• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Ignorování
Zdravím,
chápu že tohle asi není povinnost admina, ale když přijdu na JB server a slušně se zeptám zda tady nějaký admin je (protože chci nahlásit hackera na jiném serveru), neměl by mi alespoň odpovědět pokud tam je? Nebo alespoň reagovat stylem "Podívám se na to potom", Ldej mi chvilku, pak tam přijdu". Zkrátka nechápu, proč když jsou na serveru (JB1 mimochodem) 3 admini, mi ani ani jeden neodpoví a všichni ignorují a předstírají že admini nejsou. Trošku nechápu proč dáváte práva takovým lidem a už vůbec nechápu od čeho admini jsou
Díky za vysvětlení.
chápu že tohle asi není povinnost admina, ale když přijdu na JB server a slušně se zeptám zda tady nějaký admin je (protože chci nahlásit hackera na jiném serveru), neměl by mi alespoň odpovědět pokud tam je? Nebo alespoň reagovat stylem "Podívám se na to potom", Ldej mi chvilku, pak tam přijdu". Zkrátka nechápu, proč když jsou na serveru (JB1 mimochodem) 3 admini, mi ani ani jeden neodpoví a všichni ignorují a předstírají že admini nejsou. Trošku nechápu proč dáváte práva takovým lidem a už vůbec nechápu od čeho admini jsou

-
TheDines - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Ignorování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ignorování
Tak zkus příště napsat třeba: Pokud tu je nějaký admin, přijď prosím na JB 4. Hráč ukulele má WH.
Admin je na serveru třeba anonymně, protože jsou tam problémoví hráči. Takhle by se třeba prozradil.
Admin je na serveru třeba anonymně, protože jsou tam problémoví hráči. Takhle by se třeba prozradil.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Tato situace je čím dál častější a věř mi že jim to oznamuji stejně konkrétně jako si napsal ty. A co se prozrazení týče, existuje pošta. Nevysvětluje to proč se admini chovají tak jako se chovají.
-
TheDines - Kolemjdoucí
Ked nekto dojde na server a neznam ho a napise ze nekde je cheater tak to taky neresim, pretoze na 99% to bud cheater neje alebo si to ten hrac vymysla 
Kazdopadne hezka stiznost zaramujem si ju medzi moje oblubene
Pozadaj si o prava a pak si to skus na vlastnej kozi ci nekam pojdes alebo ne .

Kazdopadne hezka stiznost zaramujem si ju medzi moje oblubene

Pozadaj si o prava a pak si to skus na vlastnej kozi ci nekam pojdes alebo ne .

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Vidím že nemělo žádný smysl podávat stížnost vzhledem k reakcím ostatních
Jaké překvapení
Je opravdu takový problém přejít z jednoho serveru na druhý a ověřit si to?? Dělat to co dělat mám?!!! Když už se někdo rozhodl že bude admin, má snad pomáhat ostatním a dbát na to, aby byl server bez hackerů. Hrozný problém obětovat 5 minut aby si ověřil zda je to pravda nebo ne.
Příště se zkus zamyslet a nereagovat na můj příspěvek jako nějaký drzý namyšlený fracek

Je opravdu takový problém přejít z jednoho serveru na druhý a ověřit si to?? Dělat to co dělat mám?!!! Když už se někdo rozhodl že bude admin, má snad pomáhat ostatním a dbát na to, aby byl server bez hackerů. Hrozný problém obětovat 5 minut aby si ověřil zda je to pravda nebo ne.
Příště se zkus zamyslet a nereagovat na můj příspěvek jako nějaký drzý namyšlený fracek

-
TheDines - Kolemjdoucí
Ja som ti len uprimne napisal co si myslim, a ze si to mas skusit sam aby si mohol posudit ake to je 
Ak som ta nejak urazil tak ma to mrzi.

Ak som ta nejak urazil tak ma to mrzi.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Re: [Vyřešeno] Ignorování
Jak psal Destiny, zkus spíš TS nebo stačí napsat do minichatu tady na webu. Většinou se někdo ochotný najde a zajde tam.
Pokud máš dotazy nebo popřípadě důkazy o nějakém pochybení admina, pošli mi je do PM. Považuji za vyřešené.
Pokud máš dotazy nebo popřípadě důkazy o nějakém pochybení admina, pošli mi je do PM. Považuji za vyřešené.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1