• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Nevhodné chování / Survival / Kelvinko
Předmět topicu: : Typ porušení pravidel / Server
Server: Survival
Nickname porušujícího: Kelvinko
Důkaz:
http://pastebin.com/YszgBKLB
Váš pohled na situaci:
S Kelvinkem jsou na serveru vesměs jen problémy - ať je to okrádání hráčů (bez screenu, bohužel) až po dnešní jeho novou oblíbenou činnost - navádění hráčů do resky s PVP a následné jejich zabití s "ukradnutím věcí" - Než jsem se portla, upozornila jsem ho, že jeslti je to PVP, ať si mě nepřeje a přesto mě portl. Předpokladám, že na ban to nebude, ale nějaké upozornění pro něj by bodlo
Souřadnice místa (v případě ničení přírody, griefu apod) Residence Misko147568 ~ survival ~ X: 8569-8578, Z: 8680-8694
Server: Survival
Nickname porušujícího: Kelvinko
Důkaz:

Váš pohled na situaci:
S Kelvinkem jsou na serveru vesměs jen problémy - ať je to okrádání hráčů (bez screenu, bohužel) až po dnešní jeho novou oblíbenou činnost - navádění hráčů do resky s PVP a následné jejich zabití s "ukradnutím věcí" - Než jsem se portla, upozornila jsem ho, že jeslti je to PVP, ať si mě nepřeje a přesto mě portl. Předpokladám, že na ban to nebude, ale nějaké upozornění pro něj by bodlo

Souřadnice místa (v případě ničení přírody, griefu apod) Residence Misko147568 ~ survival ~ X: 8569-8578, Z: 8680-8694
-
Chlachtan - Amatér
[Vyřešeno] Nevhodné chování / Survival / Kelvinko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nevhodné chování / Survival / Kelvinko
Survival server tak nechápu co se ti na tom nezdá.
-
noblemar - Spamerův sluha
Re: Nevhodné chování / Survival / Kelvinko
Jen bych chtěl podotknout,že Chlachta je Akademik. Jelikož je účelem pomoct hráčům,tak se snaží-to,že jí navede a zabije hráč s falešnou žádostí o pomoc je proste nedostatek. Tohle se řeší výhodou,co mají admini (god),není nic špatnýho na tom,když to nahlásí,sice to na ban není,ale má pro příště zkušenost 
Berem jako vyřešený,příště mi to napiš do pm.

Berem jako vyřešený,příště mi to napiš do pm.
-
Nylight - Pokročilý
• Stránka 1 z 1