• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]WH+AB / Oldschool
Fejk.
VALVE_0:0:1638354548
screenid: http://jpeg.cz/obrazek/epzU - na screene je síce meno pipin, ale keď si pozriete pipinovú a fejkovú sid, je to tá istá.. ak to bude nedostatočné k zabanovaniu, pridám ďalší screenid, keď bude daný číter hrať. (http://jpeg.cz/images/2016/10/08/BvU5.png , http://jpeg.cz/images/2016/10/08/Lv2uh.png)
demo: http://leteckaposta.cz/506625818
02:34
05:40-05:50 - ab
06:40
07:13 - išiel tam úplne naistotu a to ani o danom hráčovi nemohol vedieť.. jasné wh, nie je o čom hovoriť.
08:36 - nevedel ho trafiť a pritom bolo videť jeho ab
09:42 - ab
Keďže mu potom hráči písali, že má číty, pre istotu to asi vypol. Podľa mňa tam je jasné ab a keď si pozorne pozrete celé demo, všimnite si že má aj wh, ale vždy sa to snaží zakryť. AB časy odporúčam pozrieť spomalene.
ak tu náhodou uvidím, že admin napíše, že to je nedostatočné alebo je čistý.. asi ma drbne, pretože to ab a wh tam je úplne jasné, hlavne v čase 07:13, ktorý už hovorí za všetko
VALVE_0:0:1638354548
screenid: http://jpeg.cz/obrazek/epzU - na screene je síce meno pipin, ale keď si pozriete pipinovú a fejkovú sid, je to tá istá.. ak to bude nedostatočné k zabanovaniu, pridám ďalší screenid, keď bude daný číter hrať. (http://jpeg.cz/images/2016/10/08/BvU5.png , http://jpeg.cz/images/2016/10/08/Lv2uh.png)
demo: http://leteckaposta.cz/506625818
02:34
05:40-05:50 - ab
06:40
07:13 - išiel tam úplne naistotu a to ani o danom hráčovi nemohol vedieť.. jasné wh, nie je o čom hovoriť.
08:36 - nevedel ho trafiť a pritom bolo videť jeho ab
09:42 - ab
Keďže mu potom hráči písali, že má číty, pre istotu to asi vypol. Podľa mňa tam je jasné ab a keď si pozorne pozrete celé demo, všimnite si že má aj wh, ale vždy sa to snaží zakryť. AB časy odporúčam pozrieť spomalene.
ak tu náhodou uvidím, že admin napíše, že to je nedostatočné alebo je čistý.. asi ma drbne, pretože to ab a wh tam je úplne jasné, hlavne v čase 07:13, ktorý už hovorí za všetko
legenda
-
Kelto44 - Drbna
[Vyřešeno]WH+AB / Oldschool
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WH+AB / Oldschool
Dema si klidně prohlídnite , mapy znám na spamět tak už asi očekavam že tam nekdo bude tak třeba střilím do předu , Zaplatil jsem si unban , Tak proč bych měl mít wh ab ? kelto ma stek že jsem se to naučil hrat líp než někdo jiny , už nejsem nouma abych kempou nekoho vubec dostal jdu primo do utoku vim že ten druhej ma vetši strach že ho dam a začnou všici z matkovat tak jsem ve vyhodě a davám je hitovkou
prostě je sundavam takovym stilem a nahodou že jsem sam překvapeny a mám stoho radost .. klidně si dema speknite vubec wh nemam ani ab , Kelto ty mě dej pokoj budeš mi psat ve hře že jsem citer že mam wh myslíš že mě to bavi pak hrat když mi každy začne nadavat skrz tebe ? Nepotřebuji hacky abych byl dobry ve hře ,, a navic jsem platil unban proč bych mel riskovat dalsi ban ? si proste nouma kelto ..

-
Fejk - Zkušený
Klidně dodám sám demo, kde jsem na mapě Mansion , sám sundal celej tým čt celekm 6 hraču prostě další hitovka a mužete to spektovat Měsic a ani jeden farg nebo neco divnyho nezaregristujete proste nahoda .
