• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jailbreak / ITKnedlik
Čauko,
rád by som požiadal o Admin práva na JB serveroch .
Nick v hre: ITKnedlik
Nick na fóre: ITKnedlik
Profil na fóre: itknedlik-u49369.html
Vek: 19
Steam nick: ITKnedlik
Steam ID: STEAM_0:0:182471270
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1223117
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na Steam účte som nedostal, a ani neplánujem dostať žiadny ban. Raz som však na NonSteame dostal 3 bany. FK, Nadávky, Nerešpektovanie prehodenia.
Niečo o sebe: Moje meno je Marek. Venujem sa hudbe, športu, PC hrám a momentálne aj prípravám na stužkovú.
Rodina je nadovšetko, avšak ísť raz za čas von s kamošmi tiež nie je nápad na zahodenie.
Na serveroch GameSites.cz som získal už nejedného dobrého priateľa, či kamaráta, ktorí vedia pomôcť, keď treba. Aj preto hrávam CSko na GS tak často.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Nadávky, FKs, MFKs, Spam, Kazenie hry, Neschopnosť CT..... Toto všetko sú veci, ktoré znepríjemňujú hru nie len mne, ale aj kope ďalším hráčom. GS je skvelý portál a prajem mu nádhernú budúcnosť, ale pokiaľ nás budú takíto týpci sťahovať dole, nikdy to nebude tip top. A ja by som sa strašne rád stal súčasťou týmu, ktorý má zásluhy na ich zastavovaní.
Touto cestou by som sa takisto chcel ešte aj poďakovať Adminom, ktorí mi pomáhali v tých zložitejších situáciách a všetko riešili s chladnou hlavou. Podmienky, ktoré mi boli dané v minulej žiadosti som splnil a tak s radosťou čakám na Vaše odpovede.
Vďaka za čas venovaný prečítaniu tejto mojej žiadosti.
rád by som požiadal o Admin práva na JB serveroch .
Nick v hre: ITKnedlik
Nick na fóre: ITKnedlik
Profil na fóre: itknedlik-u49369.html
Vek: 19
Steam nick: ITKnedlik
Steam ID: STEAM_0:0:182471270
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1223117
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na Steam účte som nedostal, a ani neplánujem dostať žiadny ban. Raz som však na NonSteame dostal 3 bany. FK, Nadávky, Nerešpektovanie prehodenia.
Niečo o sebe: Moje meno je Marek. Venujem sa hudbe, športu, PC hrám a momentálne aj prípravám na stužkovú.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Nadávky, FKs, MFKs, Spam, Kazenie hry, Neschopnosť CT..... Toto všetko sú veci, ktoré znepríjemňujú hru nie len mne, ale aj kope ďalším hráčom. GS je skvelý portál a prajem mu nádhernú budúcnosť, ale pokiaľ nás budú takíto týpci sťahovať dole, nikdy to nebude tip top. A ja by som sa strašne rád stal súčasťou týmu, ktorý má zásluhy na ich zastavovaní.
Touto cestou by som sa takisto chcel ešte aj poďakovať Adminom, ktorí mi pomáhali v tých zložitejších situáciách a všetko riešili s chladnou hlavou. Podmienky, ktoré mi boli dané v minulej žiadosti som splnil a tak s radosťou čakám na Vaše odpovede.

Vďaka za čas venovaný prečítaniu tejto mojej žiadosti.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
[Zamítnuto] Jailbreak / ITKnedlik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / ITKnedlik
Zatím eviduji jedno negativní ohodnocení žadatele. Prosím i ostatní adminy o případné osobní zkušenosti s hráčem.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: Jailbreak / ITKnedlik
Nahlášených hráčů máš dost, teď zkus ještě zapůsobit na adminy.
Přišli mi jen negativní ohodnocení tvojí hry.
Zamítnuto.
Přišli mi jen negativní ohodnocení tvojí hry.
Zamítnuto.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1