• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Ako inač [K]arlos [V]arlos
Server:JailBreak#2
Popis situácie/ prehrešky admina: Mal som méno [K]arlos prišiel tam pravý karlos pýtal sa či máme práva že máme mena adminov povedali sme nie tak povedal mi nech si zmením meno na iné zmenil som si na Dody po tom mi hneď dal ban na týždeň za provkáciu dlho som nevidel ban na týždeň ale [K]arlos [V]arlos znova vyvádzal a proste nevie zniesť že mám jeho meno a na tom si ako vždy honí ego že? Takže hovorím posledný krát [K]arlos [V]arlos ukľudni sa
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/638090071 Priblížne 3-4 posledné kola.
Popis situácie/ prehrešky admina: Mal som méno [K]arlos prišiel tam pravý karlos pýtal sa či máme práva že máme mena adminov povedali sme nie tak povedal mi nech si zmením meno na iné zmenil som si na Dody po tom mi hneď dal ban na týždeň za provkáciu dlho som nevidel ban na týždeň ale [K]arlos [V]arlos znova vyvádzal a proste nevie zniesť že mám jeho meno a na tom si ako vždy honí ego že? Takže hovorím posledný krát [K]arlos [V]arlos ukľudni sa

Dôkazy: http://leteckaposta.cz/638090071 Priblížne 3-4 posledné kola.
- 2 Roky s Gamesites
- [EVIP] JailBreak#2
- [EVIP] JailBreak#2
- BadPlayerBadAIM
- Pokročilý
[Vyřešeno]Ako inač [K]arlos [V]arlos
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ako inač [K]arlos [V]arlos
Naschvál provokujete, a nedáte si říct. Běžte dělat bordel třeba na gladiatus nebo divoké kmeny.
Stížnost zamítám
Stížnost zamítám
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
Re: [Vyřešeno]Ako inač [K]arlos [V]arlos
Ale prečo si nepozrieš demo ale radšej to hneď zamietneš lebo si chrániš [K]arlosa ? To nieje dobrý prístu admina 

- 2 Roky s Gamesites
- [EVIP] JailBreak#2
- [EVIP] JailBreak#2
- BadPlayerBadAIM
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1