• Stránka 1 z 1

Furien4/ penize
Memu clenovy zmizeli penize clen se menuje Connor a zmizelomu 10 tisic zadne itemi si nekupoval takze bych potreboval poradit co stim, nebo o vraceni penez na furien4 dekuji rUM+ a pokud chcete tak jsem na TS mistnost zombie chronic 1

- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
Furien4/ penize

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz
- Patriot 
Re: Furien4/ penize
Asi má DIP. Doporučuji koupit CSko na steamu.
Pokud nemá důkaz, tak mu to asi nikdo nevrátí.

Pokud nemá důkaz, tak mu to asi nikdo nevrátí.
- 

Najsr
- Profesionál 
DIP sice nevim co je ale myslim ze to je internetovi IP  takze snad jo ale to nema, a vcera kdyz jsem snim hral tak mel 12 tisic , a ted ma jen 2 tisice ...
 takze snad jo ale to nema, a vcera kdyz jsem snim hral tak mel 12 tisic , a ted ma jen 2 tisice ...

takze snad jo ale to nema, a vcera kdyz jsem snim hral tak mel 12 tisic , a ted ma jen 2 tisice ...
 takze snad jo ale to nema, a vcera kdyz jsem snim hral tak mel 12 tisic , a ted ma jen 2 tisice ...- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
Lidi vzpamatujte se, když se podívám na žádost kde se píše o penězích že mu zmizli, vidím pokaždé: Nemáš DIP?  DDD
DDD   Nikdy nikomu peníze nezmizli, až od posledního resetu...
 Nikdy nikomu peníze nezmizli, až od posledního resetu...
			 DDD
DDD   Nikdy nikomu peníze nezmizli, až od posledního resetu...
 Nikdy nikomu peníze nezmizli, až od posledního resetu...Já a moje rodinka: http://postimg.org/image/dn33qk0a3/ <3
		- 

Harousisko
- Mistr 
Ahoj, ale oni mu dooúravdy zmizely jsem jeho kamos a byl jsem u něj tak jsem snad vyděl že má 12 tisíc!! slepej nejsem!
A na serveru to psalo že má nejvíc peněz na serveru tak to je pak jasne ze mu zmizely ne!?

A na serveru to psalo že má nejvíc peněz na serveru tak to je pak jasne ze mu zmizely ne!?
- 

Semir
- Amatér 
Admine reknu ti to taklec budto to vrat nebo rekni noblemarovi at to vrati .... to pak nema smysl ta hra snad ne ? aby sis na neco setril a pak to zmizelo ! to je vase GS takze napravte svoje chyby a vratte penize ! Dekuji za pochopeni rUM+

- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
Prosim o odpoved ..

- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
A prečo nie on píše ale ty?Možnosti-->buď si skúšal bugnúť iteam alebo je NS a zmenilo sa mu ID.Psychostats,SID sem daj a možno sa s tým niečo spravý ale nečakaj že budú padať z neba 5 eurové bankovky.

-------------------------------------------------------
 HLSA Furien´s
 HLSA Furien´s- 

dawo8
- Mistr 
dawo8 asi nevis kdo jsem ?  ja jsem rUM+ z Elitnich strelcu a neco ti reknu za moje cleny resim problemy ja takze muzes rikat me neco ! a nedovoluj si ... sam jsem to videl kdlidne se kouknete do historie furien 4 koupene itemy .. kdyz si tak chytrej !!!! chytroline !
 ja jsem rUM+ z Elitnich strelcu a neco ti reknu za moje cleny resim problemy ja takze muzes rikat me neco ! a nedovoluj si ... sam jsem to videl kdlidne se kouknete do historie furien 4 koupene itemy .. kdyz si tak chytrej !!!! chytroline !

ja jsem rUM+ z Elitnich strelcu a neco ti reknu za moje cleny resim problemy ja takze muzes rikat me neco ! a nedovoluj si ... sam jsem to videl kdlidne se kouknete do historie furien 4 koupene itemy .. kdyz si tak chytrej !!!! chytroline !
 ja jsem rUM+ z Elitnich strelcu a neco ti reknu za moje cleny resim problemy ja takze muzes rikat me neco ! a nedovoluj si ... sam jsem to videl kdlidne se kouknete do historie furien 4 koupene itemy .. kdyz si tak chytrej !!!! chytroline !- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
Hale neco ti reknu SuperExtraVIP narok jsem neztratil pac se to este neresil ..

- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
Ja presne viem kto si   a kľudni svoje hormóny a hoď sa do pohody
 a kľudni svoje hormóny a hoď sa do pohody   otázka,bude tu ten psychostats a SID alebo to môžem zamknúť??a tento problém sa bude riešiť ak to napíše ON.A stým "a nedovoluj si ..." toto si odpusť
 otázka,bude tu ten psychostats a SID alebo to môžem zamknúť??a tento problém sa bude riešiť ak to napíše ON.A stým "a nedovoluj si ..." toto si odpusť   My chceme pomáhať a ty takto agresívne na mňa vyletíš...
 My chceme pomáhať a ty takto agresívne na mňa vyletíš...
			 a kľudni svoje hormóny a hoď sa do pohody
 a kľudni svoje hormóny a hoď sa do pohody   otázka,bude tu ten psychostats a SID alebo to môžem zamknúť??a tento problém sa bude riešiť ak to napíše ON.A stým "a nedovoluj si ..." toto si odpusť
 otázka,bude tu ten psychostats a SID alebo to môžem zamknúť??a tento problém sa bude riešiť ak to napíše ON.A stým "a nedovoluj si ..." toto si odpusť   My chceme pomáhať a ty takto agresívne na mňa vyletíš...
 My chceme pomáhať a ty takto agresívne na mňa vyletíš...
-------------------------------------------------------
 HLSA Furien´s
 HLSA Furien´s- 

dawo8
- Mistr 
Odpoved ...

- 

PenezenkaCZ
- Kolemjdoucí 
Zkusil si bugnout ITEM nic mu zmizet nemohlo. Ty to určitě víš, že nic bugovat nechtěl si jeho kamarád přece....
LOCK.

LOCK.
- 

noblemar
- Spamerův sluha 
			 • Stránka 1 z 1