-
Fejk - Zkušený
05:40-05:50 - ab ( si deláš srandu ani jeden frag kterej by naznacil že mam ab , )
07:13 - (slišel jsem jak rozřtílel okno , a dveře se ještě neotevřeli tak jsem je otevřel a hned sřilel očekavani nic vic, wh vubec ! )
08:36 - ( šil jsem doněho potřoškach a doufal že umře ale on furt žil jako by byl neprustřelny ) Kelto jako fakt utoho bylo videt ab ? zajdi na oční
09:42 - toto vubec ab co jsem ho zabil došli dalši dva a ještě jsem mezi ně hazel granat )
Dema jsem si spektnul a objasnyl casy kde jsem měl mít udajny ab a wh , i skušeny cheating pozna že nic nemam ani jeden podeřelí frag , kelto je najivka jak už jsem psal s dokonalil jsem se ve hře hraji to s botama mapy znám na spamět sluchatka atd mám dobře nastaveny hraji i s ušima ale to očividně kelto ještě nepochopil .. prosím ad už mi dá kelto pokoj ,,, děkuji .. jinak se omlouvám za spám ale týka se to mě tak mám právo se obhajit přece se ta stížnost tyka mě .
07:13 - (slišel jsem jak rozřtílel okno , a dveře se ještě neotevřeli tak jsem je otevřel a hned sřilel očekavani nic vic, wh vubec ! )
08:36 - ( šil jsem doněho potřoškach a doufal že umře ale on furt žil jako by byl neprustřelny ) Kelto jako fakt utoho bylo videt ab ? zajdi na oční

09:42 - toto vubec ab co jsem ho zabil došli dalši dva a ještě jsem mezi ně hazel granat )
Dema jsem si spektnul a objasnyl casy kde jsem měl mít udajny ab a wh , i skušeny cheating pozna že nic nemam ani jeden podeřelí frag , kelto je najivka jak už jsem psal s dokonalil jsem se ve hře hraji to s botama mapy znám na spamět sluchatka atd mám dobře nastaveny hraji i s ušima ale to očividně kelto ještě nepochopil .. prosím ad už mi dá kelto pokoj ,,, děkuji .. jinak se omlouvám za spám ale týka se to mě tak mám právo se obhajit přece se ta stížnost tyka mě .
-
Fejk - Zkušený
Fejk píše:05:40-05:50 - ab ( si deláš srandu ani jeden frag kterej by naznacil že mam ab , )
Keďže som pred rokom ab sám mal, viem aké to je ho používať. Niekedy sa stáva, že keď strieľaš po protivníkovi, automaticky ti to zamierava na hlavu, ale pritom trafíš hovno a môžeš si strieľať koľko chceš. Jedna z nevýhod aimbotu. V čase 08:36 to bol jasný príklad toho. Strieľaš po protivníkovi z dvoch metrov, máš veľkú šancu ho zabiť, ale pokazí ti to to sekanie aimbotu (ak sa potom bude vyhovárať na lagy, tak lagy to nemohli byť, pretože ping mal okolo 15 a hra mu vôbec nesekala). Sorry, ale tohto by ti stačilo zabiť aj bez ABčka, takže vyhovárať sa, že ho nešlo zabiť keď si do neho strieľal celý zásobník, môžeš učiteľke. Nabudúce ti odporúčam si to aspoň lepšie nastaviť, potom by ti to také problémy robiť nemalo. 07:13 - nechce sa mi teraz spúšťať demo, ale počuť streľbu okna to je tiež dobrá výhovorka.. Ale stačí si pozrieť o pár sekúnd skôr, tam je vidieť ako už z pár miestností ďalej si to ideš úplne naistotu k oknu a keď si tam, hneď si cez dvere strelil presne po protivníkovi a to ešte skôr než by stihol prísť k dverám a otvoriť ich (v tomto prípade bude výhovorka, že cez dvere je vidieť nick hráča úplne zbytočná, pretože ten ide vidieť len cez plachty, ktoré boli v dolnej časti). To je podľa mňa jasné WH, kde si sa prezradil. 05:40 - neviem ako vy, ale takýto prípad už bol v predošlom nahlasení, jasne ti to tam cuklo a tak isto v čase 09:42. Najlepšie je sa na tie časy pozrieť viac krát aj spomalene, ak si niekto nie je istý. Doplním, v deme je ešte jeden divný čas, ktorým si niesom istý či je čistý alebo nie. (Kto videl celé demo, určite vie, ktorý tým myslím)..
