Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

(Přijat) Žádost o práva [BB]

Příspěvekod Bzukac » 06 lis 2016, 15:33

Zduř, tímto topickem bych si chtěl u vás zažádat o admin práva, převážně na BaseBuilder.

Nick v hre : Bzuk

Nick na fóre : Bzukac

Profil na fóre : bzukac-u52437.html

Vek : 20

Steam nick : Bzuk13

Steam ID : STEAM_0:1:190882733

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1742199

Nějaké bany nebo prohřešky : Určitě ano, nalhávat vám nebudu, ale nikdy to nebylo nic hrozného, za co bych se měl stydět. Žádný PB. Jinak předevčírem jsme dostal ban na TS, protože nejmenovaný Hl.DJ :D si hrál s "permisema na TS" a povolil normálním uživatelům, nahazování uplně všeho co na TS je. Tak mě poprosil nejmenovaný hráč, ať vyzkouším nahodit Server admina, tak se tak stalo, Já jsem mu to nahodil a potom už jsem jenom zíral, jak jsem dostal ban, všechno se vyřešilo. UB jsme samozřejmě dostal, jinak o ničem dalším nevím.

Něco o sebe : Ahoj, jmenuji se Tobiáš, pocházím, z malé vesnice, mezi Velkým Meziříčím a Jihlavou. Moje záliby jsou především, již zmiňovaný BaseBuilder, dále florbal, fotbal a moje přítelkyně. Jsem vyučený automechanik. Pracuji jako Skladník v jedné nejmenované "firmičce" tam nakládám a vykládám kamiony. Jinak jsem v pohodě chlapík, který si rád pokecá a něco se přiučí. Jsem kuřák, kouřím červené viceroy :D

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže v první řadě, vám chci rovnou poděkovat, že jste se dočetly až sem, už jen to je pro mě úspěch a teď k věci. Adminovat bych chtěl především proto, protože chci pomoct tomuto portálu. Psát vám tu, že jsme ten nejlepší na to atd.. to nemá smysl, to si myslím jenom Já a dělit se stím nemusím neustále :D Adminoval bych chtěl především i pro to, vyzkoušet si jaké to u vás je, jak to u vás chodí apd., dále a to je na první místě, dohlížet na chod serveru, nadávky, blokace, ničení buildů (tím myslím čistě mod Bbček). Chtěl bych pomoct hlavně Separovi a Spisiakovi, ti dva to taky nemohou stíhat věčně a být tam 24/7 (protože jenom ti dva tam choděj). Doufám, že jsme se tímhle vyjádřil dost jasně a stručně, proč bych chtěl u vás účinkovat jako admin.

Steam: Ano mám nový steam, byl jsem o něj okradnut, moje blbost.

Příspěvky: není jich 50, ano moc dobře to vím, ale všechny moje přispěvky jsou dané jenom v PP sekci a nasbírat jich 50 to by docela trvalo, tak jsme si řekl, že jich nahlásím aspoň pár a zkusím si požádat o práva a potom už bych to nemusel dávat na web, ale rovnou to řešit na místě.

Hodiny: nahraných 20h. mám, ale dopředu říkám to se zvedne 4-5h. denně tu jsem.

Děkuji za přečtení mojí žádosti, jen budu doufat, že se vám moje žádost líbila.
Obrázek[/url]
Bzukac
Drbna
Drbna

(Přijat) Žádost o práva [BB]

od Rumcajz » 06 lis 2016, 15:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva [BB]