• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Přepojování na servery
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Přibližně týden zpět,bez nějakých změn,ze dne na den.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Klasicky se připojím na nějaký server,někdy mi to dělá okamžitě,někdy až např .v půlce času mapy. Jelikož mám na teamspeaku voice na "X" tak ho často mačkám. Vždy ve hře,když zmačknu na nějakém serveru X,tak mě to automaticky přepojí na nějaký tatarský server,prostě automaticky mě to odpojí a napojí někam,kde jsem v životě nehrál. Stalo se mi jak u gatheru,tak na ostatních serverech. Pokud vám to pomůže,tohle se mi klasicky po zmačknutí "X" vyskočí : http://www.imgbank.cz/images/2016/11/02/uOJb.png
Reinstal hry proběhl již několikrát,různé unbindy na písmenko "X" mi nepomáhají,ani příkaz,co mi poslal kori "exec config.cfg"
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Přibližně týden zpět,bez nějakých změn,ze dne na den.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Klasicky se připojím na nějaký server,někdy mi to dělá okamžitě,někdy až např .v půlce času mapy. Jelikož mám na teamspeaku voice na "X" tak ho často mačkám. Vždy ve hře,když zmačknu na nějakém serveru X,tak mě to automaticky přepojí na nějaký tatarský server,prostě automaticky mě to odpojí a napojí někam,kde jsem v životě nehrál. Stalo se mi jak u gatheru,tak na ostatních serverech. Pokud vám to pomůže,tohle se mi klasicky po zmačknutí "X" vyskočí : http://www.imgbank.cz/images/2016/11/02/uOJb.png
Reinstal hry proběhl již několikrát,různé unbindy na písmenko "X" mi nepomáhají,ani příkaz,co mi poslal kori "exec config.cfg"
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
online since 2013
-

Kub1k - Profesionál

[vyřešeno] Přepojování na servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Přepojování na servery
Well, můžeš zkusit ze složky cstrike vymazat všechny cfg soubory a nebo tady tento návod.

-

useless - CS 1.6 Support kapitán

Re: Přepojování na servery
useless píše:Well, můžeš zkusit ze složky cstrike vymazat všechny cfg soubory a nebo tady tento návod.
Odstranění všech souborů .cfg mi nejspíše pomohlo,hra zatím běží bez problémů,ani po zmáčknutí "X" mě to nikam nepřepojuje,díky.
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie