I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.] Jb / kentik / tnxe

Příspěvekod tnXe » 08 lis 2016, 21:08

Takže, na demu, v čase 02:00 jsem dostal FK od hráče Patrikus. Lezl jsem po žebříku při HVD a nevěděl jsem, že tam je nahoře droplá zbran. Jak jsem lezl tak se mi sebrala a nez jsem ji vubec stihl vyhodit, tak jsem hned dostal kill. Vyžádal jsem si mikrofon a v čase 21:50 jsem tuto situaci začal vysvětlovat. Opravdu mě dost naštval adminův přístup a jeho reakce v čase 22:45 kde reaguje těmito slovy " Tak proč lezeš na ten žebřík ? " a hlavně v čase 22:50 " tak jsi dement, máš HVD, tak si máš jít hrát ". Myslím si, že admin by měl mít odlišný přístup a už vůbec, by se neměl takhle vyjadřovat k slušným hráčům!

demo
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

[Vyr.] Jb / kentik / tnxe

od Rumcajz » 08 lis 2016, 21:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Kdyz ho boxujes tak on ma ajaja ( Ke

Příspěvekod KenTik » 08 lis 2016, 21:20 VIP

Ahoj, přesně jak je vidět na demu, dohadovali jste se tam jestli byl FK nebo nebyl FK, chtěl jsem vědět, protože situaci jsem neviděl, kde přesně ta zbraň byla, jestli by mohla jít vidět z tvého úhlu, když si lezl na žebřík. Odpovědě se mi potom dostalo, no jak tak kokám na demo gun se nějak do toho žebříku bugla z hráče nad tebou asi o 10 sec zpět. Proto si to tedy nemohl vědět, na serveru by jsi stejně VD dostat neměl, protože to bylo slovo proti slovu a já to neviděl. Slovíčko "dement" bych si měl odpustit chtěl jsem tím nazvat "demenci toho T" jak je třeba demence CT.. Příště určitě použiji jiný výraz. Takže za tuto urážku se ti omlouvám, jinak si myslím, že situaci jsem jinak vyřešit nemohl.
KenŤa.
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod tnXe » 08 lis 2016, 22:12

chtěl jsem tím nazvat "demenci toho T"

Demenci " toho T"? Jakého T prosimtě normálně jsi mi na rovinu řekl, že jsem dement a neměl jsi k tomu sebemenší důvod, já se k tobě choval slušně.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Re: Stížnost na admina

Příspěvekod KenTik » 09 lis 2016, 07:24 VIP

Napíší ti zde poslední komentář dál už se tu dohadovat nebudu. Svou chybu jsem ti přiznal a patřičně se omluvil. Jak jsem to myslel s tou demencí T rád vysvětlím HLSA, tady už to psát nebudu. Ještě by vznikly další dohady.

(Tím komentářem jsi celkem patřičně naznačil, že ti o omluvu nejde, ale prostě mě chceš vyhuntit. Tak to alespoň cítím já.)

KenŤa ;)
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod tnXe » 09 lis 2016, 07:54

Nene jen mi vadí, že tu chybu nedokážeš přiznat ve hře a ve hře jsi pán, takže já to musím hnát na forum, kde už před HLSA pán nejsi a chováš se tu jinak. Také můj poslední komentář, nechme zbytek na HLSA.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Habs » 09 lis 2016, 11:50 VIP

Slovník admina bol prehnane expresívny a v nesúlade s jeho právami. V jeho vlastnom záujme verím, že mu táto situácia zostane poučenim do budúcna a niečomu podobnému už nebude čeliť. Admin obdržal upozornenie.

Sťažnosť oprávnená.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy