Re: Pochvaly členům GS týmu
WRED1S
Super aktivita v PP
Super aktivita v PP

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
CLieR píše:Ahoj,
moc děkuji Lulce, že mi ukázala, jak hnusné nádraží je v Ostravě!
:O To nene, to si pamatuješ? Myslela jsem, že jen já jsem blázen na vzpomínky :O Teď už bych ti ukázala jen to v Praze

-
Lulka - Šerif
Lulka píše:CLieR píše:Ahoj,
moc děkuji Lulce, že mi ukázala, jak hnusné nádraží je v Ostravě!
:O To nene, to si pamatuješ? Myslela jsem, že jen já jsem blázen na vzpomínky :O Teď už bych ti ukázala jen to v Praze
Náhodou Ostrava je místama hezká

-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Děkuji moc R4V3N #SONGSOF2016 za pomoc s CS 1.6. Chtěl bych také pochválít WAYNA za dobrou pomoc při hře CS:GO
- OnnIxX
- Kolemjdoucí
OnnIxX píše:Děkuji moc R4V3N #SONGSOF2016 za pomoc s CS 1.6. Chtěl bych také pochválít WAYNA za dobrou pomoc při hře CS:GO
Není zač, já děkuju za ref.

[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB

[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:

-
R4V3N - Pokročilý
Touto cestou bych chtěl poděkovat hráči R4V3N za pomoc s cs 1.6. Díky moc chlape.
Jediná rada, kterou vám můžu dát do života, je: Ach Bože, užívejte si ho!
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
iLE píše:Touto cestou bych chtěl poděkovat hráči R4V3N za pomoc s cs 1.6. Díky moc chlape.
Rádo se stalo!

[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:

[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:

-
R4V3N - Pokročilý
Chválim Apacuho že je pekný, múdry, šikovný a slabý 

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Chcem pochváliť administrátora Lam1k.
Je to jeden ochotný chalan, ktorý mi vo všetkom pomáha, najlepší kontrolór. Predovšetkým je ústretový k hráčom, ktorý nepoznajú pravidlá, a neviedia že ich porušujú. On hráča hneď neprehodí, nezabanuje, ale dannú situáciu hráčovi vysvetlí, a viem, že to je tak pre hráča najlepšie. Keď hráč urobí nejaký prehrešok, niečo malé, on ho upozorní, ked niečo viac, tak prehodí. Je to fakt kontrolór ktorý svoju prácu robí na 100%. Naprv som si myslel že to že je admin takýto pohodový chalan je normálka, nehovorím že je jediný ktorý sa tak super správa, ale je to proste Lam1k, jeden super admin, ktorý na GS adminuje už dlho, a hráči ktorý si o ňom myslia že je namyslený, alebo niečo iné, tak sú úbožiaci, pretože ho zle poznajú. To keď ho raz vidíte na serveri, a odvodíte si z toho, to neznamená vôbec nič. Je to proste chalan ktorý mi pomáha. Lam1k, dúfam že v tom nadalej budeš pokračovať, máš moju podporu, a dúfam že niekedy ešte budeme adminovať spolu.
Naozaj, fakt dobrá práca!
Je to jeden ochotný chalan, ktorý mi vo všetkom pomáha, najlepší kontrolór. Predovšetkým je ústretový k hráčom, ktorý nepoznajú pravidlá, a neviedia že ich porušujú. On hráča hneď neprehodí, nezabanuje, ale dannú situáciu hráčovi vysvetlí, a viem, že to je tak pre hráča najlepšie. Keď hráč urobí nejaký prehrešok, niečo malé, on ho upozorní, ked niečo viac, tak prehodí. Je to fakt kontrolór ktorý svoju prácu robí na 100%. Naprv som si myslel že to že je admin takýto pohodový chalan je normálka, nehovorím že je jediný ktorý sa tak super správa, ale je to proste Lam1k, jeden super admin, ktorý na GS adminuje už dlho, a hráči ktorý si o ňom myslia že je namyslený, alebo niečo iné, tak sú úbožiaci, pretože ho zle poznajú. To keď ho raz vidíte na serveri, a odvodíte si z toho, to neznamená vôbec nič. Je to proste chalan ktorý mi pomáha. Lam1k, dúfam že v tom nadalej budeš pokračovať, máš moju podporu, a dúfam že niekedy ešte budeme adminovať spolu.
Naozaj, fakt dobrá práca!
-
Mizuu - Mistr
Excision - férovej párek.
-
MaximusSteamak - Zkušený
Daleeee budeme chválit jediného zábavného autistického admina na JB - Odyseeho, jelikož ten ten JB rozproudí i s 0 podporou CT a má krásný smích, asi jako hrbatý při modlení v kostele
Viktor - Nekompromisní, ale dokáže pobavit a když potřebuju, poradí
dominikkříž - Domča je ticháček, ale taky je s ním zábava, když se 1 za uherák rozpovídá ;D
Brutální rys - brutarys - brut byl super vedení akademie, super admin... zrušený za neaktivitu... je to škoda, vyhodit tak skvělého admina veterána... hrál jsem s ním i 3, možná 4 roky z5 a byl 1 z nejlepších adminů
dominikkříž - Domča je ticháček, ale taky je s ním zábava, když se 1 za uherák rozpovídá ;D
Brutální rys - brutarys - brut byl super vedení akademie, super admin... zrušený za neaktivitu... je to škoda, vyhodit tak skvělého admina veterána... hrál jsem s ním i 3, možná 4 roky z5 a byl 1 z nejlepších adminů
-
MaximusSteamak - Zkušený
MaximusSteamak píše:Daleeee budeme chválit jediného zábavného autistického admina na JB - Odyseeho, jelikož ten ten JB rozproudí i s 0 podporou CT a má krásný smích, asi jako hrbatý při modlení v kostele
Já sem hodný

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
MaximusSteamak píše:Daleeee budeme chválit jediného zábavného autistického admina na JB - Odyseeho, jelikož ten ten JB rozproudí i s 0 podporou CT a má krásný smích, asi jako hrbatý při modlení v kostele
ale ja za svoj autizmus nemôžem

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Rád by som pochválil administrátora menom SKpeace 
Bezproblémový admin, pomáha, keď ho zavolám okamžite príde, aktívny.
Dáva veľmi zábavné kolá ( atrakcia BLACK JACK )
Dúfam že sa niekedy stretneme a pôjdeme na pifčo

Bezproblémový admin, pomáha, keď ho zavolám okamžite príde, aktívny.
Dáva veľmi zábavné kolá ( atrakcia BLACK JACK )

Dúfam že sa niekedy stretneme a pôjdeme na pifčo

-
Mizuu - Mistr
Dřív každý Lifeho chválil, teď už vůbec .. Kam ten svět spěje
-
byLife - CS:GO Admin