FEJK - pokiaľ sa nemýlim, aj minule si niekoľko krát písal to isté ako teraz, že nemáš ani ab ani wh a že to na mňa ani nepotrebuješ a pritom si dostal ban. A to, ako sa ešte vyjadruješ na servery a každému tam vypisuješ, že nevie hrať+ to ako si sa ešte nedávno vyjadroval tu na fóru, je vážne smiešne. Niekedy vážne pochybujem, že ti je vážne 14, pretože aj v takom veku by si sa mal viac chovať ako človek.
Ak náhodou dostane ban a bude pýtať o unban, vážne zabudnite na to. Mal by radšej ísť na čerstvý vzduch a nie si zašpiniť celý život jednou blbou hrou, to nemyslí na svoju budúcnosť?
Pozdravuje Váš Kelto. ✌
legenda
-
Kelto44 - Drbna
Zdravím, nevím proč tady zbytečně spamujete topik, svoje probléme mezi váma dvěma si řešte v PM.
Na demo se podívám hned a uvidíme jestli hráč má cheaty.
Na demo se podívám hned a uvidíme jestli hráč má cheaty.
-
qSunNy - Drbna
Hráč AB nemá, je tam možná tak 1 podezřelý frag v tom letadle přes dveře, jinak na demu nic nevidím. 

-
qSunNy - Drbna
Re: [Vyřešeno]WH+AB / Oldschool
7:13 ... takovej luck bych pochopil u me, playera nebo par top hracu ze serveru.. nee lamy fejka.. navic kdyz se podivas na demo, v za celou mapu nic podobneho neudelal a ani co si ja pamatuju tak sem ho za desitky map nevidel neco podobneho udelat, takze to nahodna strela do dveri nebyla...
8:36 krasne videt jak mu zablblo ab, ze miri primo na hlavu ale lita to pomalu 2 metry nad hrace...
9:42 ab, vzdyt sotva vylezl a v milisetine uz reaguje a cuka " diky ab " mu to hned doprava na hrace..
admini by se tu meli trosku preskolit.... kdyz nepoznaji ani tak trapne dukazy....
8:36 krasne videt jak mu zablblo ab, ze miri primo na hlavu ale lita to pomalu 2 metry nad hrace...
9:42 ab, vzdyt sotva vylezl a v milisetine uz reaguje a cuka " diky ab " mu to hned doprava na hrace..
admini by se tu meli trosku preskolit.... kdyz nepoznaji ani tak trapne dukazy....
- kontrihel
- Kolemjdoucí
Som rád, že niekto tu má podobný názor. Potrebovalo by tu vymeniť poniektorých adminov, hlavne takých typu Sunny - podľa mňa sa v cheatoch ani z ďaleka nevyzná..
legenda
-
Kelto44 - Drbna
Demo v CHH sekci, ještě se na to podíváme. Zatím se prosím zdržte komentářů. (čekám na vyjádření posledního CHH)
V případě spamu či nějakého nevhodného chování topic uzamknu a vyjádří se zde až nějaký CHH nebo vyšší.
Maxwell.
V případě spamu či nějakého nevhodného chování topic uzamknu a vyjádří se zde až nějaký CHH nebo vyšší.
