock
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1