• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Brookly
Server: JB#4
Popis situácie/ prehrešky admina: Měli jsme jít v čupě na čáru, tam se nehýbat. Potom byly nějaké další příkazy a potom řekl "Půjdete za mnou ve walku... Půjdete za mnou" Já jsem šel pořád ve walku (měl jsem mít kill) ale než mě Brookly stihl zabít tak zemřel Simon a dostal jsem neoprávněný kill. Další kolo se admin odpojil a VD jsem nedostal.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/291690563 (čas 3:45)
Popis situácie/ prehrešky admina: Měli jsme jít v čupě na čáru, tam se nehýbat. Potom byly nějaké další příkazy a potom řekl "Půjdete za mnou ve walku... Půjdete za mnou" Já jsem šel pořád ve walku (měl jsem mít kill) ale než mě Brookly stihl zabít tak zemřel Simon a dostal jsem neoprávněný kill. Další kolo se admin odpojil a VD jsem nedostal.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/291690563 (čas 3:45)
-
Bertik60 - Zkušený
[Vyřešeno] Brookly
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brookly
Ještě se domnívám, že když Simon řekne "Půjdete za mnou ve walku --> Půjdete za mnou" tak mají hráči jít ve walku, protože je to jen zopakování předešlého příkazu, proto nemáme dobíhat.
-
Bertik60 - Zkušený
Domnívat se můžeš, ale máš dobíhat. K tomu killu, zabíjel jsem tě za nesplnění příkazu, ale v té sekundě jsem ani nepostřehl, že umřel Simon. Ty si psal jen "FK, FK" a já ti v tu chvíli vysvětloval, že si měl dobíhat, nijak mě ta smrt Simona nenapadla. Doufám, že ti to nezpůsobilo nějakou psychickou újmu, to bych opravdu nerad. Promiň.

-
BrooKlyGS - Spamer
Admin si zobral simona hned po smrti simona čiže ma lepšie sledovať hru.
Po danom príkaze už máš bežať.
Sťažnosť oprávnená. Máš priestor na vyjadrenie, po 48h lock.
Po danom príkaze už máš bežať.
Sťažnosť oprávnená. Máš priestor na vyjadrenie, po 48h lock.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
BrooKlyGS píše:Domnívat se můžeš, ale máš dobíhat. K tomu killu, zabíjel jsem tě za nesplnění příkazu, ale v té sekundě jsem ani nepostřehl, že umřel Simon. Ty si psal jen "FK, FK" a já ti v tu chvíli vysvětloval, že si měl dobíhat, nijak mě ta smrt Simona nenapadla. Doufám, že ti to nezpůsobilo nějakou psychickou újmu, to bych opravdu nerad. Promiň.
Hele, já nahlašuji do PP. Pokud si myslím, že jsem dostal FK/Člověk porušuje pravidla, tak ho dám na forko. Pokud je to admin, tak ho logicky dám do stížností na adminy. S tím walkem/dobíháním mi admini tvrdili něco jiného, takže jsem si nebyl úplně jistej. Každopádně jsi mě zabil po tom co padl Simon. Tvoje kecy, že jsi to nepostřehl jsou zbytečné, jelikož skoro hned jak umřel sis ho vzal ty. Jinak nechápu, proč tu píšeš nějáký sračky o "Psychické újmě", pokud se neumíš vyjadřovat normálně bez toho, aniž by ses někomu smál a navážel se do něho, asi máš ty něco špatně v hlavě ty.
Poprosím lock, nebo z těch blbostí co tu píše Brookly dostanu rakovinu, díky.
-
Bertik60 - Zkušený
• Stránka 1 z 1