Maxwell.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Demo nedostačující.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
nechapu co je nedostacujiciho na tom, ze v 2 situacich jde uplne videt jasne ab....
ale co se tu budu o neco snazit, kdyz vidim jaci jste idioti....
necht vam po serveru behaji cheateri..
nashle
ale co se tu budu o neco snazit, kdyz vidim jaci jste idioti....
necht vam po serveru behaji cheateri..

- kontrihel
- Kolemjdoucí
Na demu není skoro nic, co by nás přesvědčilo, že hráč má AB/WH.. trošku zapoj uši a sám uslyšíš, že v tom letadle okno rozbil.
Demo je nedostačující. Jestli ti nestačí vyjádření zkušeného CHH-CheatHuntera tak jsi na tom dost špatně.
VYŘEŠENO
Demo je nedostačující. Jestli ti nestačí vyjádření zkušeného CHH-CheatHuntera tak jsi na tom dost špatně.
VYŘEŠENO
-
qSunNy - Drbna
ano, na demu neni skoro nic.. protoze asi neni takovej dement, aby cheatoval ocividne, kdyz za 1. vi ze by si toho hned na oldu vsiml a za 2. vi ze patri mezi sledovane hraace... oni taky existuji cheateri, kteri se to budou snazit skryvat a delat, ze nic nemaji viis? viz jeho zapinani ab vzdy jen na zacatku kola, kdy si toho nikdo nevsimne... i ty 2 vypsane casy jsou prave vzdy jen ze zacatku kola.. zkusim je sem znovu vypsat... protoze pozadam o znovuprezkoumani jinacim cheathunterem, nez to zkoumal ted.... i v tom cervenci napred cheathunteri rikali ze nic nema... a pritom tam jdou uplne krasne videt ab zkraty, ktere pak nastesti dalsi cheathunter potvrdil.. viz : post671968.html#p671968
takze prosim o prezkoumani jinaciho cheathuntera a to jen casy: 8:36 kde je uplne 100% ab zkrat, ktery se bezne stava a cas 9:42, kde jde zase uplne krasne videt cuk diky ab sotva setinu po tom, co vylezl z poza rohu.... vic na tom demu k videni ani neni.. tak se na to nesmite divat jako na celek, ale jen na tyhle 2 casy.... jestli vam ani 2 100% ab situace na ban nestaci.. at tu klidne jak jantari napiste, ze na dukaz to nestaci, ale to ab tam 100% je,, at mi dokaze zase nejaky cheathunter, ze neni uplne mimo, jako sunny a ti co to zkoumali prvne....
a sunny vazne pises hraci co ma na 1 acc K:D 3.8 a na druhem 4.0 coz nema dalsi jediny hrac z celeho gamesites, jak se ma divat na dema a zkoumat cheatery?? wow, bravo
takze prosim o prezkoumani jinaciho cheathuntera a to jen casy: 8:36 kde je uplne 100% ab zkrat, ktery se bezne stava a cas 9:42, kde jde zase uplne krasne videt cuk diky ab sotva setinu po tom, co vylezl z poza rohu.... vic na tom demu k videni ani neni.. tak se na to nesmite divat jako na celek, ale jen na tyhle 2 casy.... jestli vam ani 2 100% ab situace na ban nestaci.. at tu klidne jak jantari napiste, ze na dukaz to nestaci, ale to ab tam 100% je,, at mi dokaze zase nejaky cheathunter, ze neni uplne mimo, jako sunny a ti co to zkoumali prvne....
a sunny vazne pises hraci co ma na 1 acc K:D 3.8 a na druhem 4.0 coz nema dalsi jediny hrac z celeho gamesites, jak se ma divat na dema a zkoumat cheatery?? wow, bravo

- kontrihel
- Kolemjdoucí
Na demo se dívalo dost CHH a taky HL.CHH Diaz.. na demu nic není a teď jsi to sám napsal.
Zbytečný spam topiku, proto zamykám.
Zbytečný spam topiku, proto zamykám.
-
qSunNy - Drbna
• Stránka 1 z 1