• Stránka 1 z 1
CONNECT IT SNIPER GK5500 - nefungují ALT kódy a ALT + V
Jaký máte přístroj?
Jaký máte operační systém? Windows 10 Pro x64
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? To nevím, problém přetrvává již dlouho. Jedinou možnou příčinou by mohl být program Advanced Security Care, který pravděpodobně pozměnil některé klávesové zkratky, ale již jsem ho odinstaloval.
Stručný popis vašeho problému: Mám klávesnici CONNECT IT SNIPER GK5500 / CI-217. U klávesnice nefungují ALT kódy (ALT + num_číslo) a nefunguje mi kombinace ALT + V pro vytvoření zavináče, teď používám Shift + Alt (přepnutí do EN) a Shift + 4, to je ale trochu nepraktické, protože jsem zvyklý na CZ rozložení qwertz a při psaní dlouhého textu potom zapomínám přepnout zpět.
Děkuji za všechny rady
- Kód: Vybrat vše
Zakl. deska: ASUS Z170-DELUXE
RAM: Kingston HyperX Fury Black 32GB (4x8GB) DDR4
Graficka karta: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Procesor: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.20 GHz
Jaký máte operační systém? Windows 10 Pro x64
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? To nevím, problém přetrvává již dlouho. Jedinou možnou příčinou by mohl být program Advanced Security Care, který pravděpodobně pozměnil některé klávesové zkratky, ale již jsem ho odinstaloval.
Stručný popis vašeho problému: Mám klávesnici CONNECT IT SNIPER GK5500 / CI-217. U klávesnice nefungují ALT kódy (ALT + num_číslo) a nefunguje mi kombinace ALT + V pro vytvoření zavináče, teď používám Shift + Alt (přepnutí do EN) a Shift + 4, to je ale trochu nepraktické, protože jsem zvyklý na CZ rozložení qwertz a při psaní dlouhého textu potom zapomínám přepnout zpět.
Děkuji za všechny rady

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
CONNECT IT SNIPER GK5500 - nefungují ALT kódy a ALT + V
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CONNECT IT SNIPER GK5500 - nefungují ALT kódy a ALT + V
Zdravím.
Je dosti možné že máš nějaký program který tomu brání, proto si odeber ty které neznáš nebo o nich moc nevíš a poté vyzkoušej, popř. nemáš jiný Jazyk klávesnice pokud ano tak si dej EN nebo CS.
Pokud nepomůže tak můžeš zkusit tyto 2 klávesové zkratky které "můžou" pomoct Alt+Enter nebo Ctrl+Enter
Jestli ti nic nepomůže tak můžeš jednoduše zkusit odpojit/zapojit klávesnici a nebo také stáhnout nové ovladače.
Je dosti možné že máš nějaký program který tomu brání, proto si odeber ty které neznáš nebo o nich moc nevíš a poté vyzkoušej, popř. nemáš jiný Jazyk klávesnice pokud ano tak si dej EN nebo CS.
Pokud nepomůže tak můžeš zkusit tyto 2 klávesové zkratky které "můžou" pomoct Alt+Enter nebo Ctrl+Enter
Jestli ti nic nepomůže tak můžeš jednoduše zkusit odpojit/zapojit klávesnici a nebo také stáhnout nové ovladače.

-
Taygete - Mistr Yoda
Odinstaloval jsem několik programů, a už mi funguje zavináč @!
Za to děkuju
Pořád mi ale nejdou ALT kódy
PS. díky zimovi za rady do PM

Pořád mi ale nejdou ALT kódy

PS. díky zimovi za rady do PM
187
-
Odinstaloval jsem několik programů, a už mi funguje zavináč
To jsem rád a zkoušel jsi i ostatní způsoby co jsem ti psal ? Jestli ti nějaký z nich pomohl

-
Taygete - Mistr Yoda
Vlikett píše:poté vyzkoušej, popř. nemáš jiný Jazyk klávesnice pokud ano tak si dej EN nebo CS.
zkoušel jsem to u obou, nešlo to..
Vlikett píše:Pokud nepomůže tak můžeš zkusit tyto 2 klávesové zkratky které "můžou" pomoct Alt+Enter nebo Ctrl+Enter
Nic to neudělá

Vlikett píše:Jestli ti nic nepomůže tak můžeš jednoduše zkusit odpojit/zapojit klávesnici a nebo také stáhnout nové ovladače.
odpojit a zapojit jsem zkoušel ale jaksi to nepomohlo

187
-
Zdravím.
Pokud to ještě stále nefunguje tak můžeš zkusit..
Otevřít cmd a zde napsat : sfc /scannow
Pokud stále nefunguje tak jdi do : Ovládací panely -> Hardware a zvuk, Správce zařízení, Klávesnice a smaž jí. Poté vypni a zapni PC a vyzkoušej, pokud to po zapnutí nenašlo ovladač tak ve správci zařízení na ni klikni pravým a dej : Vyhledat změny hardwaru.
Pokud stále nefunguje tak jdi do : Ovládací panely -> Hardware a zvuk, Správce zařízení, Klávesnice a smaž jí. Poté vypni a zapni PC a vyzkoušej, pokud to po zapnutí nenašlo ovladač tak ve správci zařízení na ni klikni pravým a dej : Vyhledat změny hardwaru.

-
Taygete - Mistr Yoda
Vlikett píše:Zdravím.
To cmd nic nenašlo a to s tim odinstalovanim driveru taky ne.. Ale nevadi hlavni pro me byl ten zavinac

187
-
• Stránka 1 z 1